reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Tynia i Wiki taki miał sen moj synus:tak:ze ratował swojego przyjaciela .Jakub topił sie w jakims stawie ,a on wskoczył i nawet umiał pływac:szok:
Daris ja juz w morisonie ryby nie kupie:-D:-D:-Dcholernie droga:szok::-D jak ja lubie knedle:-pale mama daleko:-(

Tynia i Wiki ja tez odbieram mężowi paczki i bez problemu:tak:Wystarczy ze bedziesz miala tylko ta kartke :tak:
Doris az Ci zazdroszcze:-pJa niestety na diecie ,tylko ciekawa jestem jak długo:-D:-D:-Djak bym miała tu mame to napewno .......:-D:-D:-D
Kurcze znowu leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic czekam az mała wstanie i jedziemy na kulki :-):-):-)do usłyszenia i życzymy miłego dnia

Tynia - ja tez odbieram, czasem jak jest paczka do odbioru za potwierdzeniem, to prosza o dokument, Twoj, ja pokazuje zawsze prawko, tam tez jest nasz adres

Doris - nie kupilam, bo byl taki sam model tylko z rozmiarow na mnie, tyle, ze w innym kolorze :baffled: a poniewaz poprzedni kupilam w zeszlym roku i mialam go na sobie kilka razy, to spoko jeszcze wykorzystam go teraz

U mnie leje, a tu do szkoly trzeba isc... :baffled:

witam serdecznie i jeszcze raz dziekuje za cieplutkie przyjecie.

super ze znalazlo sie kilka mam ktore znajda chwilke podczas weekendów. mi ostatnio chodzi po glowie jakis piknik- warunkiem koniecznym musi byc sloneczna pogoda oczywiscie! i jakies w miare dogodne miejsce dla wszystkich. znam kilka takich np. Yeadon Tarn (jedno z nich)

Yeadon, West Yorkshire - Wikipedia, the free encyclopedia

jest tam male jeziorko, takze z maluszkami trzeba uwazac- jest rowniez zaraz obok plac zabaw. Nie wiem czy by wiekszosci odpowiadalo- ja za bardzo nie znam Bradford i okolic takze zdaje sie na Was.

oczywiscie jak najbardzie reflektuje na spotkania rodzinne. musze jednak nadmienic ze moj maz to spolszczony Anglik z Yorkshire i z polskim to sie oswaja juz calkiem dlugo, ale ciagle rozmawia jak Kali ;-)

Kasia8118 jesli chodzi o Twoje sny- to kiedys tam wyczytalam ze trupki to dobry znak, symbolizuja nowy etap w zyciu.

Sylwia.m- Kirusia to zdrobnienie od Kira- tak miala na imie corka Galczynskiego, pisarka i reporterka. pomysl mojego meza. w sumie to wolam na nia Mania- na drugie ma Marysia.

Ampar3- serdecznie gratuluje pracy. tak moj maz szuka konkretnej pracy. ostatnio byl self-employed i instalowal bezprzewodowe systemy alarmowe, ale recesja przyszla i nic sie nie sprzedaje (no prawie). mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni. poza tym zycze udanych wakacji!

Kochane takie glupie pytanie- co to sa kulki? i gdzie wy jezdzicie z maluchami na te kulki?:zawstydzona/y:

A co tu taka cisza:szok:gdzie sie wszystkie pochowały
Ja włanie wróciłam z mała do domku ,by ło super dzieki kasiu :happy2::happy2::happy2:mała padnieta i poszła spac,a ja kawusia i mały relaksik przy kompie:happy2::happy2::happy2:
Ania 0879 Kulki to takie miejsce dla dzieci gdzie maluchy mogą sie wybiegać:-pjest tam pełno zabawek ,samochodzików no i basen z kulkami.A dla mamuni kawka,ciasteczko.zresztą zobacz sobie na linka ktorego kasia 8118 przesłała:tak:z tego co wiem to jest tu troche takich miejsc:tak::tak::tak:musisz tylko dziewczyn popytac:-pja jak do tej pory to byłam tylko na trzech.Często chodze do Saltaire tak sie chyba pisze,no i koło Bingley no i dzisiaj na BD2

Ostatnia edycja:
kobietki ja bylam na tej poczcie i bez problemu dali mi paczke mam nadzieje ze nie bede musiala juz nigdy chodzic bo mam troche daleko z bd7 na bd5 :-:)-(ku mojemu zdziweiniu wiki zostala z kasia i poszlam sama byla grzeczna i nie plakala moze dlatego ze maly dzidzius jest w domku i ona siedzi przy nim prawie caly czas oststnio nie chceiala isc spac i powiedziala ze spi dzisiaj z dzidziusiem ale sie usmialam z niej ale oczywiscie przyszla do mamusi bo be zemnie to nigdzie nie chce isc :tak::tak:

Hej ja właśnie wróciłam ze spacerku z małym i jak to często w drodze powrotnej padł:tak:.To mam trochę czasu na BB,ale chyba czas mi nie potrzebny bo tu cisza straszna:-(.justysiak ciesze się że Ci się podobało następnym razem chętnie wpadnę na kulki jak ty tez będziesz z małą dzisiaj to nawet nie proponowałam bo mały cały czas zasmarkany i kaszlący :-(.halinka666 a Ty czemu się nie odzywasz?Na kiedy masz termin porodu?

hej kasia8118 napewno dam Ci znac jak nastepnym razem bede jechać:tak:Małą tez mialm zasmarkana ale trzy dni i jest ok;-)Mi to jak mi sie podobało ,ale mała jak zachwycona,teraz spi juz druga godzine:szok:a mi zaczyna sie nudzić.

reklama
justysiak a jak się mieszka w nowym miejscu?Masz tam już jakiś znajomych,może Polaków?Mnie zaczyna korcic żeby zacząc starac się o większe mieszkanie :tak:.Tylko jakoś zabrac się za to nie możemy:baffled:.

Do góry