reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam!
WIdze ze niektore Panie były na kulkach:/, a ja nie mama z kim isc i saemj tak tam nudno:/........

Kasia8118- a co Ty juz chchesz zmieniać?.Moi znajomi starali sie etarz tez bo ona w ciazy i poiwedzieli jej ze jak urodzi dziecko innej płcci niz ma to dopiero wtedy, bo maja malo mieskzan a duzo chetnych, a dzieci tej samej płci moga mieszkac razem:/.

My dostalismy list od nich i na osobnej kartce wypisane ulicy z mieszknaiami w rejnie ktory nas ineteresuje.I co ja teraz mam z tym zrobic isc do Nich i poiwedziec ze jestem ktoryms zainteresowana czy co?......:confused:

reklama
czesc dziewczynki,dziekuje za te wszystkie komplementy-nie bede ukrywac ze bardzo mi milo :-) wiem prozna jestem :sorry2:
pogoda do bania a ja mialam kilka zalatwien na miescie wzielam parasol ale jakos tak mi sie udawalo umykac przed deszczem i okazal sie zbyteczny :blink:
kasia.j,ampar3 fajnie wam ze jedziecie,w sumie to tez bym sie chetnie wybrala a teraz to przyjdzie mi troche poczekac. Przywiezcie sporo slonca tak zeby chociaz na miesiac starczylo :-):-)
tynia i wiki sliczne dzieki za namiary mialam zadzwonic dzisiaj ale jakos czasu zbraklo a teraz to nie wiem na ktora mamie bedzie pasowac,zadzwonie jutro,ja bylam wczoraj na tej poczcie po przesylke ale troche mi sie zeszlo zanim znalazlam i sie ochodzilam :szok:
wiecie co,ja tyle razy siedzialam w weekendy sama i nawet nie smialam pytac co wy wszystkie robicie bo myslalam ze spedzacie czas z mezulkami... :confused:
kasia8118 ja bralam tylko kwas foliowy,po witaminach ktore kupilam mialam nudnosci i zawroty glowy,probowalam je dwa razy-w 13t.c a pozniej w 17 i nie biore nic,skorcze mam nie czesciej niz raz w tygodniu wiec nie wiem czy to zalezy od witamin :baffled:
katin no to masz w domu prawdziwego bohatera :-D:-D

BożenaM z tymi mieszkaniami to jest różnie czasami jest tak że ktoś ma dopiero pierwsze dziecko w drodze i daj mu domek z 3 sypialniami:tak:.Znam takie przypadki osobiście:tak:. Często zależy to od głupiego szczęścia:baffled:.Ale o takim przypadku jak ty mówisz też już słyszałam kilka razy.Mi się jakoś szczególnie nie spieszy bo dobrze mi się mieszka tu gdzie jestem teraz ale kto wie co będzie pozniej:baffled:.mojadzidzia chyba się nie zrozumieliśmy co do witamin ja nie biore witamin ze względu na skurcze w łydkach tylko ogólnie tak dla uzupełnienia ewentualnych braków witamin w organizmie :tak:.Tak mi zalecił lekarz w Polsce:tak:;-).A poki co ja mu ufam prowadził mi pierwszą ciąże i byłam bardzo zadowolona:tak:.

Ostatnia edycja:
kasia8118 w Polsce lekarze zalecaja branie witamin a tutaj midwife nawet mi slowem o tym nie wspomniala a i ja sie w sumie nie dopytywalam ale oni maja takie dziwne podejscie do wszystkiego :no:,ja tez tak chcialam brac na uzupelnienie niedoboru ale zle sie po nich czulam-a jakie ty stosujesz?

Czesc z wieczora:-)
My sobie zrobilismy grilla u Sylwii:szok::szok:ale zmarzlismy:sorry2::dry:
My tez mamy tylko dwie sypialnie,bo mama dwoch chlopcow:tak::tak:a na 3 moglismy sie bidowac,ale szanse byly marne:baffled:

4muchy,AMPAR,KASIA J-milego wyjazdu i wypoczynku Wam zycze:-)no i slonca poprosimy:tak:

hej dziewczyny
Przeczytałam wszystko i nic nie pamietam:-D:-D:-D
ampar3 pisała o grillu za tydzien super, szczególnie, że będzie bank holiday. Mam nadzieje, ze dużo osób sie uzbiera nowa koleżanka też. Znajdziemy jakąś fajną miejscówke i do łowienia i dla dzieci i dla bab do plotkowania.
mojadzidzia - ja brałam witaminy(drogie i tanie maja prawie ten sam skład) Midwife nic nie mówiły na ten temat tzn nie miały nic przeciwko. Jeśli masz dobre badania to nie warto brać bo nadmiar może zaszkodzić.

Dziewczyny a może jakiś wspólny obiad w weekend???

Marta84- ja jestem za pod warunkiem z epopoludniu:), jak wroce z pracy!

ALbo ja nie doczytalam , albo zapomnialm nic nie widzilam o grilu w bank holidey.?

Kasia8118, DOris78 - włansie, to bywa roznie z tymi mieszkaniami.Nam najpierw przsyłali list ile mamy punktów, i 3 domy jakie maja na naszym BD.JAk posżłam w pon i poiwedzialm z ejestm zaintereswoana jednym to powiedzieli, ze to nie dla nas bo juz maja rodzine na te domy.TO po co mi przysłali.Teraz zaaplikowlam jeszcze na flaty to przysłali nam tak samo tylko ze wiecej i naszczescie od razu przy domach napisali z enie mozemy aplikowac, ale nie wiem why?:szok::no::wściekła/y:
Co tu teraz robic?!

ej zapomniłam o najważniejszym moja znajoma ma niesamowity talent ... To moja Majusia jak miała 6 tyg. Jak ktoś mnie ma na NK to może sprawdzić z jakiego zdjęcia się wzorowała. A jak ktoś by chciał to ona za taki portret bierze £15 Tylko cholera zdjęcie kiepskawe zrobiłam bo ciemno

majaportret.jpg

Ja wrociałam wlasnie z fitnesu , dałam sobie niezle w kosc:-)ale fajnie sie czuje
Spotkałam nawet dwie Polki,ale nie zagadałam:no:
Takie plany co do spotkan,a ta pogoda przegina:wściekła/y:z moich zrodeł bedzie tak do konca tygodnia:angry:
W ten weeken to juz chyba bedzie ciezko zorganizowac jakies spotkanie,ale o przyszłym mozna pomyslec:tak:
Roksanna a TY dzis przerwy nie masz??:-D:-D:-D

reklama
Do góry