reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

HEJ
Ja juz zaliczyłam deszczyk,teraz poijam kawusie i zastanawiam sie juz nad weekendem.Nie chcem szlec z wyjadami ,bo kasa wtedy idzie a juz niedługo urlop.Wakacje w PL,slub brata, chcemy jeszcze zaliczyc morze nasze Polskie albo Mazury,zalezy czy bedzie sezon na komary:-D
Marta 84 znalezliscie jakies fajne miejca nad woda?
Kasia 8118 cos długo trzyma Twojego maluszka:-(
Dobrze ze chociasz dwie z nas wygrzeja sie w słoneczku,:cool:a jeszce 4 muchy nas opuszcza,dziewczyny bawcie sie dobrze,:rofl2:szlejcie ile Wam dane bedzie:cool2:

reklama
Marta84 my chyba tez tak skonczymy przed ekranem:-(mi to nawet pasuje ,tylko dzieci wyjda z siebie:wściekła/y:
kASIA 8118 moj tez w piatki pracuje tylko 6 godzin ,fajna sprawa szybko do południa zleci ,i juz jestesmy razem:tak:

kasia moja wiki tez zawsze tryma dlugo ale ja to nie hcodze po lekarzach tylko ide do aptekiostatnio kupilam jej syropek TIXYLIXna kaszel suchy bo jest tez na mokry do tego rutinoscorin i wapno w patsonie i jej przeszlo szybciutko nie ma to jak polskie leki:tak:mam nadzieje ze twojemu maluszkowi szybciutko przejdzie
dzis pogoda mnie zdenerwowala a mialam prac sobie przescieradlo (bo narazie dorobilam sie tylko jednego):-D:-D:-Di posciel no ale coz zrobimy to jutro nawet jak bedzie padac nie ma wyjscia oczywiscie pije kawusie a wikusia oglada bajeczke

mi sie dzis uwidzialy krokiety wiec po kawusi ide szykowac farsz i zrobic naesniki bedzie spokoj na 2 dni bo ja zawsze robie wiecej:tak::tak::tak: a moj pawel nigdy nie konczy wczesniej niekiedy pozniej jeszcze szkoda bo wiki i ja bardzo tesknimy:-:)-:)-(

czesc dziewczynki!
ale mnie ta pogoda wkurza!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:musze isc do banku no i nie ma wyjscia
na ostatniej wizycie u midwife pobrala mi krew no i rano zadzwonila ze mam za malo zelaza i grozi to anemia :no: mam strasznie kiepski nastroj i nawet sily brak zeby jakies sniadanko zrobic
sylwia.m kilka dni temu pisalam ze Nadia jakas taka sie spokojniejsza zrobila... no i wywolalam wilka z lasu :-D od dwoch dni tak sie wierci ze czasami to az mnie wygina jak ona kopniaka mi zasadzi,a spac chodzimy dopiero po polnocy :-D
tynia i wiki ja tez mialam w planach pranie ale chyba musi troche poczekac,wczoraj ogladalam pogode i jutro tez ma padac ale tutaj to nigdy nic nie wiadomo :dry:

tynia i wiki z czego robisz farsz na krokiety-tez bym zjadla,ja to robie z pieczarkami w srodku i zoltym serem ale za duzo roboty przy pieczarkach,moze twoj pomysl jest mniej pracochlonny :sorry2:

Mojadzidzia ale masz mała łobuziare:-D ja tez robie takie krokiety jak Ty sa pyszne:-ptylko wziełam sie na sposob i pieczarki scieram na tarce na najgrubszych oczkach:tak:nie ma zadnej roznicy,a pracy wtedy zero.
Ty do banku to musisz isc do południa?? bo moj Dawid zawsze jak wroci z pracy koło 15 jedzie do centrum do banku i moze cie zabrac:tak:

reklama
katin mój w piątki pracuje tylko 5 godzin ale ma dwie zmiany tydzień tak tydzień tak.Więc dzisiaj przypadło mu od 11 do 16:tak:więc w domku będzie o16.25;-).tynia i wiki mój Krystian rzadko choruje :tak:.Ja już postanowiłam że sama leczyc go nie będę jak ostatnio był chory to kupiłam mu 3 syropy i zero poprawy i stwierdziłam że szkoda zębów i kasy na samoleczenie :baffled:.Czekam co będzie dalej:confused:.Mam jeszcze resztki tych syropów co zostały mi po ostatniej chorobie więc od czasu do czasu mu serwuje chociaz on ma juz dosyc i ciężko mu cos wcisnąc

Do góry