reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć

U nas ostatnimi czasy trochę zawieruchy w domu Milence się przebił pierwszy ząbek. Taka marudna jest aż mi jej szkoda. Wczoraj już dostała ode mnie paracetamol nie mogla zasnac od 8 rano do 2 spała raptem dwa razy po 5 min a tak po paracetamolu jak jej uśmierzył ból spała 3:szok::szok::szok::szok:
Ale na szczęście było to jednorazowo wolę jej dawać gryzaczki, alejuz wczoraj myślałam że mi ręceodpadną co ją położyłam do łóżeczka taki płacz że mi się serce krajało. TO znowu ja brałam na ręce oby się tylko nie przyzwyczaiła a z resztą chyba już za późno mój mąż nosi ją cały czas na rękach i bardzo jej się to podoba. Z resztą P nawet z nią nie usiądzie bo Milenka zaraz się wydziera i pręży i musi z nią wstać i chodzić.
Oki zmykam na kawusie bo dzieci śpią więc chwilka dla mnie:-)

reklama
witam z rana:-)
Marta z checia do Ciebie sie wybiore jak tylko bedzie ładna pogoda, a jak narazie sie nie zapowiada... niestety jeszcze nie dorobiłam sie swojego autka. D jezdzi samochodem do pracy wiec zaleze od autobusow... jesli mozesz to napisz mi jak tam mozna do Ciebie dojechac. pewnie bezposrednio z dalton nie ma polaczenia z eland?

juz mam dosyc tej pogody:wściekła/y: depresja mnie nawiedza... czuje sie jak ptaszek w klatce, a jedyna rozrywka to szybki wyjazd do marketu po zakupy:wściekła/y::-( kiedy przyjdzie słonce?:sorry:

Dzień doberek!!!:-)
Doris- kupiłam ten garnitur za 15 funtów. Nie wiem czy to dużo czy mało ale bardzo mi się podoba i już mam z głowy. Dzisiaj jadę do Leeds go odebrac. Musze jeszcze kupic tylko jakieś butki i już wszystko mam :-)
A jeśli chodzi o pakowanie to nawet jeszcze o tym nie myśle. Pewnie zaczne w niedziele wieczorem lub w poniedziałek rano bo lecimy dopiero wieczorem. Ale musze zacząc prac rzecze ale przy tej pogodzie to gdzie ja to wszytsko porozwieszam. Strasznie żałuje, że nie kupiłam pralko-suszarki. A nawet jakbym teraz chciała dokupic suszarke to nawet nie mam gdzie jej postawic.:-(
asinka_z- współczuje nieprzespamnej nocy. Ale te nasze dzieciaczki muszą się namęczyc sie z tymi zębami.:-( Niedługo i mnie to czeka :szok:
BozenaM- widze, że chcesz się dokształcac. Też chetnie poszłabym na jakiś kurs ale może pomysle o tym jak mały będzie miał pół roku i zaczne mu rozszerzac diete.

Znowu cudna pogoda i co my dzisiaj będziemy robic:angry: Musze iśc do Morissona bo w lodówce zostało tylko światło.
Zmykam troszke ogarnąc domek.
Pa

Dzień dobry!
U mnie za oknem szaro i ponuro itd......
Ja własnie mam chwilke poki mały oglada bajki, koncze juz zupke gotowac bo o 10.00 przychodzi znajoma z dziecmi pozegnac sie rpzed moim fruuuuu do PL;-)

Ania1812- tak mysle cos i poki co jak zwykle pozostane na mysleniu bo moja angileszczyzna tylko na to pozwala, i dlaej bd chodzila do collegu ale tylko uczyc sie ang....:/

AsinkaZ- niom faktycznie malutka sie wymeczyła, ale ani sie nie obejrzysz teraz jak juz bedzie szedł jeden po drugim.

A ja mam tak tłust włosy i takieoooooooo leniaaaaaaa ze nawet przez mysl mi nie rpzechodzi iść umyć głowe:-(. A pozatym ni hchce mi sie dzisiaj nigdzie wybierac to pojde pozniej!!! TO sie nazywa pozytywne nastawienie ......:-D:-D:-D

WSTAWAC SPIOCHY!!!!!!!!!

Mojadzidzia, Sylwia - a co maluszki WAM daja tak popalić z ejuz nie macie 5 min na posta?!........co tam u WAS?

Hej
Bożena wcześnie się wzięłaś za obiad, ale chyba pójdę za Twoim przykładem :-)
Ja też myślę a jakichś kursach tutaj, collegu ale najpierw ten nieszczęsny język :baffled:ale poczyniłam już pierwszy krok do przodu. To najważniejsze.
Ania ja nie lubię się pakować, u mnie Lukasz to robi :-D, ja mogę robić listę i organizować na papierze reszta mój facet i jest w tym dobry.
Asinka ja nawet nie zauważyłam kiedy mojej zęby wychodziły, tyle że ona była generalnie płaczliwa i marudna. Niewiele się zmieniło, no może odrobinkę mniej płacze.
Ampar ale by była wtopa gdyby ktoś niepożądany to przeczytał :-):-)

:-)Hej kochane my juz wrocilismy po 2 cudownych tygodniach w Polsce:-(Tam upaly a ty deszcz no i sie przestawiamy :-D
Moja Olivka w Polsce nabawila sie trzydniowki :-(ale juz jej wysypka zeszla
Byl;ismy tez u pediatry i Pani doktor powiedziala ze musze malej echo serca zrobic bo ma szmery i Abi tez je ma wiec w szoku jestem bo mi nikt wczesniej tego nie powiedzial. Jak narazie to sie nie przejmuje bo to podobno dzieci maja:eek:
No i bedziemy tez miec polskich sasiadow przez sciane wiec tez fajnie :tak:
Ja wlasnie pieke chleb mam nadzieje ze mi wyjdzie hehe
A co tam u was?

roksanna ja mam maszyne do pieczenia chleba tesciowa mi ja dala ale ona ja chyba uzywana ja kupila;-)Chlebek wychodzi bardzo dobry ale moj mezulek lubi ten swiezytki z ukrainskiej piekarni wiec jak czasami tylko pieke w maszynie

witam:-):-)co za pogoda to juz jest meczace:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bożena-tak jak mowilas zadzwonili tylko o potwierdzenie danych i cisza totalny szok:szok::szok::szok:jak dlugo bede czekac za tym telefonem tojuz nie wiem i nie mam nadzieji,ze nastapi to szybko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moja niunia oglada bajki ,a ja mam chwile dla siebie bo pozniej bedzie nie do zniesienia bo ona chce na dwor a w taka pogode gdzie ja z nia pojde:no::no::no:

reklama
hej
Szymon dzisiaj wstal o 5:szok: wiec musialam go w dzien polozyc bo juz padniety byl:laugh2::laugh2:
alexnow- ale masz fajnie ja mojego to musze blagac i wolami wyciagac na dwor. A jak juz jestesmy na dworze to tylko slysze- mamo jak ja kocham moj domek, kiedy wrocimy do domku:-D:-D
asinkaz- no to pierwszy zabek za wami- gratulacje:tak: No i czasami rzeczywiscie trzeba podac ten paracetamol zeby sie dzieciaczki nie meczyly:-(
nefretete- mnie juz tez trafia z ta pogoda:wściekła/y:
Bozenam- a ty kiedy jedziesz? Ja tez siedze z tlusta glowa i nic mi sie nie chce:-p
Roksanna1- u mnie sytuacja jest raczej jasna nielubimy sie z tesciowa i chyba bym sie nie przejela zbytnio jakby poczytala:-D:-D:-D Bo i co mi tez moze powiedziec:-p

Musze sie zebrac i zrobic obiad chociaz

Do góry