doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Cześć dziewczyny:-):-)Jestem wkońcu
Widzę,że nie tylko ja miałam problem z kompem:--(No ale już jest
AGNIESZKA uk-i jak tam lepiej po antybiotyku???
ROKSANA-jestem już,ale to fakt że wieczorami strasznie się nudziłam
Wiesz co,mój Dawid też miał wczoraj wieczorem temperaturęnie wiadomo czemu,rano już mu zeszła
MONIKA1213-jak tam po egzaminie??
NATALKA-ja już myślałam ,że Ty rozpakowana
ANIA1812-u mnie też nudyta pogoda jest dobijającaChociaż dzisiaj wyszliśmy na plac zabaw trochę padało ,ale zaraz przeszłoWczoraj tez się na carboot wybierałam ,ale wyszlismy z domu i zaczęło padać,więc się cfneliśmy do domu
No i co ja miałam jeszcze napisać???nie wiem za długo mnie nie było i wyszłam z wprawy
Ale za to wszystkie gorąco pozdrawiam )
Wiecie co w piątek dzwoniła do mnie KASIA8118 że się spóżnili na prom i następny dopiero mieli na sobote na 19,więc musieli czekać całą dobę,hotele wszystkie naookło były zajęte i musieli gdzieś dalej coś znaleść.
Ale bym sie wkurzyła.....więc my zamiast o 6 ,już wyjeżdżamy przed 5.
Widzę,że nie tylko ja miałam problem z kompem:--(No ale już jest
AGNIESZKA uk-i jak tam lepiej po antybiotyku???
ROKSANA-jestem już,ale to fakt że wieczorami strasznie się nudziłam
Wiesz co,mój Dawid też miał wczoraj wieczorem temperaturęnie wiadomo czemu,rano już mu zeszła
MONIKA1213-jak tam po egzaminie??
NATALKA-ja już myślałam ,że Ty rozpakowana
ANIA1812-u mnie też nudyta pogoda jest dobijającaChociaż dzisiaj wyszliśmy na plac zabaw trochę padało ,ale zaraz przeszłoWczoraj tez się na carboot wybierałam ,ale wyszlismy z domu i zaczęło padać,więc się cfneliśmy do domu
No i co ja miałam jeszcze napisać???nie wiem za długo mnie nie było i wyszłam z wprawy
Ale za to wszystkie gorąco pozdrawiam )
Wiecie co w piątek dzwoniła do mnie KASIA8118 że się spóżnili na prom i następny dopiero mieli na sobote na 19,więc musieli czekać całą dobę,hotele wszystkie naookło były zajęte i musieli gdzieś dalej coś znaleść.
Ale bym sie wkurzyła.....więc my zamiast o 6 ,już wyjeżdżamy przed 5.
Ostatnia edycja: