reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

moja dzidzia i katin ja robie calkiem inne niz wy ja robie z mielonka pieczarki cebula kapusta i niekiedy dodaje pasztetowka jak mam bo sa lapsze farsz zawijam w nalesniki i juz prawie gotowe :tak::tak::tak:a jadlyscie pierogi z pasztetowka pychotka:-D:-D:-D

reklama
katin mi bez roznicy o ktorej bede w banku bo musze tylko wplate zrobic na konto wiec jezeli nie przestanie padac to odezwe sie do ciebie,wielkie dzieki ;-)

Czesc:-):-):-)
Ale Wy mi apetytu na krokiety zrobilyscie:-p:-p:-p:-phmm.........
Ale ja zawsze robie z kapusta i grzybami:tak:Jakos miesne mi mniej podchodza:-)
No ale przy nich jest troche roboty.
TYNIA I WIKI-a ile Ty robisz ich ,ze masz na dwa dni?? Bo ja chyba bym musiala zrobic z 40:baffled::baffled:ostatnio jak robilam,mialam 25 i poszly w jeden dzien:szok:
NATALKA-no to twoj byly skruche okazuje??/to znaczy ze chce Ci pomoc w jakis sposob,czy moze chce druga szanse???
ANIA-bardzo ladne te miejsce:-)

Wiecie co dostalam na nk zaproszenie do takiego typa,co otworzyl polskie solarium:)))no prosze to nawet polskie solarium juz mamy.Tylko barkuje polskiej dzielnicy :))))No a moze niedlugo bedzie....

A ja mam dzisiaj rybe na obiad:tak:wiec sie nie przemecze:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tak zaglądam do Was od rana i pisać mi się nie chciało, ale postanowiłam się pochwalić. Dzisiaj moje dziecię zawołało siku i dwa razy zrobiło do sedesu siusiu. Niestety nocnik odpada. Nie wiem czemu ale dobre i to. Nakładkę muszę kupić bo jeszcze się nie zaopatrzyłam. Szczerze myślałam że wystarczy ten nocnik. Rzeczywistość troszkę inna jest. :-D:-D:-D Dumna jestem bardzo z mojej córki. Zwłaszcza, że teraz był trudny tydzień i raz miała pieluchę a raz nie. Do południa zostawiałam ją bez, a po południu tata zakładał. A tu dzisiaj taka niespodzianka.
Katin ja też z pieczarkami na łatwiznę idę i zawsze je ścieram. Potem szybko się smażą :-)
Natalka90 super, życzę Wam żeby się udało.
Doris A to solarium to nie jest przypadkiem na BD8. Otworzyli koło morrisona. Super ja się cieszę. Będę miała blisko.

Mój też dzwonił właśnie że z pracy wyszedł. :-):-):-)
Takiego smaka mi narobiłyście tymi krokietami. Nawet ta droga :-D:-D:-D:-D ryba nie robi na mnie takiego wrażenia. :-D:-D:-D

No chyba na moja ryba nikogo nie przebije:-D:-D:-D:-D
ROKSANA-Gratulacje dla Matyldzi,,super:tak::-)
Ja tez podejrzewam,ze Dawid mi zacznie odrazu robic do kibelka,bo tak jak Matylde,nocnik go parzy:-D:-D:-D

Mojadzidzia jak tylko D bedzie w domu to dam Ci znac,:tak:
Doris u mnie tez rybka,i owoce morza w ktorych kocha sie moj maz:-pfu
Roksanna kiedys wspominałas ze jak bede w okolicy to zeby wpadła na kawkew,wiec jutro chyba bedziemy:tak:oczywiscie jezeli nie masz zadnych planow tak koło 15.

Roksanna 1 no to mnie dobiłaś:-(.Ja właśnie dzisiaj zdjęłam pampersa młodemu gdzieś około 10.30 i mi już pół chałupy zasikał :-:)zawstydzona/y:.Ma już na sobie chyba czwarte majtki bawełniane:sorry2: zostało jeszcze11:tak::-D.Ale w takim tempie to chyba zabraknie:szok:.Postawiłam nocnik na środku pokoju a on siada już po fakcie jak widzi że ja jestem zła że się sikał w majtki:wściekła/y:.Opisz mi dokładnie jak to było z Mati:confused:.

hej katin,niestety odpuszcze sobie ten bank dzisiaj,musze jechac do agencji dla ktorej ostatnio pracowalam po jakis list ktory potrzebuje do benefitu a to taki kawal drogi,prosilam zeby mi wyslali ale tam jakis nowy polak pracuje (ktory nawet sie do tego nie przyznal i rozmawial ze mna po angielsku!!!) i kazal mi osobiscie odebrac ten list :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czołem babki:-):-)

Ależ piękną pogodę mamy za oknem, aż chce się życ:wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Kasia8118 możesz jeszcze raz podesłac fotkę Twojego wózka? Znalazłam tą torbę o której Ci wcześniej mówiłam i zastanawiam się czy będzie kolorystycznie pasowac:confused:

Mojadzidzia masz już wszystko dla Nadii przygotowane?? ja już prawie, prawie:tak:
Ja dzisiaj dostałam list, że za 3 dni prześlą na nasze konto Sure Start maternity Grant:-) Ależ się cieszę:tak:

Roksanna gratulacje dla Matyldy :-) Zuch dziewczyna:tak:

Dzisiaj z rana moje "wewnętrzne"(;-):-D) dziecko kopnęło mnie tak, że aż słabo mi się zrobiło:szok: Nie żeby bolało ale jakoś tak dziwnie:baffled: Pierwszy raz tak miałam:baffled:

Do góry