reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna ale szkoda a musiałas przechodzic koło mojej ulicy:tak:juz wysyłam ci numer zeby wiecej taka sytuacja sie nie powtorzyła.:no: je tez mam w planach zakupy tylko przy takiej pogodzie trace checi, ale Ci fajnie swoja własna kase rozwalac,tesknie za czasami kiedy miałam swoja wypłate na waciki:-D:-D:-D
Natalko chyba ominełam watek jak pisałas o rozmowie z .... ?:zawstydzona/y:dobrze ze sumienie troszke ruszyło,moze jeszcze jakos wam sie ułozy,czasami tak bywa.
Kasia 8118 przyjdzie i czas na twojego skarba ,ze zacznie widziec uroki siusiania do kibelka:tak::-D
Moj D był tylko przy porodzie Huberta,bardzo sie ciesz :tak:on wogole nie spodziewał sie tego co tam zastał:no:zobaczył ze kobiety naprawde cierpia:-(

reklama
ROKSANA-a co to za dzieciece centrum???Co tam jest ciekawego??
Bo my ze Sylwia wlasnie szukamy jakijs play groupy:-)
NATALKA-to znaczy ze cos zrozumial???I chce wrocic??

Dobranoc:tak:

witam dziewczynki :-)

chcialam isc na miasto na jakies zakupy ale taka pogoda straszna :wściekła/y: a wczoraj jaka burza byla widzialyscie ? :szok:

doris no chce wrocic ale nie wiem czy razem bedziemy jeszcze nie powiedzial tego wprost tylko powiedzial ze chce tutaj przyjechac zeby byc blisko dzidzki i ze chce ze mna normalnie gadac i nie chce sie klucic juz :hmm:

czecs kobietki ale pogoda znowu pada:wściekła/y::wściekła/y:a ja dzis juz musze prać
natalka slyszałam tą burzę i Wiki też bo sie troszkę wystraszyła mi sie wydaje że ten twój facet chce mieć dobre kontakty z tobą bo bedziecie mieć razem dzidzi z tego co nappisałaś tak wywnioskowałam ale jestem dobrej nadziei :tak::tak::tak:i mam nadzieje ze se wszystko dobrze ułoży :-):-):-)

Witam
Cos tam wczoraj straszył burza:baffled:Hubert w szoku bo juz nie pamieta burzy z PL.
a tutaj jeszcze chyba nie był jak jestesmy
U u mnie narazie nie pada,i mozna powiedziec ze sie troszke przejasnia
Porzadki prawie za mna, obiadek dzis jakis szybki moze nawet kupny:tak:
MIŁEGO DNIA ZYCZE:-)

Witam u mnie za oknem nawet w miarę pogoda:tak:.Oby tylko nie padało bo mam już dosyc deszczu:tak:.Mały chyba już lepiej :tak:.Może zaliczymy jakiś spacerek w parku i zakupy jeszcze nic konkretnie nie wiem bo Radek dopiero co wstał:baffled:.I nie było czasu nic utalic:confused:.Doris78 a wy w tym tygodniu miałyście isc na play grupe i co byłyście?

Hejka:-):-)

Ja właśnie z morisona wróciłam. Była dzisiaj promocja na rybę bo zapłaciłam tylko 30Ł:-D:-p:-D
Marcel śpi a ja się relaksuję, może też pójdę się kimnąc:-p

Natalka może Twój były cos zrozumiał i teraz się zmieni, oby:-)

Kasia81118 chciałysmy isc w piątek na playgroup ale okazało się, że w tym miejscu zlikwidowali grupy dla maluchów i mogą isc tam dopiero od stycznia:baffled::-( dlatego szukamy innej:baffled:

Rany, a co ja będę robic popołudniu:baffled::baffled::baffled::baffled:

A za tydzień mam usg i już nie mogę się doczekac:-):tak::-):tak: Ciekawe czy Mała nadal taka mała czy cos nadgoniła

tynia i wiki ja tez mam nadzieje ze jeszcze bedzie dobrze .... trzymajcie kciuki moze sie uda ;-)

sylwia ale fajnie ze masz to usg :-) ja chyba bede cos probowala w czerwcu zeby mnie na usg dali :-p cos musze wymyslec zeby chociarz jeszcze raz isc ;-)

a moja dzidzka w brzuszku dzis w nocy tak kopala ze sie obudzilam po 3 a brzuch to mi sie az trzasl caly :-p

Witam@!
Ja niedawno wrcilam z pracy, ledwie rano 4.30 stoczylam sie z wyra:/,ale juz weekend nie mysle do pon o pracy:-D

Wreszcie poznałam ROkssane!!, w sumie to ona mnie poznala.:]:-DMusialm isc na overti y zeby ja zobaczyc.:tak:

Biore si za sprzatanie a tak mi sie nie chche:/:szok::wściekła/y:

Plany chyba nijakie:/.Tak wiec milego dnia zycze.

reklama
Czesc:-):-)
My wlasnie z basenu wrocilismy i tak sie wkurzylam ze :szok::wściekła/y:
Zapomnialam dla Dawidka pieluchy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i na szczescie tam moglam kupic,za 1,80 za szt:szok::szok::szok::szok:ale zdzierstwo:wściekła/y::wściekła/y:
4muchy-czy Twoj Adas lubie grac w pilke??bo w richard dunn,bedzie od czerwca kurs nauki gry w pilke 7 tygodni bedzie trwal i kosztuje 22f,to nie jest tak zle,a potem jak juz sie naucza to moga tam na zajecia chodzic.
Ja Kube zapisuje na to:-)

Hmmm...i co ja mialam napisac :shocked2:nie wiem ,zapomnialam:-D:-D:-D

Do góry