reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny:-):-)Jestem wkońcu:tak::tak::tak:
Widzę,że nie tylko ja miałam problem z kompem:-:)-(No ale już jest:tak:

AGNIESZKA uk-i jak tam lepiej po antybiotyku???

ROKSANA-jestem już,ale to fakt że wieczorami strasznie się nudziłam :-D:-D
Wiesz co,mój Dawid też miał wczoraj wieczorem temperaturę:baffled:nie wiadomo czemu,rano już mu zeszła:tak:

MONIKA1213-jak tam po egzaminie??

NATALKA-ja już myślałam ,że Ty rozpakowana:baffled::baffled:

ANIA1812-u mnie też nudy:baffled:ta pogoda jest dobijająca:wściekła/y:Chociaż dzisiaj wyszliśmy na plac zabaw trochę padało ,ale zaraz przeszło:tak:Wczoraj tez się na carboot wybierałam ,ale wyszlismy z domu i zaczęło padać,więc się cfneliśmy do domu:angry:

No i co ja miałam jeszcze napisać???:baffled::baffled::baffled:nie wiem za długo mnie nie było i wyszłam z wprawy:-D:-D
Ale za to wszystkie gorąco pozdrawiam :))

Wiecie co w piątek dzwoniła do mnie KASIA8118 że się spóżnili na prom i następny dopiero mieli na sobote na 19,więc musieli czekać całą dobę,hotele wszystkie naookło były zajęte i musieli gdzieś dalej coś znaleść.
Ale bym sie wkurzyła.....więc my zamiast o 6 ,już wyjeżdżamy przed 5.

Ostatnia edycja:
reklama
witam w sloneczne popludnie
ja mam chwilke,skonczylam robic pierozki z miesem,posprzatalam,pranie na ogrodzie powiesilam, a:-) moje dziecko wlasnie slucha muzyki na "VIVA".
musze sie zrelaxowac,bo mielismy z mezem i jego siostra strasznie ciezka noc:-(
w nocy bylo pogotowie u nikolki, bo miala 39.4 stopnia temperatury.:-:)-:)-(tak sie przestraszylam tym bardziej ze ja chora z podejrzeniam tej . piep.....j grypy.doktor powiedzial ze zabiera nikole do szpitala,a ja nie moglam jechac, bo biore antybiotyki na swinska grype i nie moge wchodzic do szpitala.moj maz z nia pojechal.po badaniu lekarz powiedzial ze to infekcja i dali jej syrop przeciwbolowy.i do domu cala butelke.jest juz wszystko dobrze,ale co ja sie wczoraj nastresowalam.myslalam ze to ja ja zarazilam tym swinstwem.na szczescie okazalo sie ze nie.ale jakie mysli pzychodza w takim momencie to nawet pisac nie bede-tym bardziej ze ja chora jestem.
ja dzis biore ostatnia tabletke tego antybiotyku.czuje sie dobrze tylko gardlo strasznie boli i mam problemy z polykaniem.ale w moim przypadku to moze i nawet dobrze hehe moze zgubie jakis kilogram:-) i tak dobiero od wczoraj jem cokolwiek,a tak to bylam na glodzie od czwartku:tak:
dzis moje dziecko czuje sie dobrze,smieje sie ,biega i robi ''tany-tany'':-).jutro jedziemy na szczepienie.

Ostatnia edycja:
doris78-dzieki serdeczne.ja tez sie zastanawiam czemu to akurat nas zawsze cos soptyka. ale widoczne tak juz jest zapisane.uchhhh a tak chcialam sie z wami zobaczyc na najblizszym spotkaniu.ale nici z tego.jak zwykle jak sobie cos zaplanuje to nie wychodzi:-(

JUPIIIIIII
Wreszcie sie dzewczynki rozpisały!!!:-):-):-)

Doris - jak ja tesknilam;-):laugh2::laugh2:
AgnieskzaUk- faktycznie ja nie wiem jakbym zareagowąl na taka sytuacje, ale wazne ze wszystko juz idzie ku lepszemu.......

A Kasia8118- oj ona w dniu wyjazdu była zła i jeszcze to!!:szok:
Ale bedzie miała co wspominać po powrocie!;-)

u mnie też Kuba dziś gorączkuje ,bez kataru i bez bolącego gardła ,sama gorączka :no::szok::wściekła/y:

mam nadzieję że nic się nie wykluje

a egzamin zdałam :-D:tak::rofl2:

Monika- zdolna BESTIJAAAAAAA Z CIEBIE:-D;-)Gratuluje!
Moj Marcel w zesżłym tyg miał goraczke ale tylko wieczorem i rano juz nic odpokac do dzisiaj nic!

Witam wieczorkiem!!!
Dzień zaczął sie tak sobie ale później było ok. Pogoda się poprawiła i wpadła do mnie koleżanka z dzieciaczkami więc juz się nie nudziłam:-) Strasznie miło mnie zaskoczyła, bo przyniosła dla mnie kwiatki z okazji narodzin Adasia:-)
Monika- Gratulacje. I dużo zdrowia dla Kuby.
AgnieszkaUK- dobrze, że juz lepiej sie czujesz. A skoro córcia tancuje to chyba z nią już też lepiej :tak:
Doris- witaj po przerwie.
nefretete101- skąd ja to znam. Mój to może sam upierze ale jak mnie nie było przez tydzień to jadł kebaby, pizze i jak sobie coś ugotował to tylko parówki albo jajka:angry: Leń i tyle.
Dobrej nocy:-D

MONIKA1213-Gratulacje:-):-)no to teraz masz wakacje:tak:a kiedy zaczynasz?
Zdrówka dla Kubusia:-)

BOŻENA M-dzięki za tęskonotę:-D:-D:-Dja też bardzo tęskniłam:-D:-D:-D
A Ty kiedy zaczynasz szkołę??/i w jakich godzinach będziesz chodziła???bo nie pamiętam:zawstydzona/y:
Moj Kuba też w zeszłym tygodniu miał gorąćzke w dzień,potem wieczorem zeszła,w nocy znowu sie pojawiła i miał potworny ból głowy ale jak zwymiotował to odrazu wszystkie bóle odeszły:-(Więc chyba mu coś stanęło:baffled:

reklama
Doris- ja nie wiem dokładnie kiedy zaczynam bo mam czekac na list bo mnie przyjmuja na innych zasadach bo ja juz mam ciagłosc tzn przechodze z jednego ENTRY na nastepne i tylko dostne list w ktorym mam przyjsc i potwierdzic miejsce i godz czy sie nie zmienila, a zapisalm sie tam gdzie chodzilam na BD 5 koło Lidla i na rano tak zeby w godz małego szkoły tzn 9.15-12 2 razy w tyg.

Ja juz odliczam do PL jeszcze 7 days:], jak roglaik?!
I co bd jakies spotkanko?! w tym tyg?!........

Do góry