reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny

Super, ze wyjscie sie Wam udalo. Niezle sie poobjadalyscie :-):tak:

A ja dzis w wielkim szoku. Jakis czas temu przymierzalismy sie do kupna autka, no i dzis sie to stalo. Pierwsze ogladane autko i od razu sie zdecydowalismy. Teraz w kuchni przygotowuje mieska na jutrzejszy gril. Mam nadzieje, ze wszystko wypali i przede wszystkim nie bedzie padac. Jutro z rana tesciowa wyjezdza, takze przed nami w koncu samotne dni. Jednak miesiac to za dlugo, zeby miec gosci.

Kasia8118 - cos mi sie wydaje, ze Krystian Ci sie "uwsteczni" jak malenstwo sie pojawi

Ampar - Szymej wyglada super, Kuba tez sobie dal raz pomalowac buzie na tygryska, ale teraz juz sie nie zgadza :baffled:

doris - my tez bylismy dzis w makro, ale popoludniu, nie lubie tam za bardzo jezdzic, bo niby nic sie nie kupi, a tyle kasy tam zostaje :szok: a o jakich zapisach pisalas,jesli mozna wiedziec?

Witam wszystkie mamusie oraz ich dzieciaczki:-):-)
Jestem nowa na tym forum i do tego zielona w obsłudze tej stronki:sorry:
W Bradford mieszkam od pazdziernika, wychowuje dwu letnia córeczke Julcie.
Nie mam tu znajomych i angielskiego dopiero sie ucze:-(
Miło mi będzie Was poznać!!!
Słodkich snów!!!

Czesc dziewczyny:-):-)
OWOCELLA-witaj na forum:-)a skad z Bradford jestes???Fajny masz nick:-)
KASIA J-chodzilo mi o zapisy w poskiej szkole do przedszkola dla maluchow:-)
No i udanej imprezki Wam zycze,chociaz pogoda troche deszczowa w nocy byla,ale w dzien moze byc ladnie:-)
No i nasze plany upadly,bo planowalam dzisiaj jechac do Bolton abbey ,polezec na kocyku a tu lipa:wściekła/y:
KASIA8118-mi Kuba nie wchodzil do tego koszyka,ale za to zanim Dawid sie urodzil spal w jego lozeczku i to codziennie:-D:-D:-D

No i ja dalej nie wiem gdzie by tu dzisiaj pojechac:baffled::baffled:
Milej niedzieli:-)

Witam Was dziewczyny!!!
My wrocilismy wczoraj, bylo super pogoda dopisala:-):-):-) Majka zasnela a ja mam lenia i chyba dokoncze wszystko jutro:-p
Niestety chyba nie nadrobie tego co napisalyscie,troche tego sie nazbieralo:szok:
Macie jakies plany na dzisiaj i jutro - pogoda sie rozkreca i chyba bedzie ladnie:tak:
Zdjecia z chrzcin wrzuce pozniej
owocella2 - witam na forum!!!

HEJ
Ja sie ciesz ze pododa jest jaka jest:-Dmoj facecik troszke wczoraj przegiał z alkoholem,gdyby było pieknie to chyba by mnie trafiło:baffled:
Marta 84 witam,u nas pogoda tez była w normie,plany na dzis to na pewno tylko spacerek,a jutro jeszcze nie mamy zadnych:no:
Kasia j ja rodzicow miałam prawie 2 mieciace:rofl2: mysle ze oni juz sami byli bardzo zmeczeni:tak:ale masz racje ,ciezko tak z kims dłuzej mieszkac:tak:
Doris moze do leesd do tropikalnego swiata,tam jest zawsze ciepło
Sylwia.m jak tylko masz ochote to oczywiscie wpodnij na kawke ,na moje zaproszenie nie musisz czekac.:no:wszystkie jestescie mile widziane:-Dczasu do południa mam duzo
OWOCELLA 2 ,witam,poczatki zawsze sa ciezki,a z obsługa wszystkie chyba miałysmy problemy:tak:wiec kometuj,doradzaj,opowiadaj,

czesc marta84 tak sie wlasnie zastanawialam co sie z toba dzieje,mnie tez troche nie bylo na forum bo musialam zmienic kontrakt z vergin,no ale juz jestes Pewnie sobie troche odpoczelas? :-D
owocella2 ale masz smakowity nick :-D witaj na forum,napisz nam troszke o sobie,fajnie ze zajrzalas napewno nie bedziesz sie nudzic-od poniedzialku do piatku,w weekendy kazda ma dodatkowego dzieciaczka do pilnowania w domu no i mniej czasu :-D:-D:-D
kasia8118 czy masz na mysli mouses basket? a gdzie kupowalas? na poczatek tez wolalabym to niz lozeczko bo latwiej przeniesc na dol

Witam Was:-):-)

Marcel niedawno usnął oglądając bajkę:sorry: a ja teraz piję sobie kawkę i próbuję dodzwonic się do cyfry+:wściekła/y::wściekła/y:

Marta84 witaj spowrotem:-) Ciebie też dobiła ta angielska pogoda?? Ja byłam w Polsce tylko kilka dni ale załapałam się na piękne słoneczko i teraz cały czas marznę:baffled::baffled:
Dzisiaj oglądałam "dzień dobry tvn" i tam jedna pani siedziała w parku i wachlowała sobie jakąś kartką a ja mam piecyk włączony:szok: to niesprawiedliwe:wściekła/y:
Ja planów żadnych nie mam:no: Sama jak zwykle dzisiaj. Muszę tylko po kaszki dla Marcela pojechac i pewnie na jakiś spacer sobie pójdziemy:-)

Owocella witaj:-):-) Fajnie, że do nas dołączyłaś:tak: Na początku zawsze jest dziwnie ale staraj się pisac często i zobaczysz jak szybko się uzależnisz:-D

Mojadzidzia ja też mam taki mouses basket na pierwsze 2,3 miesiące:tak: Tylko muszę się do niego dokopac i do porządku doprowadzic:-)

Katin dzięki za zaproszenie;-):-) Ja sobie żarowałam oczywiście:-D

Kasia.j to pochwal się jaką limuzynę nabylście tym razem:-)

Ach, ja to mam cały czas dylemat czy przeprowadzic się czy nie:sorry::sorry: Tzn obserwuję różne domy ale kurcze z każdym jest coś nie tak:baffled::-p:rofl2: Mam strasznie duże wymagania:-p:-D

reklama
Hej dziewczyny dziekuje za tak miłe przywitanie,:-):-):-) az sie lepiej człowiekowi robi gdy to czyta i wie ze nie jest tu sam,:-):-) bo tak naprawde poza chłopakiem córeczką i paru znajomym od mojego z parcy nie mam tu nikogo a i moja mała nie ma z nikim sie bawic. :-(Mieszkam na BD8, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bede zmieniac mieszkanie ale tez na BD8. napiszcie mi prosze jak tu jest z tymi przedszkolami, jakie polecacie???chciała bym mała posłac jak skończy 3 latka na 2,5 godziny!!
Zycze udanej niedzieli!!

Do góry