reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A ja mam dzisiaj krupnik:-)na dwa dni z glowy bedzie:-)
4MUCHY-wow twoj Adas je szpinak??a Julia??rzadko sie zdaza zeby dziecko lubilo to:baffled:

A jakies ciekawe juz jest te carboot jest kolo was dziewczyny?czy dalej kiszka??

reklama
Doris carboot był gorszy niż w zeszłym tygodniu i obawiam się że jeżeli ta tendencja będzie się utrzymywać to po prostu go zamkną. Szkoda:zawstydzona/y:

A ja właśnie myślę co zrobić na obiad i chyba upichcę pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym. Tylko to mam w lodówce :-D:-D:-D
4muchy a taki makaron robisz bez mięsa:confused::confused::confused:

Ja takie rzeczy uwielbiam. Makaron, mniam, szpinak, jeszcze większe mniam :)
W ogóle dziś wszystkie piszecie o dobrym jedzeniu. Najpierw pączki, te makarony i krupnik. Tak mi się marzy krupnik ze świeżą pietruszką. Nie wiem co mi się porobiło, ja nienawidziłam zielonej pietruszki, a teraz jak myślę o krupniku to od razu widzę tą zieleninę na wierzchu :-D:-D:-D:-D W ogóle zieleninę :-D:-D:-D bym jadła. Chyba mi czegoś brakuje. W zielonych warzywach jest błonnik a w pietruszce witamina C.:baffled:

No wlasnie ja tez dostalam takie zaproszenie.Ciekawe czy to polska silownia?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Dziewczyny jak spia wsze dzieci w dzien??chodzi mi to ,czy codziennie spia i czy chetnie ida spac w dzien?/Bo mi Dawid od kilku dni nie chce spac w dzien,ja go klade to sie bawi tam,spiewa sobie ,smieje sie.Potem musze go wziac i znowu za jakis czas go klade,ale on nie zasnie :(((
No zobaczymy o ktorej wieczorkiem zasnie

Ostatnia edycja:
doris78 akurat Julka dzisiaj nie śpi, jak Adaś miał wolne od szkoły to wcale nie spała w dzień. Teraz częściej śpi niż nie śpi. Jak nie śpi w dzień to wieczorem przynajmniej szybko zasypia.

Witam babeczki!
Ja juz po pracy:tak:
ALe mnie dzisija zdenerwoawali , tyle poswiecam na zrobiene taretu a oni mniedzisiaj przeniesli na inna robote. I nie moge isc ba overtimy bo nie zorbilam dizisja bonusa:angry::angry::angry:

Roksnna- odnośnie czeku. Tak wiec jezeli nie chchesz nic płacic to idz do banku w którym masz konto i daj w okienku czek.i Cos co potweirdza ze to Twoje konto. Pieniazki bd na koncie od razu, ale nie mozesz ich wybrc przed upływem 5 dni roboczych. Jest jeszcze 2 mozliwosc jest instytucja < nie pamietam gdzie>, ktora od razu realizuje czeki ale włąsnie biora iles % zaleznie od wartosci czeku. NIE POLECAM!!!

Doris - ja od małego jestem blondi. ale wiadomo im wiecej farbuje to ciemnieja:/.Ano w jasnych włskach całkim inna twarz i 10 latek mniej;-):-D:-D:-D:-D

Tynia i WIki - jak sie zastanowisz pisz na priv.

KasiaJ- porozmwawiam z mezem odnosnie tych childminder, co On na to?!
ALe czy one opoekuja sie od 6 rano:O:confused:
I nie wiesz ile to kosztuje?!

Spadam z małym do parku!
Pa

BożenaM a po co Ci te 10 lat mniej skoro Ty młoda dupa jesteś:-p.Ampar3 to co będziesz jutro?O której?Doris78 a mój mały to śpi jak mu się chce:tak:.Różnie to bywa jeżeli chodzi o spanie w dzień jak ma ochotę to kładzie się sam ja go nie zmuszam ani nie zachęcam:no:.Był czas przed moim wyjazdem do Polski że długi czas już nie spał w dzień a teraz często mu się zdarza zasnąc.

reklama
Ja tez dostałam juz zaproszenie na fitnes,fajnie sie zapowiada bo na pewno pracuje tam jakis Polak:tak:wiec juz jest plus , wszystko dokładnie wiesz:tak:a jak dla mnie za daleko,jednak centrum mam blizutko:tak:
Ja na obiad dzis mam mielone:-pszpinak uwielbiam,dzieci nie:no:
Zaraz uciekam na fitnes,juz chodze kilka dni systematycznie i zaczynam czuc sie super:tak:jeszcze gdyby nie te mielone,i paczki to kawy:-pszybko zleciało by mi sadełko
Moje dzieci przestały spac własnie koło 2-go roku zycia:tak:

Do góry