reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dziendobry

Katin, Roksanna - moge Wam doradzic tyle, zeby umowic sie na spotkanie do banku, wziac faceta pod reke i niech Was dopisze do swojego konta, wtedy bedzie mogly dostac karte ze swoim nazwiskiem, ja tak mam zrobione

Roksanna - ja nigdy nie realizowalam czeku na gotowke, nie mialam takiej potrzeby, a z bankomatu nie jest trudno, wierz mi, moj maz wyslal swoja mame tu do bankomatu i sobie poradzila bez znajomosci angielskiego, to Ty bez problemu dasz sobie rade

Zmykam jakis obiadek skombinowac :baffled:

reklama
KasiaJ już mam konto swoje. Nie będę się męża prosiła :-D:-D:-D:-D. Kartę też już dostałam ale pierwszy dostałam czek. Podczas podpisywania papierów w agencji ktoś podszedł zaczął coś tłumaczyć i nie dokończyłam formalności odnośnie konta. I teraz muszę latać po bankach. :-D:-D:-D
Tynia chyba mały "duży" Dawidek. Masz w domu teraz radochę.

Hej witam z rana.U nas bez zmian mały cały czas chory i najgorsze jest to że nie chce dzisiaj pic leków i nie wiem jak go zachęcic:no:.roksanna ja w sprawie czeków Ci nie pomogę:no: a korzystanie z bankomatu nie jest trudne a jak się boisz to może warto żeby pierwszy raz skorzystac z niego w obecności męża:tak:;-).My też mamy tylko jedną karte i to męża a tak właściwie to cały czas ja ją nosze i zniej korzystam na codzien :tak:.Ale staram się przy kasie płacic gotówką bo się boje że jeszcze się dopatrzą że jest wyrobiona na mężczyzne a nie kobiete i będę miała z tego powodu problemy:sorry2:.tynia i wiki ten Dawidek to naprawde spory facet:tak::-D.

Tynia i Wiki mały:szok: wielki !! teraz macie maskotke w domciu,:-Dja chyba juz nie pamietam jaki był moj Hubert:no:urodził sie jeszcze wieksz bo wazył 4500:baffled:ale szybko sie zapomina:tak:
Kasia J i włanie tak trzeba zrobic:tak::tak:jak Ci zazdroszcze tego pakaowania do PL,dzieci chyba szczesliwe?
a najlepiej jeszcze byc kobieta niezalezna:-D:-D:-D ach łatwo mowic:baffled::baffled:

Czesc:-):-)Ale wiatr za oknem:szok::szok:i jak zimno:wściekła/y:to chyba sie zima ropbi a nie lato:szok:
ROKSANA-my jak kiedys dostawalismy czeki to J szedl do banku i oni przelewali na konto,no i na koncie dopiero pieniadze byly po 3 dniach:szok:
W sumie nigdzy nie pyatlismy sie czy mozna odrazu wziac w okienku kase:no:
Roksana wkoncu musi byc ten pierwszy raz:-D

A co do placenia karta,ja tez nie mam swojej,Karta jest na J,ale to ja karta operuje i zawsze place i niegdy nie mialam problemu:no:jedynie zdazylo mi sie w dwoch sklepach ,ze ta maszyna do kart nie dzialala na pin,tylko na podpis ,ale nie bylo problemu tez poprostu poszlam do bankomatu obok i wyplacilam:-)

TYNIA I WIKI-ale fajniutki jest:-):-)oj takie malutnie dzieci sa slodkiei juz nie pamietam jak Dawid byl taki maly,ten czs tak szybko leci:tak:
BOZENA M-wies co ,zupelnie inczej wygladasz w tych wlosch,wprawdzie nie widzilam cie na zywo,ale na zdjeciaciach w tych ciemnych i teraz w tych jasnych,to wjakby dwie inne osoby byly:-D:-D
Ale fajnie:-)
A TY z natury jaka jestes??blondi??czy brunetka??

hej:-):-)

Ja już dzisaj w morisonie byłam:tak: Pojechałam wreszcie po szmatę do podłogi bo ciągle zapominałam:baffled:
Pojechałąm po szmatę a wydałam 54funty:szok::wściekła/y::wściekła/y: tzn zapłaciłam 29Ł bo miałam kupony na 25Ł:tak::-)
Teraz mały śpi a ja popijam kawkę i wcinam pączki od których już mi niedobrze:baffled::sorry2:

Tynia słodziaczek z Dawidka:tak: to jest Twój siostrzeniec, tak??

Marta jutro będę u rodziców, w czwartek mój mąż ma wolne więc jedynie w piątek mogłabym ale coś czuję, że będzie mało chętnych bo daleko do Ciebie:-(
aaa teraz mi się przypomniało, że w piątek to my z Dorotą na play group się wybieramy:baffled:

Roksanna kiedyś też musiałąm czekac na kasę z czeku chyba z tydzień i nic nie wiem na temat wypłaty w ten sam dzień:baffled: Musisz się w banku spytac:sorry2::tak:

Właśnie słyszę, że Marcel wcale nie śpi:szok::szok: Ciekawe ile bedzie zasypiał:sorry2:
My dzisiaj na obiad mamy hamburgery:-p:tak: A co u Was??

NO wlasnie MARTA84-zapomnilam ci tez odpisac:-)ze jutro jade do rodzicow,a w piatek na paly group trzeba wkoncu isc z maluchami,nich sie pzryzwyczaja do angielskich dzieci:-)
SYLWIA-nie wiem ze tak jest zawsze jak sie do takiego sklepu pojedzie,ja jak w piatek jezdze tylko po rybe:confused:to zawsze wydam 50f:szok::szok::szok::szok:nie wiadomo na co:baffled::baffled:

reklama
cześć dziewczynki:-)
pogodę pozostawię bez komentarza:baffled::baffled::baffled:

my dzisiaj z Nikosiem na szczepienie idziemy:sorry2:ostatnio mu nic nie było,zobaczymy jak dzisiaj będzie:blink:
katin- mój mąż jak usłyszał fraze"direct debit" na fitness to tylko oczy wywalił i powiedział,ze ich porąbało:-D:-D:-D:-D no raczej nic z tego:sorry2: jakby to było w gotówce i płacę kiedy chcę to pewnie bym się zdecydowała...ale i tak miło mi Cie bylo poznać:-):-):-);-)

sylwiam.-no to droga troche ta szmata była:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

marta84- ja niestety też nie dam rady a chętnie bym Cie poznała:-(

Do góry