reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny, ale jestem szczesliwa!!!! Dostalismy informacje, ze przyjeli Kubusia jednak do Sandals School, tam gdzie teraz chodzi, i to bez koniecznosci apelacji, wystarczyly te argumenty, ktore juz dostarczylismy :-):-):-):-):-):-):-) Kubus tez sie cieszy, choc chyba nie dokonca rozumie o co chodzi :-D

reklama
Kasia.j a ja wczoraj właśnie myslałam o tym żeby Cię spytac o tą szkołę, czy coś się wyjaśniło:confused:
Super, że macie to z głowy i Kubuś bedzie mógł tam sie uczyc:tak:

Mojadzidzia a co u Ciebie?? Nie odzywasz się długo?:confused:

Witam serdecznie

My też niedługo ruszamy do Polski. Siostrzenica Roberta ma pierwszą Komunię:-):-)

roksana dokładnie nie wiem ale w banku realizacja czeku jest za darmo ale długo trwa, ale są takie punkty gdzie kasę dają od razu ale dużą prowizję pobierają.
Jeśli chodzi o używanie karty to mnie właśnie wkurzało że muszę pamiętać o gotówce i raz zaciągnęłam Roberta do banku i każdy z nas ma swoją kartę.

Tynia i Wiki
tak to ja byłam w sklepie Grattana. mi też było miło Cię poznać.Mały Dawid śliczny pozdrowienia dla rodziców zwłaszca dla mamy:-):-):-):-)

kasia.j super ze szkołą, jeden problem z głowy.

Dziewczyny jak wyszukacie play grup, bo ta przy szkole Adasia nie bardzo mi się podoba:-(

kasia8118 dużo zdrówka dla Krystiana:-)

Sylwia - w zeszlym tygodniu dzwonila do nas babeczka z education team, dlaczego odmowilismy ta szkole, ktora nam przydzielili, wiec B ladnie wytlumaczyl, ze to daleko troche od naszego obecnego adresu, a ona, ze nie maja zadnej informacji o naszej przeprowadzce. W B sie troche zagotowalo, bo 3-krotnie ich o tym informowalismy i nawet przeslalismy im dokumenty potwierdzajace nasz nowy adres zanim uplynal termin przydzialu do szkol. No ale ciesze sie, ze go tam zapisali i bez tej apelacji, bo balam sie, ze termin mogl byc wyznaczony w trakcie naszego wyjazdu wakacyjnego :baffled:

My zmykamy za chwile do szkoly, i ide sobie kupic stroj kapielowy :-D

i po sprawie, byłam załatwiłam, ale na konto
Cała sprawa odbyła się bez słowa, no oprócz tego że mam podpisać ;-)i thanks:-)
KasiaJ super. Problem z głowy.
Aniteczka mój też nie lubi direct debitow, ale czasem nie ma wyboru ;-)
SylwiaM ale mi narobiłaś ochoty na pączki, ale do morrisona mam strasznie daleko, nie chce mi się iść. Zjedz też za mnie :-D:-D:-D:-D
SylwiaM i Doris ja nie wiem do jakich wy sklepów jeździcie po takie drogie ryby i szmaty do podłogi. :-D:-D:-D

Ach no i zapomniałam. Podeszłam od razu do bankomatu i sprawdziłam jak to działa. Prościzna

reklama
Do góry