reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
My tez sie nudzimy!!! Tatusia wlasnie odprawilismy do pracy i zostalismy sami. Wkurza mnie ta jego robota bo nie mozemy normalnie weekendow spedzac razem. W przyszlym tygodniu mamy "weekend" w poniedzialek i sobote...:crazy::crazy::crazy:

Moj to wogole nie ma weekendow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale tak to jest ja sie jest na swoim, nie pracujesz = nie zarabiasz. Do tego jeszcze ta pogoda. Najchetniej to bym pospala:-:)-:)-( ale juz skonczyly sie te dobre czasy kiedy moglam se poleniuchowac kiedy chcialam:))

No wlasnie-jak mnie sie marzy popoludniowa drzemka. Moj maly zaczal namietnie wkladac piastke do buzi,na razie ja tylko lize.:-) Niepojęte jest jak takie maluchy sie rozwijaja szybko. Maksik juz jest prawie nie podobny do siebie ze zdjec po porodzie. Jakby to bylo zupelnie inne dziecko.
Sylwia z jakiego miasta w Polsce pochodzisz. Ja z Łodzi ale to chyba latwo sie domyslic po moim nicku hihi:-D

Ja jestem z Gdanska:)) Moj maz ze Slaska. Powiem Ci ze ja Twoj nick to skojarzylam z nazwiskiem:))) W zyciu bym nie wpadla ze to o ŁÓDŹ chodzilo:-D:-D. Marcel teraz usnal ale ja to nawet nie probuje sie polozyc bo pewnie jak ja usne to on od razu sie obudzi a wtedy to bede sie jeszcze gorzej czula.
Wiesz co ja tez jak patrze na jego zdjecia po urodzeniu to az nie moge uwierzyc ze tak sie zmienil. szok!!!! Strasznie ten czas zasuwa. Pamietam jak dzis kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Bylo to 22marca2007, pamietam ze mowilam wtedy ze szkoda ze ciaza trwa az 9miechow bo ja nie wytrzymam tak dlugo a tu prosze, roczek zlecial:))

Ja tez ide zaraz ululac malego bo cos zaczal marudzic. O 17 kolega ma do nas podjechac na kawke to bede miala przez chwile troche towarzystwa.

NIUNKA
3.jpg

Szczęśliwa Młoda Paro - życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów zyczy Dorota z rodzina

Ale pogoda:no:koszmar.Ja tez juz nie moge,przeprowadzka,kolejny koszmar.Wlasnie wrocilam ze sprzatania i mycia okien(chyba nie byly myte przez pare lat,tak brudnych okien nie widzilam wczesniej):szok:i pakowanie a potem rozpakowywanie:crazy:ale juz sobie obiecalam ze nastepna przeprowadzka conajmiej za 4 lata(o ile nam sasiedzi dadza zyc).Od jutra carboot sie zaczyna ,ciekawe jaka bedzie pogoda?pa pa

reklama
Sylwia, Doris - ktore car boot macie na mysli? Widzialam dzis mnostwo reklam, ze w okolicy lotniska ma byc.

Wybralismy sie dzis z Kubusiem na nartki. Pojezdzil sobie troszeczke, ale bardziej byl zainteresowany otoczeniem. Ja w tym czasie wybralam sie na zakupy. Jak zwykle nic sobie nie kupilam :wściekła/y: tylko dla dzieci wypatrzylam kilka fajnych ciuszkow w GAP-ie (nie cierpie przymierzac ciuchow w sklepie :confused: zwlaszcza jak jest tyle luda co w sobote). Potem w drodze powrotnej kupilismy Kubusiowi hulajnoge, bo strasznie nas juz o to nudzil. Mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi, by mogl ja wyprobowac. Mialam potem sie wybrac na zakupy zywnosciowo-gospodarcze, ale deszcz mnie zniechecil. I tym sposobem wszystkiego mamy na styk. Do jutra rana wystarczy. Sprawdzilam wlasnie pogode i do 15 ma nie padac :-) Zobaczymy czy sie sprawdzi.

Do góry