reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam Kobitki
Pogoda do d.....:wściekła/y:a ja brak pomysłu co dzisiaj:baffled:Misio pojechał mi na dwa dni:-(Kasia8118 wiesz moze gdzie tu na bd2 są kulki i ile kosztują:confused:moze dzisiaj z mała dla odmiany gdzieś tutaj.
Mojadzidzia Widziałam fotke na NK widze ze mała rośnie :-)Ślicznie wygldasz:tak::tak::tak:
Odnośnie magnezu to wiem ze jest w tabletkach,ale położna mi mowiła ze najlepiej w produktach spoz.czyli.....CZEKOLADA:-D:-D:-D
A Wy co dzisiaj porabiacie:confused:

reklama
Dzieńdoberek
Mojadzidzia Ja też sobie podejrzałam Twoje zdjęcia. Naprawdę ślicznie wyglądasz.
KasiaJ a jak pojedziesz to zajrzysz do nas od czasu do czasu.
Ampar3 a Ty? Miałam Ci wcześniej pisać i zapomniałam. To Ci się fajnie złożyło urlop przed rozpoczęciem pracy. :-D:-D:-D
Jstysiak są tam kulki, nawet niedaleko Kasi8118, ale to już z nią musisz ja chyba będę kiepska w tłumaczeniu. Byłam tam tylko raz i w dodatku z eskortą Ampar :-D:-D:-D
Ania0879 mój też czasami pracuję w weekendy więc mam do dyspozycji :-):-):-)

A teraz znowu muszę spadać. Ciągle gdzieś muszę ciekać. A pogoda rzeczywiście nie zachęca do spacerów.

Ostatnia edycja:
Dziendobry

Wlasnie czytam sobie poranna prasoweczke, jem sniadanko, dzieci sie ladnie bawia, nie moge narzekac :-D

Roksanna -raczej nie, jak jade na wakacje to tez mam wolne od kompa :-D moze wejde dopiero jak zjedziemy do PL za jakies 2 tygodnie

Witam z rana.Ja jakoś nie mogłam się dzisiaj podniesc z łózka gdyby nie mały to pewnie jeszcze bym leżakowała.Potworne miałam dzisiaj sny:szok:.Sama krew i trupy:szok:.Roksana ja do 12 tygodnia brałam kwas foliowy a pózniej przeszłam na zestaw witamin który mam zamiar brac do końca ciąży a może i nawet w trakcie karmienia wiec mam nadzieje że skurcze łydek mnie ominą bo strasznie to nieprzyjemne i bolesne:tak:.justsiak blisko mnie jest kulkoland bardzo fajny polecam:tak:dużo zabawek jak dla twojej małej idealny;-).
Tiddley Peeps Play Gym and Bouncy Castles

Kasia 8118 wielkie dzieki Kochana,napewno dzisiaj tam zawitamy:tak:A jak tam dalej u Ciebie mały juz lepiej?
Ania0879 Przepraszam ale dopiero teraz nadrobiłam zaległości i zobaczyłam ze nwa kolezanka do nas dołączyła.Witaj w gronie:tak::tak::tak:Ja niestety naleze to tych mamus co pracują w weekendy :-(Ale mam nadzieje ze kiedys uda nam sie spotkać;-)
Ampar Gratuluje pracy.Nic sie nie martw napewno jakoś sie ułoży :tak:A teraz z kasiaj fruuuu... do PL ,życze miłego pobytu Kobitki(az Wam zazdroszcze;-))
Sylwia m i Doris78 Wy to chyba dzisiaj u rodziców:-p

Witam
Kasia18118 ale super miejsce , a sny faktycznie dały ci w nocy w kosc:-(ciekawe skat to sie bierze?
Moj Hubert w nocy ratował przyjaciela z przedszkola ktory sie topił:szok:
Rosanna aparatka z Ciebie nawet w pracy mislisz o nas:-D
Sylwia ,Doris tydzien sie konczy a na kawusi nie byłyscie:no:
Mojadzidzia fajne fotki na nk,taka dumna przyszła mama:tak:

Ja nie moge przekonac mojego synka do poprawnego trzymania długopisu:-(
Trzyma w prawej rece ,ale tak dziwnie ,cała dłonia,i mowi ze jest mu tak dobrze,

czesc kobietki ale pogoda nic mi sie nie chce w taka pogodemy wstalysmy dopieor o 10tej chociaz sie wyspalam bo ostatnio to strasznie sie przemeczona robilam ale mam nadzieje ze to przejdzie a czywiscie przy kawce a wiki wziel sobie puzzle i sie bawi dziewczyny mam male pytanko czy jak mi przyszla paczka a jej nie odebralamm i listonosz zostawil mi kartke to czy ja moge ja odebrac nadmieniam ze paczka jest na mojego pawla ale on nie ma czasu zeby ja odebrac pisze jeszcze ze musi byc dowod osobisty ze zdjeciem mialyscie taka sytuacje a moze psytac sie listonosza?:confused::confused::confused:

Czesc :-)Ja juz po zakupach w morisonie i znowu pojechalam po rybe iw ydalam 50 f:szok::szok:oj cos droga ta ryba:-D:-D:-D
KATIN-ale Ty nic nie mowilas zebysmy wpadly:-:)-(a ja jutro idziemy pierwszy raz z chlopakami na playgroup:baffled::baffled:ciekawe jak te dwa urwisy sie tam odnajda
A moj Kuba ma problem z pisaniem przy marginesie,zawsze zaczyna wyraz prawie od srodka zeszytu:baffled:i juz mi pani w szkole mowila ze on ma z tym problem i w domu to samo robi:shocked2::shocked2:
MOJADZIDZIA-no to ja tez powiem Ci ,ze super wygladasz,taki zgrabny brzuszek masz,ja to juz mialam taka bombe ze hej:-D:-D
JSTYSIAK-wczoraj bylysmy u mamy:-p:-poj i najdalysmy sie knedlii z truskawkami,pycha...............:-p
KASIA8118-ja tez jadlam kwas foliowy i potem caly czas witaminy lykalam i mialam skurcze:-(wydaje mi sie ze to jest nieuniknione;-)
KASIA J-i co kupilas w koncu stroj?? Ja tak dzisiaj wlasnie o tobie myslalam ze Ty stroj kupujesz a ja powinnam futro zimowe kupic na ta pogode:-D:-D
AMPAR-a Ty spakowana??
ANIA-a gdzie Ty pracujesz ??jesli mozna wiedziec??
I daleko masz do bradford???jezdzisz wogole do Bradford??czy bardziej do Leeds:-)

reklama
TYNIA I WIKI-u nas paczki przewaznie przychodza na J i ja je zawsze odbieram:-)i nigdy nie pokazywalam im zadnego dowodu ani paszportu:-)

Do góry