Roksanna - to na inervev spradza cie i zapytaja o godziny i jakie dni Ci pasuja i wtedy cie rpzydziela zapytaja tez gdzie mieszkasz......Moze byc dowód ale zazyczaj wola paszprty ale dowod moze byc!!!!!!!!wez papiero o dodatkach ale najnowsze .....
reklama
N
natalka90
Gość
Witam
ja caly czas 2w1 mam juz po malutku dosc jeszcze zebym sie dobrze czula ale tak mnie skurcze lapia ze juz wytrzymac nie moge ale sa nie regularne no i te plecy to najgorsze bo jak mnie zlapie skurcz to z krzyza i boli strasznie :-(
doris78 ale fajnie ze wrocilas i znowu nas zostawisz czy bedziesz pisala z Pl ??
ja caly czas 2w1 mam juz po malutku dosc jeszcze zebym sie dobrze czula ale tak mnie skurcze lapia ze juz wytrzymac nie moge ale sa nie regularne no i te plecy to najgorsze bo jak mnie zlapie skurcz to z krzyza i boli strasznie :-(
doris78 ale fajnie ze wrocilas i znowu nas zostawisz czy bedziesz pisala z Pl ??
hej
melduje sie i ja:-)
Wlasnie wrocilam z surgery zrobili mi badania, ale jeszcze musze isc jutro i w piatek :-( dlatego nefretete w tym tygodniu ja odpadam chyba, ze dasz rade wpasc do mnie na kawe???
natalka90 - juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwomoze poczytasz jakas ksiazke to Ci szybciej zleci
Monika1213 - Gratulacje!!!
Dziewczyny ja tez sie zastanawiam nad jakims kursem, ale bardziej paznokcie albo fryzjerstwo sama nie wiem bo one kosztuja od £200-£800 ktoras moze robila cos takiego???
melduje sie i ja:-)
Wlasnie wrocilam z surgery zrobili mi badania, ale jeszcze musze isc jutro i w piatek :-( dlatego nefretete w tym tygodniu ja odpadam chyba, ze dasz rade wpasc do mnie na kawe???
natalka90 - juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwomoze poczytasz jakas ksiazke to Ci szybciej zleci
Monika1213 - Gratulacje!!!
Dziewczyny ja tez sie zastanawiam nad jakims kursem, ale bardziej paznokcie albo fryzjerstwo sama nie wiem bo one kosztuja od £200-£800 ktoras moze robila cos takiego???
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Marta84-ja nic takiego nie robiłamwięc Ci nic nie powiem
ROKSANA-no właśnie jestem leniwa i mi się popołdniami nie chce chodzićpodobają mi się te godziny jakby była szkoła albo przedszkole właśnie.A może już sobie pójdę za rokale bym musiała wcześniej wychodzić z zajęć
ANIA1812-kurczę nie zabardzo pamiętam ale coś około 30f
NATALKA-nie wiem jak to będzie z pisaniem z Polski,bo będe u kuzynki a ona ma dzieci,które też okupują cały czas komputerjak dostanę się to napiszę
ROKSANA-no właśnie jestem leniwa i mi się popołdniami nie chce chodzićpodobają mi się te godziny jakby była szkoła albo przedszkole właśnie.A może już sobie pójdę za rokale bym musiała wcześniej wychodzić z zajęć
ANIA1812-kurczę nie zabardzo pamiętam ale coś około 30f
NATALKA-nie wiem jak to będzie z pisaniem z Polski,bo będe u kuzynki a ona ma dzieci,które też okupują cały czas komputerjak dostanę się to napiszę
Marta84 - ja chchiałam zrobic kurs tipsów Manchesterze ale kosztował 150Ł/7 godzin, twierdzilam ze w 7 godzin to ja napewno sie nic wiecej niz umie nie naucze.I tez mysle o kusie fryzjerstwa ostatni tydzien nawet mailm praktyki jednej kolezance na 1 kolor robiłam, 2 kilka pasemek , jednej farbowałam brwi i jedna chche depilowacOdważne, albo zdesperowane.ALe jak przestane miec miejsce w kalendarzukuto dopiero bd zdesperowane<żarcik>....A TY sie interesujesz kudełkami, pazurkami.....
Dris - a co 30Ł?
A ja jak zeszły tydzien nie maialm co robic rozpaczalm to w tym tyg przed wyjazdem non stop zajeta, mam ndzieje ze jak wroce z PL to tez bdconiektorzy o mnie pamietac:-)
Dris - a co 30Ł?
A ja jak zeszły tydzien nie maialm co robic rozpaczalm to w tym tyg przed wyjazdem non stop zajeta, mam ndzieje ze jak wroce z PL to tez bdconiektorzy o mnie pamietac:-)
Marta84 pytałaś mnie o farby, przepraszam że nie wcześniej ale umknęło mi. Nic nie wiem na ich temat i pierwsze słyszę. Ja mam zwykłe plakatówki. Myślisz że Twojej mogłyby zasmakować i zechciałaby pochłaniać większe ilości?
Bożena te 30funtów to za garniturek do chrztu. Ania się pytała. ;-);-)
Bożena te 30funtów to za garniturek do chrztu. Ania się pytała. ;-);-)
BożenaM - £150za 7h strasznie duzo. Ja w sumie wszystkim do okola podcinam, tylko ja to robie powoli tzn np. meskie strzyzenie to ok 30min moj M sie smieje, ze sie za bardzo staram i nigdy nie zarobie na chleb w takim tepie
paznokcie tez umiem ladnie zdobic i tak sobie mysle, ze moze dostane ten Working Tax(czy jakos tak) i bede miala za darmo collage, to co mam siedziec w domu tylko ja jestem taki wstydzioch i nie chce mi sie samej.
roksanna1 - zdecydowanie masz racje pochlonela by je w minute ostatnio dalam jej make i dolewalam wode frajda byla do poki nie zrobila sie glodna
paznokcie tez umiem ladnie zdobic i tak sobie mysle, ze moze dostane ten Working Tax(czy jakos tak) i bede miala za darmo collage, to co mam siedziec w domu tylko ja jestem taki wstydzioch i nie chce mi sie samej.
roksanna1 - zdecydowanie masz racje pochlonela by je w minute ostatnio dalam jej make i dolewalam wode frajda byla do poki nie zrobila sie glodna
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
BOZENA M-tak jak Roksana napisała ,to cena za garniturek
ANIA1812-i co wygrałaś licytacje na ten garniturek??bardzo ładny
No i u ciebie też wielkie pakowanie już,co??
ANIA1812-i co wygrałaś licytacje na ten garniturek??bardzo ładny
No i u ciebie też wielkie pakowanie już,co??
reklama
ampar3
Fanka BB :)
hej
Ja mialam tesciowa Ale na szczescie juz pojechala Maly sie cieszyl to najwazniejsze
Marta84- mam ksiazeczke kursow w calym leeds i okolicach i ceny sa okolo 50f za kurs ten co by cie interesowal
Doris78- no z kasia8118 to rzeczywiscie szok i do tego jeszcze nie mogli hotelu znalezc chyba do 12 w nocy A ktorego ty jedziesz?
bateria mi sie wyczerpala szybko wysylam
Ja mialam tesciowa Ale na szczescie juz pojechala Maly sie cieszyl to najwazniejsze
Marta84- mam ksiazeczke kursow w calym leeds i okolicach i ceny sa okolo 50f za kurs ten co by cie interesowal
Doris78- no z kasia8118 to rzeczywiscie szok i do tego jeszcze nie mogli hotelu znalezc chyba do 12 w nocy A ktorego ty jedziesz?
bateria mi sie wyczerpala szybko wysylam
Podziel się: