reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Jak wygladaja brzydkie schody? Tzn sa zniszczone, czy jakis kolor nie ten teges? Tam dalej na Wyke szukacie?

reklama
ja juz po pracy
jestem zadowolona i wydaje mi sie ze dawalam raze z wyrobieniem normy.jak na pierwszy dzien to szlo mi calkiem niezle:-) wpadlam tylko na chwilke.teraz musze mala wykapac i zropic klopsy z sosem pieczarkowym na jutor na obiad,a pozniej kapiel i do wyrka.rano napisze cos wiecej,bo i tak wstaje nikola o 6.wiec chcac ie chcac musze razem z ia wstac.milego wieczorku

Hehe brzydkie schody mają starą wykładzinę i tak dziwnie położoną bo nie do samych ścian:szok: i tylko syf się tam będzie zbierał:baffled:
Szuukamy też poza Wyke, ten akurat jest na Gomersal, obok Cleckheaton:tak: Całkiem niedaleko od nas:-)

Sylwia - to zapytajcie czy nie zgodzilby sie jej wymienic, czy pokryc kosztu wymiany jak zdecydujecie sie wynajac, moze sie zgodzi :confused: ma chetnych klientow, a nie wiadomo czy predko sie ktos inny znajdzie

tyniaiwiki- no to dzwonie do niej jak wroce:tak:
Sylwiam- praca to night duty manager 16h( 2 nocki) w hotelu;-) A chata to jak tylko wykladzina to chyba nie ma co wybrzydzac- ten kawalek zawsze mozna samemu polozyc;-)
Kasiaj- ciezko stwierdzic bo 2 etap interwiev we wtorek a ja akurat na plazy bede:cool2: No i jak ten glowniejszy szef zgodzi sie na mnie poczekac i przepytac raz jeszcze po powrocie to moze:dry:
Agnieszkauk- ja jestem pod wrazeniem:szok::szok: Na jakich bateriach chodzisz?????????????
Kasia8118- 3 butelki:shocked2: Az zignorowalam szymona jak do mnie mowil jak to czytalam:shocked2:

Już zapytaliśmy czy założy płot bo niestety nie ma i my i tak musielibyśmy zakładac i jeszcze do tego czy obnizy rent jeśli podpiszemy kontrakt na 12 miesięcy a nie na 6. Zobaczymy co powie, babka z agencji ma dac znac:baffled:
Kasia.j a ile sypialni Wy macie?? i ile płacicie rentu jeśli mogę spytac:zawstydzona/y:

3 i pół czyli pewnie w ofercie widniało jako 4:-D bo jak ja oglądam 3 to zawsze ta trzecia jest mikrych rozmiarów:baffled:
No i cena.....jak dla nas za drogo:-( ale potem tak to jest, chce się taniej to nie ma w czym wybierac:baffled:
Ja dlatego tak ciężko się zastanawiam nad tym domem bo nam się z tym nie pali. Nie potzrebujemy zmieniac domu na biegu więc ie chcę brac byle czego ale z kolei czego ja się mogę spodziewac jeśli chcemy dom max za 550:baffled:

Ta ostatnia sypialnia to klitka, moze dzieciece lozeczko by weszlo :confused: B sobie zrobil tam swoje biuro :tak:
Ja tez jak szukalam wczesniej to w koncu musialam podniesc poprzeczke z kaska, bo nie dalo sie znalesc nic sensownego.

reklama
Hej dziewczyny
Ja dopiero teraz sie odzywam, jakas taka zabiegana jestem. Mam do Was pytanie moze mnie odwiedzicie w tym tygodniu hmmm znajda sie jakies chetne???

Do góry