Dziewczyny, ale jestem szczesliwa!!!! Dostalismy informacje, ze przyjeli Kubusia jednak do Sandals School, tam gdzie teraz chodzi, i to bez koniecznosci apelacji, wystarczyly te argumenty, ktore juz dostarczylismy :-):-):-):-):-):-):-) Kubus tez sie cieszy, choc chyba nie dokonca rozumie o co chodzi
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j a ja wczoraj właśnie myslałam o tym żeby Cię spytac o tą szkołę, czy coś się wyjaśniło
Super, że macie to z głowy i Kubuś bedzie mógł tam sie uczyc
Mojadzidzia a co u Ciebie?? Nie odzywasz się długo?
Super, że macie to z głowy i Kubuś bedzie mógł tam sie uczyc
Mojadzidzia a co u Ciebie?? Nie odzywasz się długo?
4muchy
Fanka BB :)
Witam serdecznie
My też niedługo ruszamy do Polski. Siostrzenica Roberta ma pierwszą Komunię:-):-)
roksana dokładnie nie wiem ale w banku realizacja czeku jest za darmo ale długo trwa, ale są takie punkty gdzie kasę dają od razu ale dużą prowizję pobierają.
Jeśli chodzi o używanie karty to mnie właśnie wkurzało że muszę pamiętać o gotówce i raz zaciągnęłam Roberta do banku i każdy z nas ma swoją kartę.
Tynia i Wiki tak to ja byłam w sklepie Grattana. mi też było miło Cię poznać.Mały Dawid śliczny pozdrowienia dla rodziców zwłaszca dla mamy:-):-):-):-)
kasia.j super ze szkołą, jeden problem z głowy.
Dziewczyny jak wyszukacie play grup, bo ta przy szkole Adasia nie bardzo mi się podoba:-(
kasia8118 dużo zdrówka dla Krystiana:-)
My też niedługo ruszamy do Polski. Siostrzenica Roberta ma pierwszą Komunię:-):-)
roksana dokładnie nie wiem ale w banku realizacja czeku jest za darmo ale długo trwa, ale są takie punkty gdzie kasę dają od razu ale dużą prowizję pobierają.
Jeśli chodzi o używanie karty to mnie właśnie wkurzało że muszę pamiętać o gotówce i raz zaciągnęłam Roberta do banku i każdy z nas ma swoją kartę.
Tynia i Wiki tak to ja byłam w sklepie Grattana. mi też było miło Cię poznać.Mały Dawid śliczny pozdrowienia dla rodziców zwłaszca dla mamy:-):-):-):-)
kasia.j super ze szkołą, jeden problem z głowy.
Dziewczyny jak wyszukacie play grup, bo ta przy szkole Adasia nie bardzo mi się podoba:-(
kasia8118 dużo zdrówka dla Krystiana:-)
Sylwia - w zeszlym tygodniu dzwonila do nas babeczka z education team, dlaczego odmowilismy ta szkole, ktora nam przydzielili, wiec B ladnie wytlumaczyl, ze to daleko troche od naszego obecnego adresu, a ona, ze nie maja zadnej informacji o naszej przeprowadzce. W B sie troche zagotowalo, bo 3-krotnie ich o tym informowalismy i nawet przeslalismy im dokumenty potwierdzajace nasz nowy adres zanim uplynal termin przydzialu do szkol. No ale ciesze sie, ze go tam zapisali i bez tej apelacji, bo balam sie, ze termin mogl byc wyznaczony w trakcie naszego wyjazdu wakacyjnego
My zmykamy za chwile do szkoly, i ide sobie kupic stroj kapielowy
My zmykamy za chwile do szkoly, i ide sobie kupic stroj kapielowy
i po sprawie, byłam załatwiłam, ale na konto
Cała sprawa odbyła się bez słowa, no oprócz tego że mam podpisać ;-)i thanks:-)
KasiaJ super. Problem z głowy.
Aniteczka mój też nie lubi direct debitow, ale czasem nie ma wyboru ;-)
SylwiaM ale mi narobiłaś ochoty na pączki, ale do morrisona mam strasznie daleko, nie chce mi się iść. Zjedz też za mnie
SylwiaM i Doris ja nie wiem do jakich wy sklepów jeździcie po takie drogie ryby i szmaty do podłogi.
Ach no i zapomniałam. Podeszłam od razu do bankomatu i sprawdziłam jak to działa. Prościzna
Cała sprawa odbyła się bez słowa, no oprócz tego że mam podpisać ;-)i thanks:-)
KasiaJ super. Problem z głowy.
Aniteczka mój też nie lubi direct debitow, ale czasem nie ma wyboru ;-)
SylwiaM ale mi narobiłaś ochoty na pączki, ale do morrisona mam strasznie daleko, nie chce mi się iść. Zjedz też za mnie
SylwiaM i Doris ja nie wiem do jakich wy sklepów jeździcie po takie drogie ryby i szmaty do podłogi.
Ach no i zapomniałam. Podeszłam od razu do bankomatu i sprawdziłam jak to działa. Prościzna
4muchy
roksana ja Justyny nie znałam wcześniej. Justyna była z Pawłem ja jego już znałam. Ok następnym razem na pewno zajrzymy do Ciebie:-):-)
tynia i wiki
sylwia tak to moj siostrzenic a na obiad dzis robie makaron zapiekany a jutro spaghettioczywiscie orzekaze kasi gratulcje dzieki w jej imieniu :-):-):-):-)
tynia i wiki
roksanna kochana oczywiscie ze wppadniemy na kawke ja to jestem codzienie na niej u ciebie
reklama
4muchy
A właśnie co do obiadu to u nas makaron ze szpinakiem, Adaś tak rano prosił więc specjalnie do sklepu pojechałam :-)
Podziel się: