reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witam kobietki :-)

roksana gratulacje dla Matyldy :tak::tak::-D

sylwia.m a na ten Sure Start maternity grant trzeba miec jakis benefit ? bo czytalam ze trzeba cos miec zeby to dostac a ja nic teraz nie dostaje ale forme na to mam i nie wiem czy wyslac bo chyba nie dostane tego co ? chyba ze pozniej jak mala sie urodzi bede cos dostawala i wtedy dostane ale nie wiem czy wyslac to czy dopiero jak mala sie urodzi :baffled:

doris78 sama nie wiem dokladnie czego on chce ale jak dowiedzial sie ze to dziewczynka to sie strasznie ucieszyl i chce jak najszybciej tu przyjechac mial jutro przyjechac ale nie ma pracy tutaj i nie wie co robic :baffled: a ja nie wiem co myslec o tym :baffled: a krokiety to ja tez najbardziej lubie z kapusta i grzybami :tak: i tez mi sie apetyt na nie zrobil :tak:

reklama
Heyka!

Ampar. KasiaJ- milego wypoczynku zycze:]

Roksanna- gratuluje pierwszego siusiu do kibelka:-D, dla coreczki wilki szcun...
A ja dziisja na obiadek golabeczki mialam tescioa nma dogadz:].Zaplanaowala sobie caly tydzien co i kiedy bd :}:-D:-D

Pogoda do d......jak wysżłam z pracy to normalnie odechciewa sie wszystkiego.A tu jeszce jutro 6 dzien do rpacy i niedziela "weekend"}.Takze ja nic nie planuje bo moj maz pracuje 13 dni pod rzad:/.......
Doris- a czy to solarium nie jest dgzies na Thorton Rd.?słyszłam ze jeszxze jest tam fryzjer Pl.

Oki uciekam na kawusie i mam kobitke na tipsy.Lukne do WAS wieczorrkiem.Buziole!

Natlka tak trzeba otrzymywac benefity więc narazie nie wysyłaj. Jak urodzisz to od razu postaraj się o child tax credit i jeśli szybko dostaniesz decyzję to masz szansę dostac ten Grant bo można się o to ubiegac do 3 miesięcy po urodzeniu.
Ja przy Marcelu też nie dostałam:-:)wściekła/y:

Sylwia.m o jakiej torbie mówisz bo nie pamiętam:zawstydzona/y:?

Załączniki

• ad8f_1.JPG
    ad8f_1.JPG
    15,8 KB · Wyświetleń: 25
Kasia ta carrycot dla noworodka (coś jak miękka gondola), ale ona jest brązowa więc nie będzie ci pasowac niestety:-(
Nie wiem co mi się ubzdurało, że twój wózek jest w brązie:baffled::sorry2:

Sylwia.m a to już wiem o co chodzi:tak:.No szkoda faktycznie kolorami za diabli nie pasuje:no:.Ale dzięki za pamięc;-).To która pierwsza rodzi mojadzidzia czy Sylwia?I mam jeszcze jedno pytanie rodzicie same czy z kimś z rodziny?

Terminami ja jestem pierwsza w kolejce ale jak to będzie ostatecznie to przekonamy się później:-D bo jest tylko tydzień różnicy więc wszystko się może zdarzyc:tak:
Ja rodzę z Rafałem:tak:

kasia8118 sylwia.m ma racje ze wszystko sie moze zdarzyc-doslownie :tak: ja rowniez nie rodze sama,a co niech wie jak to wszystko wyglada :-D mowi ze chcialby przeciac pepowine ale nie wiem czy jak przyjdzie co do czego to starczy mu odwagi :-D:-D:-D

reklama
Katin jak mi przykro ale mnie jutro nie bedzie w domu bo jade do pracy a potem chcialam po miescie poganiac. Trza ta kase jakos spozytkowac. Chyba ze bedzie padalo to wracam szybko do domu. W razie co masz chyba moj nr telefonu to jak cos to napisz, najwyzej dam Ci znac. A ja ostatnio bylam w Twojej okolicy bo bylam z Mati w West Bowling Children Centre na Wood.... cos, cos tam street. Przejezdzalam obok miejsca gdzie sprawdzalam na mapie jak do Ciebie isc wtedy co mialam byc na kawce z dziewczynami. Ale do czego zmierzam. Nie mam Twojego nr telefonu bo gdybym miala na pewno bys miala telefon ze jestem w okilicy i czy moge...........:-D:-D:-D A tak przepadlo. Bardzo zalowalam ze nie mam tego telefonu. Bozena to moze jutro sie poznamy wreszcie:tak::tak::tak:bo ja tez biegne na overtime. :-):-):-) I tak dla sprostowania moja córa to Mati. Kasia8118 u mnie to tak bylo roznie. Tak naprawde to myslalam ze mi sie nie uda bo ja jej zdejmowalam pieluche ale potem zakladalam jak szla spac, albo jak Tynia przychodzila. Tata raz zalozyl raz zdjal. Na poczatku tez sikala po podlodze. Ja jej w kolko powtarzalam, pamietaj ze nie masz pieluchy i ze jak bedziesz chciala siusiu to powiedz mamusi i zrobi do nocniczka. I tak robila w majtki. A dzis mnie zaskoczyla. Powiedziala ze chce siku, dalam nocnik ale wolala isc na gore i tak to sie zaczelo. Juz jestem na dobrej drodze. Nie wiem natomiast co teraz sie dzieje w domciu. Moze jutro Wam napisze ze to bylo tylko raz :-D:-D:-D. Radze Ci po prostu cierpliwosci. A jesli zuwazysz ze to nic nie daje po 2 tyg to poczekaj nastepny miesiac. Mojadzidzia ja tez chcialam rodzic z Lukaszem ale jak pojechalam do szpitala to sie okazalo ze dupa na dole i cesarka. Upieklo mu sie. Nie byl za chetny, ale chyba bym go nie zmuszala :tak::tak:. Jakby naprawde nie chcial to by wyszedl.

Do góry