reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ANIA1812-a Ty chcesz jaki strój do chrztu kupić??takie białe??czy garniturek jakiś??Mój Dawid miał garniturek i kupiłam go na tej hali gdzie są polskie sklepy i tam był duży wybór tych garniturków w kolorach i rozmiarach:tak:

ASINKA Z-ale pecha ma Twoja koleżanka:-(A jak teraz sytuacja stoi??odeszła od Niego??
Ja myśle ,że raczej wszystkie szkoły mają tak samo wolne,może jest różnica paru dni:tak:
Ale masz przygody z córką:szok:

BOŻENA M-ja też tak sobie pójdę do collegu jak Ty,ale za 2 -3 lata:-D:-D
A ja jade już za 4 dni:tak::-):-)

reklama
dzięki Dziewczynki:tak: Dorota ja mam pierwsze spotkanie 15 września

nawet nie bardzo mam się jak cieszyć od wczoraj Kuba gorączkuje w nocy miał ponad 39 a Kacper ma chrypę i katar ,czyli mały szpital w domu :-(

Hallo pobudka:-):-):-)
MONIKA1213-zdrówka dla chłopaków jeszcze raz:-)

BOŻENA M-Wszystkiego Najlpszego dla Marcela:-)spóżnione lae szczere:tak:

ANIA1812-a Ty chrzest będziesz robiła w Polsce,tak??/Kiedy jedziecie???

KATIN-a Ty co???miałaś się odzywać z tej Polski i co???Zapomniałaś o Nas:-:)-:)-:)-(
Jak tam na weselu??

ANITECZKA-bardzo ładnie Ci w nowym kolorku.A Ty naturalnie to jaka jesteś??blondi czy czarna??

HI!
Ja tez sie melduje!
Doris - dziekuje za zyczonka, przekaże mu!

JA zza okna widze słoneczko, mam nadzieje ze sie utrzyma, ale zapowiadaja deszcz i jutro tez:-(.........

Aniteczka- zebym ja cie w piatek rozpoznała:-D:-D

Hejka dzieci jak wam leci. :-D:-D:-D
Doris no wreszcie Twój komputer wrócił do poprzedniej kondycji. Bardzo dobrze. Brakowało Cie trochę. Masz rację z tą Katin obiecywała pisać. A tu nic. Ale niedługo wróci i mam nadzieję że nas zagada. :-D:-D Tynia też niedługo wróci.
A Ty będziesz miała dostęp do komputera w Polsce, czy też będziesz tak bardzo zajęta jak dziewczyny :-D. Doris "Leniuchu" zapisz się ze mną do collegu teraz. Będziemy siedzieć w jednej ławce, hihihi.
Monika1213 gratuluję zdanego egzaminu. Od września ja też będę przeżywać. :-D No i zdrówka dla dzieciaków. U mnie chyba mija, bo w nocy już nie miała wysokiej gorączki, cały czas podaję nurofen. Może w końcu pójdzie sobie to świństwo cokolwiek to jest.
BożenaM wiesz co jak ja się zapisywałam to były zapisy tylko na Bolton, czy można to w międzyczasie zmienić, czy potem po egzaminach:baffled:. Chyba dałam plamę i się nie dopytałam.
AgnieszkaUK tylko pozytywne myślenie odpędzi niechciane wydarzenia. ;-) Nie zazdroszczę tej sytuacji w nocy z dzieckiem. Sama po zdiagnozowaniu u siebie tego cholerstwa pewnie wpadłabym w panikę.

A ja wczoraj obcinałam Mati włosy w wannie. No i niestety czeka mnie poprawka, bo pomiędzy jedną i drugą stroną jest ze 2 cm różnicy. No i niestety rzuca się w oczy.:tak::-D:baffled:. Całe szczęście lubi się obcinać. Powtarza tylko jeszcze, jeszcze, jeszcze.

Cześc dziewczynki!!!
Doris- jeśli chodzi o strój to nie do końca jestem zdecydowana, ale chyba bardziej podobają mi sie garniturki. Bo jak oglądam te wszystkie pajace, rampersy itp. to nigdy nie jestem pewna czy to dla chłopca czy dziewczynki:eek:
Właśnie jeden garniturek obserwuje na ebayu. O taki:
BABY BOYS CHRISTENING SUIT AGE 3-6 MONTHS on eBay (end time 28-Jul-09 14:18:07 BST)
Jak nie wygram to pojade jutro na hale. Dzieki za podpowiedź:-)
Chrzcimy w Pl i lecimy już w poniedziałek.
Monika- Ty to się masz z tymi chłopakami. Współczuje. Moi tfu tfu, odpukac na razie nie chorują.

Mam nadzieje, że dzisiaj nie bedzie padac bo jestem umówiona z koleżanką w Peel Parku. Filip od rana mi jęczy kiedy pójdziemy, bo umówił się z kolegą na walke Power Rangerów :sorry: Wczoraj tak walczyli, że nie wiem czy dopiore jego ubrania. Całe są zielone od trawy.
To tyle.
Pozdrawiam

ROksanna - a zpisywąłas sie ze chchesz chodzic na BOlton czuy ogolenie zapisałs sie jako zapis na BOlton ?.....bo zazyczaj to yglada zapisy an Bolton i dostałas kiedy spotkanie a jak nie to dostaniesz sprawdza twoj angioelski i wtedy cie rpzydziela i bd sie pytac gdzie chches zi na jaka godzine!

reklama
Bożena pani mi powiedziała, że są zapisy na Bolton (nie pytaj mnie gdzie czy abey czy road). Ja się zgodziłam. Byłam na Great Horton i mam na 2 września wyznaczone interview w tej siedzibie gdzie się zapisywałam. Co dalej nie wiem. Nie przeszkadza mi aż tak bardzo jeżdżenie dalej, ale jeśli byłaby możliwość przeniesienia się bliżej to czemu nie. Może szersze informację uzyskam na interview. Dla mnie najlepiej by było chodzić tu właśnie gdzie się zapisywałam na Great Horton ale..... :sorry:Już dostałam list co mam przynieść. Tylko mam jeden problem, nie mam paszportu. Niby pani w okienku powiedziała, że ok ale wszędzie piszą passport a o ID nic.

Do góry