reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna - to na inervev spradza cie i zapytaja o godziny i jakie dni Ci pasuja i wtedy cie rpzydziela zapytaja tez gdzie mieszkasz......Moze byc dowód ale zazyczaj wola paszprty ale dowod moze byc!!!!!!!!wez papiero o dodatkach ale najnowsze .....

reklama
Witam :tak:
ja caly czas 2w1 mam juz po malutku dosc :wściekła/y: jeszcze zebym sie dobrze czula ale tak mnie skurcze lapia ze juz wytrzymac nie moge ale sa nie regularne :wściekła/y: no i te plecy to najgorsze bo jak mnie zlapie skurcz to z krzyza i boli strasznie :-(

doris78 ale fajnie ze wrocilas :tak: i znowu nas zostawisz czy bedziesz pisala z Pl ??

hej
melduje sie i ja:-)
Wlasnie wrocilam z surgery zrobili mi badania, ale jeszcze musze isc jutro i w piatek :-( dlatego nefretete w tym tygodniu ja odpadam chyba, ze dasz rade wpasc do mnie na kawe???
natalka90 - juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo:tak:moze poczytasz jakas ksiazke to Ci szybciej zleci:confused:
Monika1213 - Gratulacje!!!
Dziewczyny ja tez sie zastanawiam nad jakims kursem, ale bardziej paznokcie albo fryzjerstwo sama nie wiem bo one kosztuja od £200-£800 ktoras moze robila cos takiego???

Marta84-ja nic takiego nie robiłam:no:więc Ci nic nie powiem:no:

ROKSANA-no właśnie jestem leniwa i mi się popołdniami nie chce chodzić:-ppodobają mi się te godziny jakby była szkoła albo przedszkole właśnie.A może już sobie pójdę za rok:sorry::sorry:ale bym musiała wcześniej wychodzić z zajęć:tak:

ANIA1812-kurczę nie zabardzo pamiętam ale coś około 30f:eek::eek:

NATALKA-nie wiem jak to będzie z pisaniem z Polski,bo będe u kuzynki a ona ma dzieci,które też okupują cały czas komputer:-D:-Djak dostanę się to napiszę:tak::tak:

Marta84 - ja chchiałam zrobic kurs tipsów Manchesterze ale kosztował 150Ł/7 godzin, twierdzilam ze w 7 godzin to ja napewno sie nic wiecej niz umie nie naucze:).I tez mysle o kusie fryzjerstwa ostatni tydzien nawet mailm praktyki jednej kolezance na 1 kolor robiłam, 2 kilka pasemek :-D:-D, jednej farbowałam brwi i jedna chche depilowac:D:-D:-DOdważne, albo zdesperowane:).ALe jak przestane miec miejsce w kalendarzuku:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto dopiero bd zdesperowane:)<żarcik>....A TY sie interesujesz kudełkami, pazurkami.....

Dris - a co 30Ł?:confused:

A ja jak zeszły tydzien nie maialm co robic rozpaczalm to w tym tyg przed wyjazdem non stop zajeta:), mam ndzieje ze jak wroce z PL to tez bdconiektorzy o mnie pamietac:tak::-)

Marta84 pytałaś mnie o farby, przepraszam że nie wcześniej ale umknęło mi. Nic nie wiem na ich temat i pierwsze słyszę. Ja mam zwykłe plakatówki. Myślisz że Twojej mogłyby zasmakować i zechciałaby pochłaniać większe ilości? :rofl2::szok::baffled:
Bożena te 30funtów to za garniturek do chrztu. Ania się pytała. ;-);-)

BożenaM - £150za 7h :szok::szok::szok:strasznie duzo. Ja w sumie wszystkim do okola podcinam, tylko ja to robie powoli tzn np. meskie strzyzenie to ok 30min moj M sie smieje, ze sie za bardzo staram i nigdy nie zarobie na chleb w takim tepie:sorry:
paznokcie tez umiem ladnie zdobic i tak sobie mysle, ze moze dostane ten Working Tax(czy jakos tak) i bede miala za darmo collage, to co mam siedziec w domu tylko ja jestem taki wstydzioch i nie chce mi sie samej.

roksanna1 - zdecydowanie masz racje pochlonela by je w minute:laugh2: ostatnio dalam jej make i dolewalam wode frajda byla do poki nie zrobila sie glodna:baffled::laugh2:

BOZENA M-tak jak Roksana napisała ,to cena za garniturek:tak:

ANIA1812-i co wygrałaś licytacje na ten garniturek??bardzo ładny:tak:
No i u ciebie też wielkie pakowanie już,co??

Doris - dzieki, poprostu jakos przeoczyłam ten wątek:):-D

Marta - niom ja nie tyle wstydziocha tylko moj angielski "perfect":-D:-Ddoprowadza do tego z eudaje wsytdziche:)

Ae pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej
Ja mialam tesciowa:wściekła/y: Ale na szczescie juz pojechala:tak: Maly sie cieszyl to najwazniejsze:-D:-D
Marta84- mam ksiazeczke kursow w calym leeds i okolicach i ceny sa okolo 50f za kurs ten co by cie interesowal:tak:
Doris78- no z kasia8118 to rzeczywiscie szok i do tego jeszcze nie mogli hotelu znalezc chyba do 12 w nocy:szok: A ktorego ty jedziesz?

bateria mi sie wyczerpala szybko wysylam

Do góry