reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

katin-coś mi sie ostatnio tam rzuciło na oko-jakiś fitness..a powiedz mi w jakich godzinach i co to jest tzn. aerobik czy jakies pilatesy i jogi:-):-):-)
bo ja bym chciała jeżdzić i wracać jak jest jeszcze jasno;-)
a co jest w tej cenie? tzn. ile wejsć?

reklama
w tej cenie jest wszystko,joga,aerobik, sałna,solarium juz osobno trzeba płcic:tak:
wejsciae codzienie ,nieograniczony czas,ja tez tak chodze koło 18 a wracam koło 20, a jest to tylko fitnes dla kobiet.musisz podejsc ,wiem ze oprowadzaja i wszystko pokazuja:tak:

oczywiscie ze jest,sa rowerki,bieznie,a z kim bedziesz to dokładnie nie wiem:no:
jest plan wiec zorietujesz sie .ja bardzo zadko chodze na zajecia grupowe .jakos nie moge zgrac sie z czasem ,jak przychode to juz jest w połowie albo po,ale jest tam co robic;-)jedyny minus to syf:szok:ale mysle ze w Bradfiord tak wszedzie jest.

katin- bardzo chętnie...tylko w którym miejscu to jest dokładnie tzn. od której strony?:baffled: wyślij mi jak możesz swój numer na priv. w razie jakbym za długo szukała:tak::-D
a jak często chodzisz? i na jak długo?
sorki,ze tak Cię męczę:-):-):-)

wysłałam Ci numer ,wyjscie z kirgejta koło funciaka,przed stoja tax.
reszte Ci powiem jak sie spotkamy:-D mały mnie woła;-)

Hej:-)

Właśnie wróciłam z kulek. Dorota pojechała ze mną i było bardzo fajnie:tak: Mało dzieci i chłopaki mogli sobie latac gdzie chcieli bo było bezpiecznie dla nich. Będę tam częściej jeździc właśnie tak z rana:tak:
W drodze powrotnej Marcel usnął więc ja też spadam się zdrzemnąc:-D

Tynia gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców a przede wszystkim dla mamusi, że takiego dorodnego chłopaka urodziła:tak::-)

To do później:-)

reklama
hej dziewczynki ;-)
ale dzis sliczna pogade mamy ;-) ciekawe na jak dlugo ...

doris ja tez ogladam teraz albo nigdy :tak::tak::tak:
agnieszkauk daj znac jak w pracy :-)

Do góry