reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Heloł z wieczora:-):-)

Rano zajrzałam sobie na forum ale pisac mi się nie chciało i pojechałam na carboot. W drodze powrotnej Marcel usnął więc siup go do łóżeczka, kawkę sobie zrobiłam i zasiadłam żeby coś na pisac a tu d..a:szok: komp nie chciał się włączyc:szok::wściekła/y::wściekła/y: Załamka normalnie:baffled: Już chciałam jechac kupic nowy:-D Ale Rafał zabrał go do jakiegoś speca i okazało się, że to tylko bateria, którą musimy wymienic, uffffff:-D
A już na chwilę moje życie straciło sens:-D:-D:-D

Aniteczka my też poszukujemy domu:baffled: Jak narazie kichawo to wygląda ale jutro jadę jeden oglądac i jestem pełna nadzieji:tak:

Mojadzidzia to rób prawko czym prędzej:tak: Ja nie wiem jak wcześniej mogłam wogóle funkcjonowac bez:baffled:

Ampar mojego nocnik parzy w dupkę:-( więc narazie odkładam naukę bo to nie ma sensu:-(

Kasia.j nie byłam w samym Yorku tylko obok. Miejscowośc nazywa się Market Weighton i jest tam naprawdę super:tak: Tak czysto i spokojnie:-)

Ja tak sobie myślę czy jutro na jakieś kulki nie pojechac z Marcelem. Myślałam o tych na BD4, czy ktoś ma ochotę dołączyc?:confused:

reklama
dORIS- ZAPYTAM O PIŁKE NONA ZNAJOMYCH ONI DAJA SYNA WIEC MOZE BD MIEJSCE TYLKO NIE WIEM CZY TAM NIE CHODZA TYLKO DZIECI Z ICH SZKOŁY.

sYLWIAm- A KIEDY IDZIESZ NA KULKI NA BD4?......

sPADAM SPAC BO POBODKA 4.30:/:-(......
mILEJ NOCKI!

dzien dobry
ja wpadlam sie przwitaci poprosic o duzego kopniaka na szczescie w nowej pracy:-D:-D zyczcie mi prosze sily;-) u mnie jakos leci.narazie nie bylo niespodzinek.
widze ze dzis ladna pogoda.hmmmm pewnie dlatego ze ide do pracy.mezus juz dostal wytyczne co ma zrobic i jak:-) obiadek dla nikolki juz jest wiec chyba nie bedzie sie stresowal.wogole ostatnio zauwazylam ze nikolka woli Remiego odemnie:-( jest tylko tata i tata to co jej pokaze to zrobi.poprostu jak ja czegos chce nauczyc to zawsze mu sie to udaje a mi nie:-( az sie wczoraj poplakalam:-(.
a ja zyje nikolki roczkiem:tak:jak juz mowilam to dekoracje sa juz zakupione.teraz tylko w sobote musimy pojechac zamowic torcik i musze znalezc miejsce gdzie bede moga napompowac foliowy balon helem
ok lece dac malej jesc i szykuje sie do pracy mam na 10 do 18
milego dnia zycze wszystkim

Witam dziewczynki
Zero planow na dzis,jakies sprztanie,gotowanie oczywiscie:-(Hubert co najwazniejsz trzyma sie kieli kaszelek.ale jest w formie isc do przedszkola.I w tym czasie chyba uderze do miasta.
Kasia jezeli chodzi o wycieranie,pamietam ze Natalce pomagałam zawsze do poki nie poszła do szkoły czyli 6 lat,Hubert oczywiscie ze jeszcze potrzebuje pomocy,kilka razy wyprzedził mnie:szok:musiał zaliczyc kompiel:baffled::-D:-D
Agnieszkz powodzenia i czekamy na wrazenia
Sylwia dobrze ze sa ci mezczyzni i czasami nas hamuja przed kupnem:tak: miłego szlenstwa na kulkach:-D:-D

witam sie kobietki kasia wczoraj urodzila wazyl 4200:-D:-D bardzoduzy mi sie wydaje narazie poitrek pojechal po nia do szpitala wiec Dawidek bedzie dzis juz z nami superrrrrrr a ja szybciutko posprzatalam i sie powoli szykuje bo musze isc na poczte i do sklepu ale najpierw czekam na nich juz sie nie moge doczekac kiedy ich zobace olcia wczoraj troszke plakal bo jej mamusia nie przyszla na nc ale z nia porozmawialam potem rozmawiala z tata i bylo wszystko ok ja wczoraj pposzlam spac po 1 bo piotrek przyjechal o 12;30 ale sie wyspaam nie przeszkadzala mi ze musialam tak siedziec bo ola to super dziecko ale sie rozpisalam
agnieszka uk zycze powodzenia w pracy :-D:-D
4muchy bardzo milo bylo cie poznac teraz mi sie przypomnialo ze to ty bylas bo nie moglam sobie przypomniec

Witam dziewczynki.

U NAS 5 RAZY SIKU DO NOCNICZKA- HURRRRRRRRRRRRRA

Brawo. Moja dalej robi w majtki. Nocnik parzy w dupkę ale się nie przejmuję. Może w końcu. Koniecznie muszę zakupić majtki treningowe bo podłogę mam mokrą :baffled::baffled::baffled:

dziewczyny a wy farbowalyscie wlosy w ciazy ? bo mnie nastraszyli wszyscy ze nie wolno i nie farbuje ale juz wytrzymac nie moge :hmm:

Wiem, już trochę było na forum o tym. Chciałam się tylko pochwalić co ja wiem na ten temat. Oczywiście też farbowałam włosy w ciąży. Ja gdzieś przeczytałam, że nie wolno farbować włosów bo się dziecko rude urodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Dobre. Moje jest co prawda rude, ale czy to przez farbowanie :confused::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Roksana poznałas sie z Bozena w pracy?

No kurczę nie poznałam jeszcze. Rozglądam się czasami ale my mamy różne zmiany. Jak ja przychodzę to Bożena jeszcze pracuje.

Katin- nie poznałysmy sie jeszcze z Roksanna ale mozliwe ze sie minełysmy na korytarzu:d

Czemu mnie nie zaczepiłaś. Tak bardzo chciałabym Cie poznać. :-):-)

aniteczka1981 chya poznalm dzis twoja coreczke pod gratanem bardzo mila ja czekalam na zewnatr na mojego pawla i twoja coreczka podeszla do mnie i sobie rozmwialysmy powiedziala ze idzie do matyldy w wozku byl jej braciszek i plakal ale bardzo fajny i pani ktora stala przy wozku czy to twoja mama?????????

Tak Alicja jest bezpośrednia. Strasznie się śmieje jeszcze.

Tynia a ja Cie widziałam w sobotę, jak ode mnie szłaś. Machałam Ci ale nie zauważyłaś. Może dlatego że przez szyby w aucie nie było słychać jak krzyczę. :-D:-D:-D
Pogratuluj ode mnie Kasi. Ale będziesz miała teraz wesoło w domciu. Dzieciak dorodny. Mam tylko pytanie? Czy dziś przyjdziesz? Czy Mati mam Ci zaprowadzić. Czy szukać kogoś?

hejka z rana w piękny dzionek:-):-):-):-)oby taki został :tak::tak::tak:

tynia i wiki-oooooo to juz Cię moja Ala gaduła zaczepiła..heheh ona tak zawsze:-D:-D:-D:-D:-Da tak tak to moja mama:-)wybrałyśmy się wczoraj na ten carboot obok Was ale wcześniej zadzwoniłam do Roksany,że będziemy na kawkę.no i poszlyśmy,dobrze,ze to rzut beretem,bo nasz ten wstrętny deszcz załapał co go miało niebyć:angry::angry::-):-):-)
a i gratuluję dzidzi:-)no to niezły bąbelek,jak ona go urodziła?:szok::szok::szok::-D

agnieszkaUK-no pracy oczywiście gratuluję,tylko tak się zastanawiam jak Ty podołasz tak na dłuższą metę:sorry2::sorry2::sorry2:bez wolnego:confused::shocked2::shocked2::shocked2:
twarda sztuka z Ciebie:happy2:

bożena-do Accenta złożyliśmy ale lipa mimo że dali nam 30 punktów to nic dla nas nie mają,Homehunter też zaliczony ale stwierdziliśmy,że poszukamy na własną rękę,bo już za długo się ciśniemy za takie pieniądze w 2 bedroom..:dry:

sylwiam.-tak tak trzeba być wybrednym i trochę się porozglądać a nie wziąść jakąś metę i pluć sobie w brodę:baffled::-):-):-)

doris-jak tam głowa dzisiaj?:baffled::blink:

kasiaj.- Ala próbowała już jak miała 4 latka,bo zaczęła wtedy chodzić do przedszkola,ale zawsze to jej tak nieporadnie wychodziło i musiałam zawsze pomagać.:happy2: tak mniej więcej od roku daje sobie sama radę:tak:;-)

katin-gdzie chodzisz na fitness? i co i jak i za ile? bo mam ciśnienie na jakiś ruch ostatnio:cool2:

reklama
Do góry