reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia ja kupiłam witaminy w Polsce nazywają się Prenatal :tak:.W pierwszej ciąży używałam innych ale zapomniałam nazwy:baffled:.Marta84 ja tam jestem chętna na jakieś spotkanie :tak: tylko ze mały cały czas chory:-(.BożenaM nie zabardzo wiem co Ci odpowiedziec moze przejedz sie do tego hausingu i wyjaśnij sprawe osobiście mi się wydaje że tak zawsze jest łatwiej:tak:.

reklama
Ja juz mala wykompałam i poszła spać jak niemowle:-Dmyslalam ze popołudniu spala 3,5h to troszke nam to zajmie ,a tu niespodzianka:-pto chyba przez te kulki:-p
Marta 84 przyznam ze talent niesamowity:szok:a jak mozna sie z ta pania skontaktowac:confused:może nie teraz ,ale za jakiś miesiąc ja sie pisze:-p
Jezeli chodzi o poknik za tydz to ja nic nie obiecuje ,bo u nas to różnie bywa.:sorry2:
Kasia 8118 Mieszka sie super tym bardziej ze mieszkanko słoneczne jak diabli mam wschodnio-zachodnie mieszkanko.Wiec słonce wzaleznosci od pory dnia.I do tego balkon jak jes chwila słonca to mała odrazu ląduje na balkonie:cool2:fakt ze to nie ogródek ale zawsze coś.Natomiast jezeli chodzi o sasiedztwo to z tym kiepsko,rano wstajemy i w autko :-)zadko kogo kolwiek widuje.

katin - ten akurat odwzorowywała ze zdjęcia. Rozmiar A4. Ale maluje wszystko i wszystkim:-D:-D:-D
BożenaM - no to my są dwie - narazie. A ten grill to taki połączony z wędkowaniem ma być w ten długi weekend.

Hej
Ja jeszcze tylko prasnac pare rzeczy i wlosy i jestem zwarta i gotowa:tak:
W egipcie ponoc ponad 30 stopni wiec przy tej pogodzie w anglii nie uwazam ze wywalilam kaske w bloto:-)

katin- ja nie wiem skad ta wyobraznie u dzieci:szok: Jak nieraz slysze szymona czego on tam nie robil albo opowiada mi np ze cos koo niego lezy i zaraz bedzie tego uzywal czy ja chce z nim a ja biedna niczego nie widze i rzne palanta;-):cool2:
jstysiak- super ze masz balkon. U mnie niestety niet:-(
Marta84- ja nie wiedzialam jeszcze kiedy ale moze byc za tydzien. Jak moj nie kupi jeszcze wedki najwyzej pozyczy od szymonka- wazne ze czas bedzie milo spedzony;-)
mojadzidzia- jak lubisz to tez ci poslodze- slicznie wygladasz;-) serio serio;-)
bozenam- ja kompletnie nie kumam o co im chodzi:no: Na nastepne spotkanie wez te listy to postaram sie pomoc;-)
Doris78- na twoim miejscu bym negocjowala- chlopakow jak byk jest trzech i ten trzeci wcale nie maly- ja sie bede tego trzymac;-):-D:-D:-D

Ja sie zegnam na tydzien. Moze jeszcze potem zajrze.
Papa

witam dziewczynki :tak:
mojadzidzia kasia8118 mi tez lekarz w polsce zalecil witaminy i biore nazywaja sie centrum materna :tak: i jest tam tez magnez a skurcze w lydkach i tak mam :baffled:

ampar rozmowa byla nawet taka na plus wydaje sie ze cos zrozumial ale zobaczymy na jak dlugo i jak to bedzie .... jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu :tak::tak::-D milego urlopu :tak::tak:

Dziewczyny ja wpadłam tylko pożegnac się z tymi co wyjeżdżają :tak:.Pogody chyba życzyc nie muszę bo chyba nigdzie nie jest gorsza niż w Anglii:tak::-D.Trzymajcie się ciepło i szybko wracajcie:tak:;-).

Ja tez na chwilke powiedziec pa-pa i do uslyszonka za jakies 2-3 tygodnie :-D Mam nadzieje, ze Wam troszeczke slonko tu poswieci.

Witma co to za pogoda :wściekła/y:normalnie szok:wściekła/y:.W taki dzień jak dziś ciesze się ze nie muszę nigdzie wychodzic z domu:tak:.No to zapowiadają się nudy :-(.Dobrze ze to piątek to mój tylko 5 godzin w pracy i rodzina w komplecie :tak:.A wy dziewczyny macie jakieś plany?

reklama
Wczoraj padłam i nie zdązyłam życzyć udanej podróży. Dziewczyny bawcie się dobrze:tak::tak::tak:

Kasia8118 - ja mam plan siedzieć przed telewizorem i nic nie robić nie wiem tylko jakie plany ma moja córka:-D:-D:-D

Do góry