reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hey!
I ja sie melduje ale nie ma nic ciekawego do pisania nic sie nie wydarzyło ciekawego od wczoraj:/.........

SylwiaM- a które dziecko:sorry: Domyslam sie że Marcelek:-D

Jak rodziłam lekarka pytała "na pewno chcesz dac na imie Marcel, bo znam 3 i co jeden to gorszy......."
DO jakiegos czasu mój Marcel był "złotym dzieckiem"......od jakiegos miesiaca nie wiem co w Niego wstapiło?:szok:......mam nadziejee ze to chwilowe. A moze słowa lekarki sie spradzaja:/........:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

reklama
Bożena weź nic nie mów bo zaraz polecę do urzędu i mu imię zmienię na jakieś Michał Anioł:-D
Postanowił byc dorosły i nie spac w dzień:wściekła/y::wściekła/y: Tylko że znając jego to i tak prędzej czy później padnie na sofie i wtedy to bedzie za późno i znów wieczorem pójdzie spac jako ostatni:szok::szok::szok:

Sylwia :-D:-D, nie wiem czy już pomoże Michal Anioł:-D:-D:-D, ale spróbować można:tak:
Mój Marcel przestał spać w dzień jak miał 23 miesiace.......nie było momy krzyczał, płakał, i wogole nie było mu w głowie spanie:-(, . Ale 3mam kciukasy moze TObie sie uda!!!!!!A moze tym imieniu faktycznie cos jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka
Moja też ostatnio nieznośna bardzo, a potem się okazało że w nocy gorączka, a ja się złościłam że niegrzeczna , apotem miałam wyrzuty sumienia że dziecko coś brało po prostu. Z resztą nocą gorączka 39 już trzecią noc, trochę katar, no i marudna na maksa. Obiecałam sobie że jeżeli tej nocy będzie taka wysoka gorączka to już zadzwonię do lekarza. Sylwia może Marcela coś łapie?:laugh2:
Moja już w dzień nie śpi od jakiegoś czasu, chyba ukradnie jakąś chwilę w wózku. Nie kładę jej z premedytacją. Przyjęła to ze stoickim spokojem.
Dorota dalej bez komputera? Chyba tak bo ona bez forum nie umie chyba tak długo :-p
Bożena to musi być wina wieku, wszystkie dzieci chyba tak mają, rodzice zdziwieni co wstąpiło w ich aniołka. Przejdzie tak samo niepostrzeżenie jak przyszło.
AgnieszkaUK a Ty jak się czujesz? Leki działają?

A u nas trwają negocjacje. Mati chce malować farbami a nie chce założyć fartuszka. Ja mam czas :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej
Ja lapie chwile czasu przy kawie moje dziecko wcina winogrona i o dziwo jest dzisiaj bardzo grzeczna:eek:
roksanna1 - zapomnialam calkiem o mojej misce niech Ci sluzy narazie. Roksana a uzywalas moze tych farb co niemowleta moga nawet jesc??? bo ktos mi o nich opowiadal a ja znalezc ich nie moge:no:
Monika1213 - no to powodzenia dzisiaj !!!;-):tak:
aha a ja chyba jednak wybede do Polski ale tylko na tydzien z Maja, moj M juz zaciera rece:-D caly czas mnie namawia bo marzy mu sie spanie do 12:baffled::confused2: faceci

Hejka:-)

ja sie dzis straszne czuje :baffled: w nocy tak strasznie mnie bolal krzyz i plecy cale nie wiedzialam jak mam spac :-( dalej mnie boli wszystko i ten bol coraz mniej znosny jest :-(

Monika1213 powodzenia :tak:

sylwia.m no co sie dziwic Marcelkowi przeciesz jest juz starszym bratem ;-)

mojadzidzia ja własnie chce dawac smoczek małej :sorry: a fajna to fotka Nadusi co masz przy suwaczku widze stroisz maleńką w sukieneczki :tak::-)

Hej!!!
Ale dzisiaj nudy. Przez tą pogode już nie wiem co mam robic. Nie idę nigdzie na spacer bo znając moje szczęscie jak tylko wyjde to lunie ;-)I dlatego siedzimy w domu.:wściekła/y: Tzn. niezupełnie bo Filip poszedł pobawic się z sąsiadami a Adaś śpi w ogrodzie. A ja się snuje po domu:angry:
Natalka90- współczuje. Ale jeszcze tylko kilka dni :tak:
Marta84- mój J na pewno byłby wniebowzięty gdzybym wyjechała chociaż na pare dni z chłopakami. Ale nie ma tak dobrze i jedzie z nami. Także na urlopie będzie miał pobudke ok. 6-7:-D
Monika1213- Ty się ucz a nie przy kompie siedzisz ;-)
Roksanna1- dużo zdrówka dla córci.
Sylwia.m- dużo cierpliwości życze.:-)
Pozdrawiam

reklama
hej laseczki:-)
sylwia.m nio po rozmowie z kuzynem i jego dziewczyna niby blaty sprzataja po sobie, ale co do sprzatania raz w tygodniu...patrz mycie podlogi to echo... ja robie to co dziennie ale raz w tygodniu w sobote albo w niedziele mogli by tez sie wykazac... no coz dzis im powiem, ze skoro maja sprzataczke to 20funciakow na tydzien życze sobie wiecej za pokoj:-D a co;-)
a co do zaczowania Marcelka to ja mam to samo... nie wiem kiedy w Alexa diabeł wstąpił:baffled:
wczoraj Alex narobił nam takiego obciachu, że dominik to omało pod stol nie zjechał w restauracji. wyobrazcie sobie ze kilka razy przechodziła koło nas kelnerka- nic dziwnego... tylko za każdym razem Alex złapał ja za tyłek:szok::-D

Ania1812 ja wczoraj mojemu D oznajmilam ze mam ochote jechac do pl na 2 tyg albo miesiac, a on na to "nie zostawiaj mnie" ech... kto by mu gotowal i gacie prał???:-D

Marta84 zaczyna sie rozpogadzać wiec moze w tym tygodniu uda nam sie jakos spotkac hehehe. podaj dzien i godzine... najlepiej gdzies na miescie chyba ze przeteleportujesz sie do mnie:-);-)

Do góry