reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

kama - biorac pod uwage przecietna angielke to sie nie dziwie, ze nikt nie chce tu badac; byloby to chyba trudne ;-)
Jak rodzilam Kube to lezalam z taka dziewczyna na sali. Gdy wrocila z dzidzia po porodzie to nie bylo widac u niej zadnej roznicy w figurze. Patrzylam na nia i bylam w szoku.

Sylwia - moj Maciek tez pozera swoje lapki; czasem az sie dlawi albo sobie przygryzie palusia i tak strasznie placze

Zmykam juz do lozeczka. Bede czytac dalej ksiazke. Wczoraj zaczelam i juz sie nie moge doczekac co dalej. Dawno sie juz tak nie usmialam czytajac. ("Sekretne zycie mamuski" Neill Fiona)

reklama
Ale jestem zla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chcialam wziac teraz Kube do kulkolandu, zeby sie troche wygonil. Ubralismy sie wszyscy, gotowi do wyjscia i wtedy sie zorientowalam, ze moj maz zabral wozek, ktory byl w aucie. No i sie rozebralismy i czekamy az wroci z pracy.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co tu taka cisza dzisiaj:confused:
Sylwia jak tam formalnosci w sprawie new house???
Ingrid nam sie nie odzywa,podczytalam na innym forum ze w koncu sie przeprowadzila ale niema netu. Ciekawe moze juz urodzila Helenke?:-)

A to zdjecie pt: ja wam pokaże jak podrosnę

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 31
Hehe Kama maly bokser z Twojego Maksia:)))
A jesli chodzi o dom to......hmmmmmm..........dalej nic nie wiemy. Teoretycznie jest ok, a przynajmniej z naszej strony. Wlasciciel cos w kulki leci, nawet jego adwokat nie moze sie z nim skontaktowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiem Wam ze najchetniej bysmy go olali ale kurcze nie ma wiecej domow tego typu za ta cene, a na drozszy nas nie stac.
Ten ma trzy sypialnie, jadalnie, spora kuchnie( w porownaniu do tej co mam teraz). Patio:)))) Ogrod, ktorego teraz nie mam, i garaz!!!!!! z czaego najbardziej cieszy sie moj Rafal:))) I kosztuje tylko 90.000. Ech co bedzie to bedzie:hmm::hmm::hmm:

Ja tez ostatnio zastanawialam sie co z Ingrid, wydaje mi sie ze to juz chyba jej termin:)) Moze juz tuli swoja krolewne:)))

Hehe Kasia z tym Twoim wozkiem to tak samo jak ta moja siostra (sierotka) wybierala sie z Kubusiem do polskiej szkoly i przy wyjsciu zorientowala sie ze zostawila kluczyki w samochodzie meza:))) Prawda Doris??

Czesc Sylwia!
Faktycznie tanio ten domek. A w jakiej dzielnicy? Do nas zadzwonila wlascicielka z poprzedniego domu, ze chce go sprzedac, czy nie chcemy kupic. Ale jej podziekowalismy. Cena byla ponad 150tys a tam tylko 2 sypialnie i maly ogrodek. Tyle, ze lokalizacja byla super.

Doris - napisz cos o tej szkole do ktorej chodzis z Kuba. Od jakiego wieku mozna zapisac dziecko i gdzie jest, kiedy sa zajecia. I czy jestes zadowolona.

Kasia ten dom jest w BD12 (wyke). Odkad tu przyjechalam 4lata temu to mieszkamy w tej dzielnicy i dobrze mi tutaj jest:). No i wlasnie tutaj sa raczej drogie domy. W tej cenie sa tylko domy w szeregowcach a takiego ja nie chce, wiec jak nie ten to poczekamy rok albo dwa bo niechce byle czego.

Wsrod ciaglej zycia pogody
Niech rozkosz Was oplata
Wsrod milosci, wiary i zgody
zyjcie w zdrowiu dlugie lata.

Niunka, z okazji Waszego slubu
duzo milosci, ciepla, szczescia i radosci
na nowej drodze zycia
Kasia z Rodzinka

reklama
NIUNKA

337.jpg

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: