reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej kobitki
wiem ze dlugo nie pisałm ,ale zawsze coś:wściekła/y:Najpierw Amelka ząbkowała,potem kaszelki,a na koniec miłam bliskie spotkanie az Tirem:szok:do tego nerwy i jakoś nie mialm weny aby pisać .przepraszam was babeczki:zawstydzona/y:i jeszcze ta pogoda :wściekła/y:
ale z tego co udało mi sie zapamietać to tak
Kasiaj ,Tynia iWiki witamy w krainie deszczowców
doris78 i jak udało sie kupić te cudne lóżko:confused:I oczywiscie słonecznego wypoczynku;-)
Ampar 3 Jak mogę sie przyłączyc to chetnie bym sie z Tobą wybrala do Sylwi :-p
Ania 1812No to Ci kochana rośnie mały milioner:-p
nic kobitki właśnie przyszli znajomi ,może pózniej do was zaglądne ;-)

reklama
Witam Dziewczyny po długiej przewrwie

W końcu się przeprowadziliśmy. Jeszcze wszystkie kartony nie rozpakowane a już niedługo znowu muszę się pakować. W przyszły piątek ruszamy do Polski.:-):-)
Dzisiaj włączyli nam internet i odrazu lepiej. Ciężko bez internetu. Narazie nam śmiga ciekawe jak dalej.:-)
Domek jest super mamy w końcu słoneczny ogródek, oczywiście jak nie pada. Dzisiaj dzieciaki od samego rana w ogródku. Spotkała nas miła niespodzianka w pomieszczeniu gospodarczym zneleźliśmy fajną zjeżdżalnie dla dzieciaków i małą trampolinę po poprzednich lokatorach.

doris78 jakoś nie miałam okazji przekazać Kubie tego medalu, chociaż mieszkam bardzo blisko Ciebie. Może spotkamy się w Kościerzynie:-):-):-)
ampar do Ciebie mam pytanie, czy wy jedziecie do Polski na dłużej niż 2 tygodnie. Jeżeli tak jak załatwiacie sprawę z Jobcenter. Robertowi powiedzieli że trzeba meldować się co 2 tygodnie:baffled:a my chcemy jechać na 3 tygodnie:baffled:

Dzisiaj Julka nauczyła się nowego słwa pizza, jadła piewszy raz i nawet jej smakowała.

jstysiak- jak dla mnie spoko- chyba ze sylwia wprowadzi limity;-)
kasiaj- jak we wtorek to ja chetnie:tak:
4muchy- ogolnie to powinno sie wypisac:dry: A po powrocie wpisac znowu- ale potem znajac ich opieszalosc pewnie znowu wszystko by trwalo wieki:wściekła/y: Artur jedzie na prawie 3 tygodnie i doradzono nam zeby powiedziec ze sie jedzie np do szkocji na wakacje. Niby za granice nie wyjezdzasz a jednak- bo oni sie zadza innymi prawami- w poniedzialek bede wiedziala jak poszlo;-)

Ide odebrac dziecko z wanny

ale zazdroszcze tym co wyjezdzaja :cool2:

4muchy fajnie ze domek wam sie podoba :tak:
doris lozeczko super :tak::-) przyjemnej podrozy i milego urlopu :cool2:
mojadzidzia to zapowiada sie u Ciebie ciekawy weekend :tak:;-)

KasiaJ pasuje mi wtorek też. Wiesz czym jedziemy? Pociągiem czy autobusem? Chyba lepiej pociągiem, bo jak tyle matek z wózkami się właduje do autobusu to możemy mieć problem. :-D:-D:-D
Śmiesznie musiał Maciek wyglądać taki przewieszony przez poręcz. Dzieci czasem są zabawne, co ja gadam zawsze są zabawne. Moja kiedyś podczas spania w wózku się wysuwała dołem a my nic nie wiedząc z Łukaszem paradowaliśmy po mieście. Dopiero kobita się tak patrzyła a auta dziwnie. Ja zaglądam a dziecko prawie szura po ziemi. :tak::-D:-D:-D
Doris szerokiej drogi !!!!!:cool2::cool2::cool2:
Ampar super jak jedziesz do Eureki też.
4muchy strzeż się bo Cie niedługo nawiedzę:tak::tak:,eee tzn jak się odważę:baffled:
Mówisz dziś pierwszy raz:confused: To ja jestem niedobra matka:-p
Jstysiak jak przeżyłaś spotkanie z tirem. Czy wszystko dobrze, nic Ci się nie stało:happy2:

kasia.j juz mi sie nie podoba :no: Nadia mi zaczela plakac a Daniel oznajmil ze zjadlby kanapke :baffled: dobrze ze jutro moja mama sie nim zajmie-dzis jest na nocy w pracy wiec jeszcze druga kapiel mnie czeka :shocked2:
doris78 duzo duzo sloneczka wam zycze i bezpiecznej podrozy Trzymaj sie cieplutko i w drodze powrotnej nie zapomnij przywiesc do nas troche ciepelka ;-):-D
natalka90 a twoja malenka cicho? jak sie czujesz?
4muchy no to pewnie dzieciaczki sie ciesza z trampoliny i zjezdzalni,fajna niespodzianka :tak:

mojadzidzia ojj cos czuje ze dzieciaczki dadza Ci popalic :sorry2: a ja czuje sie tak sobie strasznie boli mnie krzyz i skurcze mam ale to sa caly czas przepowiadajace ale boli mnie juz naprawde bardzo :-( A jak mala sie sie do tego rozpycha i kopie to juz wogole ciezko wytrzymac :baffled: no ale mam nadzijee ze juz nie duzo sie bede meczyla :confused:

reklama
Ania - ja wylatuje we wtorek z Liverpoolu do Pragi!

Widze, że planujecie wypad do Eureki my włansie mamy w planach w niedziele, wiedzialm ze jak ja pojade do PL WY zorganizujecie spotkanie!!:-(

Natalka - niunia pewnie czeka do swojego terminu tz, daje CI jesze 2 dni wolnosci:tak:;-)

Mojadzidzia- no to Cie czeka "szkoła", ale moze nie bd źle?!:tak:

Katin- co dobre szybko sie konczy i TY lepiej zacznij sie pakowac i wracaj do UK! DO pięknego Bradford!:-D

Do góry