reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc

Ja tez mam teraz chwileczke wytchnienia. Maciek spi, Kuba zaprowadzony do szkoly. Tak dwa razy dziennie sie wspinac na ta moja gore, to za niedlugo bede miala niezla kondycje :tak:

Katin - no wlasnie, Kuba tez jak sam probuje to tylko prysznic nas ratuje :baffled:

Tynia - gratulacje dla rodzicow Dawidka

natalka - no pogoda to niedlugo sie bedziemy cieszyc, bo od srody znow ma padac :-(

reklama
Czesc :-):-):-)
Ja tez wkoncu wolna,bylam po mieso ,wlasnie skonczylam porcjowac,a Dawid dalej spi:szok::szok:
KASIA J-jejku wez nie strasz z ta pogoda:-:)-(
TYNIA I WIKI-gratuluje rodzicom,no i bardzo ladnie dzidzia ma na imie:-D:-D:-D
KASIA 8118-a Ty gdzie sie podziewasz??obrazilas sie ,czy co??:-)
ROKSANA-i jak sa szanse ze bedzesz dluzej pracowala??
AGNIESZKAUK-powodzenia :-):-)

hej
My wlasnie wrocilismy- przedszkole, artura siostra a na 14 mialam interwiev:cool2:
Tyniaiwiki- woooow 4200- no to duze gratulacje sie naleza;-) A ta fryzjerka u ktorej bylas to jedna z tych co mi podalas? Bo ja chce isc jak wroce:tak:
Sylwiam- ja sie bardzo ciesze ze wczesniej nie zaczelam. Teraz idzie tak gladko - czyli racja ze lepiej poczekac jak dziecko jest gotowe niz sie meczyc:-p
agnieszkauk- POWODZENIA:tak:
mojadzidzia- a jakies wozki bierzesz juz pod uwage czy totalne niezdecydowanie:cool2:

natalka90, doris78- ja tez uwielbiam ten serial:tak::-p:-p:-p

Witam kobietki@
Ja tak szybciuchem.Jak zwykle:-D:-D

Wroziłam z pracy, zjadłam oniadek, kawunia i teraz szybki rpysznic i do collegu.......

Roksanna - nie aczepiłam Cie bo nie widziałm napisałm ze mozlwie ze sie mijałyśmy::tak:.Ja nie wiem jak wygladasz. Poki co widziałm Twoja karte pracy:):-D:-D:-D

Aniteczka - ja włansie dzisiaj byłam w Accencie i okazłao sie ze te 2 domy co mi podali ze maja to sa ale nie dla mnie dla rodzin ktore bd długo czekaja. Ja mam czakać od 6 miechów do 2 lat:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tak wiec nie wim , chyba nic ztego:)
Pozatym zobaczymy jak to bd tutakj z 1 pensji jak skoncze rpace a tesciwoa wroci do PL.

A czy ktoś z WAS słyszął o opiekunkach z Reveniu ze mozna sie starc o opiekunke do dziecka na zcas rpacy?!:confused:

Spadam sie wymoczyć i uczyć, lukne wieczorkiem.

A no i wreszcie rpzyzwoita pogoda:)

Witam ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od forum bo mały kiepsko się czuje i wiecznie się tylko przytulamy:-(.Dzisiaj rano Radek podjechał z małym do przychodni ale co z tego jak zwykle paracetamol:confused: i to aż trzy butelki:szok:.Chyba mam sobie zupę z nich ugotowac:wściekła/y:.Pogoda dzisiaj niczego sobie :tak:.Mimo choroby małego skusiliśmy się na długi spacerek a teraz sam położył się do łóżka i zasnął :tak:.Często się to nie zdarza:no:.tynia i wiki gratulacje dla rodziców tego sporego bobaska:tak:;-).agnieszkaUk zdaj relacje jak było w pracy:tak:.

ampar3 tak to jedna z tych fryzjerek co ci podawalam a dokladnie to patrycja bo joanna ma zaklad fryzjerski
dzieki dziewczyny gratulacje oczywiscie przekaze od was Dawidek jak narazie spi caly czas w nocy przepal 6 godzinek i teraz tez spi jest słodziutki:-):-):-)

Sylwiam- ja sie bardzo ciesze ze wczesniej nie zaczelam. Teraz idzie tak gladko - czyli racja ze lepiej poczekac jak dziecko jest gotowe niz sie meczyc:-p

A ja żałuję, że wtedy odpuściłam:wściekła/y::wściekła/y: Tak ładnie siedział na nocniku i robił i siku i kupkę, tylko nie zdawał sobie z tego sprawy a teraz jak już kuma to siedziec nie chce:wściekła/y::wściekła/y:
A nie zawsze idzie gładko, nawet jak dziecko gotowe:baffled: Masz fart;-)
Myślę, że z moim nie będzie tak łatwo bo on mały złośliwiec jest:sorry2: No ale pozyjemy, zobaczymy:tak:

Byłam dom oglądac i kurde nie wiem co dalej:baffled::wściekła/y: Chyba się pochlastam:wściekła/y:

Sylwia - a domek fajny, czy w dalszym ciagu nic ciekawego? to jest do kupienia czy na wynajem?

Bozena - chodzi Ci o childminder?

ampar - jak po interview?

katin - no nie wszedzie, ja chodzilam na silownie w Heaton i bylo bardzo czysciutko i wszystko zadbane, mysle, ze tylko tak w centrum moze byc... :baffled:

My wlasnie wrocilismy z placu zabaw. Chlopcy na rowerach jechali :-) I tak nas tam wywialo, ze ciagle czuje jak mi w glowie szumi :-(

reklama
Bożena może chodzi o to że Revenue zwraca 80% kosztów przedszkola lub opiekunki:confused:

Kasia.j dom troche fajny a trochę nie:-p ma fajną kuchnię i patio, ogród, podwójny garaż, fajna zaciszna okolica ale ma brzydkie schody:-D i zastanawiam się czy wart jest całego zamieszania:baffled:
Mojemu Rafałowi się podoba a ja jestem w kropce:sorry2:
No i na wynajem bo z kupnem wstrzymujemy się narazie aż ja pójdę do pracy:tak:

Marta a co to za praca?:confused:

Do góry