reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć:-)
Nie wiem jak u Was,ale u mnie zbiera się na deszcz:wściekła/y::wściekła/y:a tak ładnie było:-(

KATIN-no wkońcu coś na pisałaś:shocked2::shocked2:Już myslałam że zapom,niałas o nas:angry::angry:

MOJADZIDZIA-no to fakt ,że naszych rzeczy jest mało w porównaniu z zamówieniami jakie dostalismy z Polski:-D:-D

TYNIA I WIKI-no to zrobiłuśmy wymiankę ja jadę ,Ty wróciłaś:tak::-D
A ze spotkniami troche cieńko było bo cały czas padało:-(

Bożena m-Ja wybywam jutro z rańca:-)jupiiiiiiiiiiiii

reklama
Właśnie mi psota wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A był taaaaaki dłuuuuugiiiiiiiiiiiiiii:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:

Katin jak będziesz wracac to przywieź trochę słoneczka bo tutaj go brakuje i możecie przeżyc szok termiczny:baffled:

Tynia welkom bak:-D

Kasia.j super zdjęcia. Widoki przepiękne, też kiedyś się tam wybierzemy:-)

Mojadzidzia możesz też wyrwac się do mnie;-) Od Ciebie jest bezpośredni autobus:tak: Przynajmniej o kupkach pogadamy sobie:-D

Zresztą zapraszam wszystkie ale z wiadomych względów nie naraz:-D

doris - lozko fantastyczne, mojemu Kubusiowi tez sie spodobalo, bo siedzi tu kolo mnie, no cena tez niezla, ale u mnie Maciek by caly czas sie wspinal na te schody :-(

sylwia - polecam, jak sie bedziecie wybierac to mam przewodnik, troche ulotek co, gdzie i jak...

tynia - witaj z powrotem

To ja pytam, weekend do zastanowienia, czy jest ktos chetny wybrac sie w przyszlym tygodniu do Eureki? To jest takie muzeum dla dzieci, mozna tam spokojnie spedzic caly dzien, zrobic sobie piknik. Miesci sie to w Halifaxie, jest bardzo dobry dojazd pociagiem z Interchange. Moglybysmy sie umowic juz tutaj na stacji.
Tutaj wklejam link: Eureka | Home

Doris łóżko pierwsza klasa, superowe. A cena, no cóż. Przecież kupujesz na jakiś czas a nie na chwilę. W Polsce pewnie przemyślisz sprawę.:tak::tak: Teraz dojrzałam że to licytacja.
KasiaJ ja już dziś mówię tak.;-)

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH.

Nie pytać dlaczego, ot tak. :-D:-D:-D:-D

hej
Ja dzisiaj z szymonkiem od rana siedzialam nad rzeka w Ilkley- juz nie pamietam kiedy spedzilam taki fajny dzien z synkiem na dworze przez ta ohydna pogode co byla;-)
Doris78- szerokiej drogi:tak: Ja juz tez sie nie moge doczekac jeszcze tylko 4 dyzury musze w pracy odrobic:dry:
tyniaiwiki- witaj spowrotem- co do spotkan to za wiele nie opuscilas- prawde mowiac chyba wcale:-D:-D
kasiaj- ja bym bardzo chetnie ale musze na chlopa pracowac w weekend:-D:-D:-D:-D
mojadzidzia- sily wroca, juz niedlugo:-D:-D:-D
Sylwiam- ja bym bardzo chetnie mala zobaczyla zanim wyjade:-( Moze uda mi sie cie nawiedzic we wtorek albo srode:tak:

Ide usmazyc jakis omlecik z bajerami- a co dzisiaj sie nie przemeczam:cool2::cool2:

Cześc dziewczynki!!!
Taka piękna pogoda się rano zapowiadała a teraz tak się ściemniło. Chyba zaraz lunie. I jak zwykle pogoda z BBC Weather się nie sprawdzi bo miało dziaisj nie padac. Zobaczymy:tak:
Ja mam chwilke oddechu. Filip poszedł do kolegi a Adam śpi.
Filipowi wypadł wczoraj pierwszy ząb. Tzn. dał sobie go wyrwac bo ledwo co wisiał. Już nie mógł sie doczekac Wróżki Zębuszki. Dzisaj rano przeliczał pieniądze i słyszałam jak mówił sam do siebie "ale jestem bogaty:-D"
Doris- łóżko super. Cena troche wysoka ale masz juz tam chyba wszystkie meble jakie potrzebujesz.
Kasia.j- do Eureki planujemy jechac od jakiegoś czasu ale coś nie możemy sie wybrac. A w nastepny weekend będziemy w Pl.
BożenaM- ja jeszcze tylko 3dni:-D A skąd lecisz?
Lece juz bo mały się przebudza. Pozdrowienia

witam tak ciekawie dzien sie zapowiadal a tu niespodzianka pochmurno:wściekła/y::-:)-(jeszcze do tego pralka mi siadla losie :angry::angry::no:tynia i wiki-witamy serdecznie po urlopie
doris-milego wypoczynku i słonecznej pogody:-):-):-)

sylwia.m chetnie sie do ciebie wybiore po weekendzie :tak: jeszcze sie dokladnie zgadamy kiedy i o ktorej ;-)
Ania1812 ale smieszny ten twoj Filipek :-D ja nigdy nie mialam wrozki zebuszki :dry:
alexnow ja sie wybieralam na zakupy ale wkoncu zostalismy w domu bo pogoda niepewna i moja siostra mnie nawiedzila z dziecmi,no i wyszlo na to ze moj chrzesniak zostaje na caly weekend :shocked2: no to bedzie wesolo :baffled:

reklama
Ania, Marta - sorka, tak napisalam troche niejasno, ale chodzilo mi, zeby sie przez weekend zastanowic i pojechac w ktorys dzien przyszlego tygodnia, np wtorek?

Roksanna - super, pasuje Ci wtorek?

mojadzidzia - to przez chwile zobaczysz jak to z dwojeczka jest ;-)

A ja bylam teraz w sklepie i mi Maciek na wozku sklepowym zasnal, przewiesil sie przez porecz i spal jak zabity. Wiec dzis pewnie sobie poszaleje do pozna :baffled:

Do góry