reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m kurde :wściekła/y: zajety telefon mialam pewnie bo wylaczony nie :no: pecha cos mamy a jak moja moze by czula Oliwke to by zachciala wyjsc do kolezanki :-p

reklama
Ja tez padnieta, od przyjazdu nic mi sie nie chce. :-( Faktycznie ta pogoda dolajuca.
Maciek juz drugi dzien mi nie spi w poludnie i wieczorem jest niedozniesienia. Jakos udaje mi sie go dociagnac do 19, zeby przespal cala noc jak zasnie, ale to mordega dla wszystkich. Dzis juz taki byl zmeczony, ze musialam mu trzymac kubek z mlekiem. :-(
A teraz ogladalam z Kubusiem Akademie Pana Kleksa :tak: Z przejecia caly byl czerwony, przezywa filmy jak mamusia :-D

Cześć z wieczorka:-):-)

AMPAR-ja takiej karty nie mam bo nie dostajemy Working tax credit:no:a nazywa się PASSPORT OF LEAISURE-chyba dobrze napisałam:baffled::baffled:

KASIA J-mój Dawid też nie spał w dzień:no:ale jakos do wieczora wytrzymał i jeszcze w łóżku fikał.
Ja czytałam Kubusiowi Akademie pana kleksa też mu się podobała:-)

ROKSANA-ja widziałam w funciaku w kirgate takie płaszczyki w sam raz do terebki:tak:

A ja chyba się nie zapakuje do samochodu:szok::szok:tyle rzeczy się nazbierało:hmm:

witam z wieczorka;-)ja mam dzis nerwa totalnego dostalam odmownie decyzje z HOME HUNTER kurcze a ja juz tak sie cieszylam a tu trzeba zaczekac moj musi miec przepracowany rok w UK a zostalo jemu 1,5 miesiaca szok:szok::szok::szok:niunia dzis zadziwiajaco grzeczna byla az szok mnie bral czy to moje dziecko:szok::-D:-Dkasiaj-przepiekne widoki mi by wystarczy 1 tydz ladnej pogody aby zregenerowac sie i naladowac baterie :tak::tak::tak:

Alex nic się nie przejmuj, bo co się odwlecze to nie uciecze :-). 1,5 miesiąca szybko minie.
Doris ale ja bym sobie chciała kupić taki nie do torebki tylko taki grubszy, a w primarku maja tylko dwa wzory albo granatowy albo w panterkę. A z tym pakowaniem to tak jest, bo jak człowiek jedzie autem to wydaje mu się że bóg wie ile można zabrać.
KasiaJ a ja nie lubiłam akademii pana kleksa jak byłam mała. Bałam się niektórych rzeczy w tym filmie.

Roksanna - no wlasnie Kubus bardzo przezyl ta scene z atakiem wilkow :-( jutro bedziemy pewnie sobie o tym gadac

alexnow - 1,5 miesiaca szybko zleci, ani sie obejrzysz, a miedzy czasie moze sie trafi cos fajniejszego

doris - tak to jest z tym pakowaniem, jak wyjezdzalismy teraz na wakacje, to ledwo zamknelismy auto, tyle bylo tych klamotow :szok:

Wyglada na to, ze jednak sie nie zdecyduje na wakacje w PL i musze cos zorganizowac dzieciaczkom. Czy Wy gdzies chodzicie ze swoimi maluszkami oprocz kulkolandow moze?
Tak pomyslalam moze o jakims wspolnym wypadzie np do Eureki czy do Yorku na ciuchcie? Moze jakies inne muzea?

KasiaJ ja oczywiście jestem za, jak najbardziej. A York jest piękny. Chyba nawet Bożena kiedyś pisała, że jeździ co jakiś czas. A w tym Euro... coś tam nie byłam.

KasiaJ- a co przeważyło ze nie jedziesz?.....samoloty?!:-(

Roksanna- tak Yorki mi sie bardzo podoba jakbym mogła to bym tam zamieszkałą i wtedy mogłabym w UK zostac na stałe:), ale tam z praca nieciekawie dla ęzczyzn i bardzo drogie zycie. Naszczescie mam znajome tam i dlatego czesto jeżdże, a nawet gdyby nie one to kto wie pewnie tez:):-)

ALex- dacie rade wytrzymasz, a moze po 1,5 miecha od razu cos WAM dadza jak zoabacza warunki itp. Ja jutro ide tłumaczyc odwołanie, ale niezyt wiem jak sie pisze jak w PL. Czy jest jakas forma ?!:baffled:

dzieki dziewczyny za mile slowa pocieszenia,jak sie o tymm dowiedzialam mialam ochote spakowac walizki i wracac do PL,ale do czego:confused::confused:nie wiem:confused::confused:ja za szybko sie poddaje jak cos mi nie wychodzi wole schowac glowe w piasek:-:)-:)-(dobrej nocy zycze;-);-)

reklama
Do góry