reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

katin no to odetchnelas pewnie ze sie dokumety znalazly masz nauczke na przyszlosc :tak: ja dokumetow nie trzymam w portfelu bo wlasnie jak sie portfel zgubi to od razu wszystko :baffled:

doris a gdzie jest ten Tropical world nie bylam tam :-( fajnie tam jest ??

roksana ale masz fajnie slodziutkie sa taki male kotki :-) ciekawe co bedzie jak Matylda sie do niech dorwie :-p;-)

Monika1213 milej przeprowadzki zycze :tak:

a ja bylam dzis w ikei i kupilam juz to lozeczko dla malutkiej , bo sobie komode musialam kupic bo dla malej juz z argosa zamowilam no i teraz mysle jak to ustawic wszystko :baffled: niby dziecko taki malutkie a tyle miejsca mi zajmie w pokoju :szok:

reklama
natalka90 ja bylam dzisiaj w tej asdzie na foster square ale nie bylam zbyt zachwycona,dla dzidzi kupilam tylko takie fajne male rajstopki z tloczonymi serduszkami :-)
katin super ze udalo ci sie znalezc portfel,zaoszczedzilas sobie kupe lataniny i zalatwiania
roksana1 ja uwielbiam kotki ale tylk u kogos,moze dlatego ze mialam kiedys mloda kociczkejak mieszkalam w bloku,byla slodziutka ale tak nam dala popalic ze od tamtej pory jakos nie mysle o kotku
monika1213 nie zazdroszcze ci przeprowadzki ja na szczescie mam juz za soba :tak: bylo ciezko,a jak tam twoje malenstwo?

mmonika1213 mam nadzieje ze przeprowadka bedzie udana i szybko sie z nia uporacie:-):-):-)
katin supper ze znalazly sie dokumenty :-):-):-):-):-)
owocella witamy cie na forum im nas wiecej tym weselej fajnie ze mieszkasz na bd8 bede miala razem z roksanna1 do ciebie blisko
a ja dzis nie bylm na carboodzie bo padal w nocy deszcz i mi sie odechcialo pojechalismy do ikei i tam zakupilismy sobie komode no i oczywicie wiki wyciadnela dwie pluszowe zabawki bylismy jeszcze jjb i tam tez zrobilismy male zakupy a teraz pawel zamowil sobie i mi bluze na ebayu wczoraj zamowilismy aparat wkoncu bedzie mozna robic foteczki:-):-) pozdrawiam was wszystkie kobietki i zycze milego wieczorku:-):-):-)

hej
My juz w domu a szymus spi. Musialam mu psiknac do gardla bo chyba sie troche zalatwil na basenie:-( mam nadzieje ze nic sie z tego powaznego nie rozwinie:-(

Co do tygryska to szymon tez nie lubi zadnych przebieranek ale wszyscy koledzy mieli i chyba to go zachecilo- gorzej bylo jak sie zobaczyl w lustrze:szok::-D:-D:-D
kasia8118- oooo to chyba cos sie zmienilo bo my kupowalismy za 69p i to ostatnio:tak: A co chcesz robic w poniedzialek? Kulki czy spacer?
owocella2- witaj i mam nadzieje ze juz zostaniesz na forum. No i super kolejna dziewczynka dla naszych dwulatkow;-)
Marta84- witaj po przerwie i zazdroszcze pogody. Mi tu caly czas zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mojadzidzia- ja tez mnostwo koszykow widuje na gieldzie:tak:

Ide
cos porobic

owocella 2 jest to przedszkole katolickie i potem szkoła ,wiec potrzebne jest zaswiadczenie chrztu. sa dwie grupy od 9 do 11.30 i 12.30 do 15.opieka jest bardzo dobra.
Doris w tropical world my blismy tylko raz:-(moja Natalka nawet nie moze tam wejsc na kilka minut,dla niej jestam za goraco i parno,mało nam sie z nog tam nie zwaliła:szok:zanasz jeszcze inne miejce gdzie mozna jechac w taka pogode?? Dawid jeszcze jutro ma wolne wiec trzeba cos zorganizowac:tak:
Natalko90 widze ze małymi kroczkami szykujesz sie:tak:chyba podstawowe zeczy juz masz
Roksanna a jak u Ciebie,miałas długi weekend?
Tynia i Wiki gdzie szalejecie?Jak Wiki?

kasia8118- ty to zawsze wiesz jak mnie zachecic:tak::-p:-p:-p A Radek jak pracuje? Zdzwonimy sie rano
katin- wiem ze jutro jest jakas impreza - przedstawienie w harewood- noody i cos tam. Wejdz sobie na strone i zobacz bo w razie brzydkiej pogody tam chyba jest jakas ptaszarnia czy cos

katin wiki ma sie juz dobrze daje jej calcium i ritinoskorbin do tego syropek wiec jej powolutku przechodzi poprosze o przepis na placek z masa ze slonecznikiem:-):-):-)

reklama
Katin dziekuje Ci bardzo:-)własnie o taka szkole mi chodziło,w czerwcu lece do Polski (pierwszy raz odkąd tu jestem)i postaram sie o te zaswiadczenie.jak bys mogła jeszcze dac mi adres tej szkoły???
TyniaiWiki jak najbardziej jestem za poznaniem sie jak i wszystkich mam!!
jednak troche czasu upłynie jak sie z przeprowadzka uporam bo jest to mieszkanie ze spółdzielni a wiec puste a ja nie mam nawet krzesła:szok: ale zawsze mozemy sie spotkac w lister parku bo bede mieszkac obok niego!!
pozdrawiam wszystkie mamy.
sorry ze nie pisze tak do kazdej ale na razie jeszcze wszystkiego tu nie ogarniam a moj tylko patrzy za plecow kiedy skoncze:wściekła/y:
spokojnej nocki

Do góry