reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam mamuśki:-):-):-)pisze z rana,poniewaz jest piekna pogoda i mam nadzieje ,że sie utrzyma do wieczorka,a ja wybede z domu nareszcie:tak::tak::tak::tak:do wieczorka pozdrawiam i milego dnia Wam życze:-);-):tak:

Hej :-D

ale fajnie sloneczko swieci tylko zeby tak zostalo :tak: bo musze isc do mista kupic cos mojej mamie na urodziny a wogole pomyslu nie mam :confused:

doris78 to dzis ciezkie pakowanie Cie czeka;-)

czesc kobietki ja wrocilam wczoraj i odrazu siadam zajrzec co do was nie bede czytala bo bym miala ksiazke do czytania :-D:-D:-D:-Dwitam nowe forumowiczki pewnie mnie ominelo niejedno spotkanko ale to sie nadrobi :tak::tak::-D:-D:-Dw polsce bylo super jeszcze bym posiedziala ale sie tesknilo za wami kobietki :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzis pewenie zalicze spacarek bo coeplutka pogogda ale najpiertw pranko bo rozpakowalam sie wczoraj zeby miec wiecej czasu pogadac z wami :-D:-Dzycze mielgo dnia

Witam i ja w tak piekny dzionek!
Oby było tak cały dzien bo mam obowiazkowy wypad do miasta i niestety autobusem bo P. zabrał samochód:wściekła/y::wściekła/y:

Tynia- niom to pewnie wypoczeta jestes na całego! Pewnie urlop minał jak 2 dni.......

Doris - kiedy ty wybywasz? dzisiaj czy jutro?.......

A ja jeszcze tylko 4 dni:-):-):-):-)

Czeac
Nasz urlop w PL dobiega konca:-( Pogode mielismy rozna , ale wiecej było słonecznych dni .Kilka dni spedzilismy nad jeziorkiem .Dzieci sa szczesliwe , ciesza sie dziadkami , szaleja do 22 na ogrodzie przy ognisku:happy2:
Podroz mineła bez problemow , mam nadzieje ze powrod przebiegnie tak samo.
Wyjazd w niedziele o 2 w nocy , wiec jeszcze kilka miłych chwil z rodzinka i w droge.
pozdrawiam wszystkich.

DORIS szerokiej drogi i słoneczka.

reklama
tynia i wiki witajcie dziewczynki! pewnie wypoczete i pelne energii ktorej mi ostatnio troche brakuje ;-)
doris78 chyba za duzo prezentow dla rodzinki kupilas i dlatego ciezko ci sie spakowac :-D
natalka90 trzymaj sie kochana,juz pewnie niedlugo bedziesz tulila swoja ksiezniczke,kto wie moze nawet dzisiaj :tak:;-)
sylwia.m Marcelek musi sie odnalezc w nowej sytuacji co zapewne nie jest dla niego latwe,wczesniej mial 100% waszej uwagi,Olivka tak samo jak i Nadia caly czas na rekach a w dodatku nie bardzo chce spac w dzien i jest marudna-dobrze ze przynajmniej noce przesypiamy spokojnie :sorry2:
kasia.j
super ze pogoda wam sie udala,az trudno uwierzyc ze wystarczy tylko 6h zeby przeniesc sie do innego swiata :shocked2::cool2:
alexnow pogoda poki co super,mysle zeby sie wybrac do lidla z Nadia chociaz ona nie za bardzo lubi shopping-nie wdala sie do mamusi :-D:-D:-D Odmowa sie nie przejmuj,jak napisala Bozena.M glowa do gory a te 1,5 miesiaca zleci tak szybko ze nawet nie zauwazysz ;-)
marta84 strasznie mnie zrelaksowala wizyta u was,od narodzin Nadii tylko na zakupy a wczoraj mialam okazje spedzic czas w milej atmosferze,uzyskac kilka porad i wskazowek od doswiadczonej mamuski no i ogolnie SUPER-raz jeszcze wielkie dzieki :-D;-)

Do góry