reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris78- ja jade w nastepny piatek a artur dojezdza do mnie 14.07 no i tak od 16.07 gdzies bysmy ruszyli nad morze. Jak dojedziemy do gdanska to cykne . daj tylko namiar na jakis polski numer;-)

A mi sie pierwszy raz tak bardzo bardzo chce jechac bo zawsze chcialo mi sie tylko bardzo:-D:-D:-D
Szymon spi a ja mam wolne:tak: Ostatnio juz go nie klade w dzien:tak:- Roksanna1- fajnie wtedy jest co 19 albo 19.30 juz spi;-)

no no ladnie widze dziewczynki za szkolenie sie wziely :tak::tak:

ampar3 widze bardzo sie cieszysz z wizyty tesciowej :-p chyba Ci sie daty pomylily zamiast 08 napisalas 07 to juz bys w tej polsce byla :-D

doris78 to chyba nie zdaze urodzic przed Twoim wyjazdem :-(

Natalka może Marta marzeniami żyje.
Do soboty to Ty już możesz ze 3 razy urodzić :-D:-D:-D. A tak swoją drogą to te forumowe dzieciaczki tak ostatnio tylko męczą te swoje mamy i do samego końca czekają.
Ampar nie pamiętam czy Ci mówiłam, (ale chyba pisałam, już sama zgłupiałam) ja też już Mati nie kładę spać. O 8 już chrapie, czasem wcześniej.
Bożena ja też jestem gaduła, może nie aż taka jak nasze największe gaduły ;-);-);-) i nieznajomość języka mnie blokuje to dołujące.
Marta ja Ci miałam właśnie proponować żebyś sama zrobiła farby ale one się robi chyba na bazie mąki, więc odpada. :-(

Ampar- przeslij mi tez jak mozesz te namairy an kursy, moze sie na jakis skusze:]. No i o wqiele tansze niz te w Manchesterze, moze tam sie płaci za Maisto?!:szok:
A jak sie udał wypad nad morze?!

Roksanna - ja przez to siedzenie w domu to fakt ze dopiero miesiac ale wogole Uk mnie zmieniło i zmienia juz nie jestm taka gaduła:-D, o w dzien niezbyt z kim jest czasami pogadac i człowik sie wycisza, ale w PL od nastepnego tyg zamierzam sie odblokowac:-D:tak:

Roksanna1- no wlasnie pamietam ze pisalas i tez uwazam ze jak tak robie to jest super:tak:
Natalka90- dala mi sie we znaki tesciowka:wściekła/y: No ale coz juz taki jej ,, nieurok,,:-D:-D:-D:-D

BozenaM- ja mam cala ksiazeczke i tam jest mnostwo kursow w zaleznosci do ktorego collegu chce sie isc. Na tytulowej stronie jest taki adres - zobacz moze mozna zamowic ulotke- jej nazwa to PART TIME COURSES a stronka to

www. leedscitycollege.ac.uk

A nad morzem bylo super- tylko o jedna osobe za duzo:-D:-D:-D:-D

AMapr - miejmy nadzieje ze czasmi jak piszemy o zbednych osobach nie podczytuje nas ktos z najblizszych:-D:-D:-D. ALe to tzreba isc do collegu i uczyc sie okreslonego kierunku czy jak?!

Bozenam- wiem ze moja mama podczytuje wiec moze tesciowa tez- no trudno- zalicze wpadke;-) Tam sa rozne kursy np fryzjerstwo, paznokcie, gotowanie itp , cena , ilosc godzin- musisz zadzwonic pod konkretny numer i tam pewnie podaja ci date kiedy kurs sie zaczyna.

reklama
Ampar- no to lepeij uwazaj co piszesz:-D, ja lepeij nie moie nikomu z episze na forum bo zaczna czytac i dopiero bd nie bd miala wstepu do PL:-D:-D:-D
Patrzyłam na te kursy sa fajne i ceny spoko, ale z moim angileksim chyba nic z tego poprzestane chyba narazie na amatorszczyźnie!!!:/....:wściekła/y::-(

Oki uciekam spać miłej nocki!

Do góry