reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
mi wczoraj maz sprawil walki na goraco a ja tyle sie obszukalam:-):-)

Załączniki

• Snapshot of me 6.png
    Snapshot of me 6.png
    46,7 KB · Wyświetleń: 25
cześć kochane!:-):-):-)
ale mnie dawno nie było...:baffled::szok::szok::szok:

trochę podczytywałam ale nie miałam nawet czasu żeby poodpisywać:dry::sorry2::sorry2:
my dalej szukamy domku chociaż jeden już obejrzany i namierzony :-):-):-)tylko niestety musimy się wstrzymać,bo jakbyśmy bonda teraz wpłacili to nam przepadnie,bo pójdzie na bierzący rent a my dopiero możemy się przeprowadzać na koniec maja,,,więc poczekamy z nadzieją,że nam ktoś nie sprzątnie spod nosa:baffled::tak::sorry2:
póki co ogladamy inne:tak:a ja jak mi się uda na neta usiąść to przeglądam oferty;-)

owocella-również witam na forum:-):-):-)nno smakowity ten twój nick:-D:-D:-D

bożena-witaj po przerwie,no widzisz nie potrzebnie się martwiłaś ta kiecką:tak::tak::-)

roksana-jak tam robotka? pali się w rękach?:-D:-D:-D:-Doo i jeszcze kociaki doszły:-) współczuję jak zaczną biegać po domu:sorry2::tak::-)

doris-no wlaśnie czytałam już o tym...trochę dziwne ale z drugiej strony te miejsca w samolociee są strasznie wąskie i sama widziałam ostatnio jak babka ścisk zrobiła,że ledwie trzy osoby w rzędzie się zmieściły:baffled:
ale z tym to juz chyba przesadzili:no::happy2:

Witam Was dziewczyny. Nadrabiam zaległości. Trochę tego mam. Przepraszam wszystkie którym nie odpowiadałam na pytania ale wpadałam, czytałam tylko kilka ostatnich postów albo i nie. Poprawie się teraz

Mieszkam na BD8, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bede zmieniac mieszkanie ale tez na BD8.

Powiedz gdzie mieszkasz na tym BD8, bliżej morrsona, ja mieszkam na BD7 więc może mamy blisko. :-D:-D:-D

Aniteczka jak tam robotka? pali się w rękach?:-D:-D:-D:-Doo i jeszcze kociaki doszły:biggrin2: współczuję jak zaczną biegać po domu
Ano pali się pali. Jakieś targety są, jak dla mnie początkującego żuczka na razie nie do przejścia, zwłaszcza że codziennie robię coś innego.

Kurcze ale upierdliwe jest to cytowanie, ale się postaram. Ty Sylwia jesteś w tym wprawiona. Chyba muszę wziąć klika lekcji u Ciebie.
Dobra biorę się dalej do roboty, bo tamten za szybko nacisnęłam zatwierdź wiadomość.

Aniteczka oo i jeszcze kociaki doszły
biggrin.gif
współczuję jak zaczną biegać po domu

Na razie to ja nie mam z nimi za dużo pracy. Kocica cały czas z nimi siedzi. Ja jej tylko kuwetę czyszczę i jedzenie donoszę. Wczoraj ją odrobaczyłam, jeszcze coś na pchły i będzie git majonez :tak::tak::-D:-D:-D. A tego ciekania kotów po całym domu to ja się doczekać nie mogę. :tak:

Tynie i wiki mi wczoraj maz sprawil walki na goraco a ja tyle sie obszukalam

Ależ ja się zastanawiałam jakie "walki" Ci ten mąż kupił :-D:-D:-D. Najpierw pomyślałam o grze, takiej o walkach :-D:-D:-D, potem że to wok, ten do chińszczyzny, dopiero jak mi zdjęcie na gg wysłałaś to doszło do mnie że to wałki na głowę.:-D:-D:-D:-D:-D Ale się uśmiałam sama z siebie. :-D:-D:-D

Doris A slyszalyscie o tym ze ryainer ma wprowadzic dodatkowa oplate od ludzi otylych?/
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
:-D:-D:-D:-D

Ty mnie nie strasz lepiej. A może masz info od jakiej wagi. :confused::confused::confused::confused: Ci z nadwagą też:confused::confused::confused: Czy tylko ci otyli :-D:-D:-D:-D

Tynia i wiki czesc kobietki witam sie z rana przy kawce wstawac moze frekwencja bedzie dzis dobra bo pogoda nie za bardzo
biggrin.gif
biggrin.gif
a ja mam pelno prania
realmad2.gif
realmad2.gif
gdzie wwy sie kobietki podziewacie

Dobre, dobre. Wiecie gdzie Tynia właśnei siedzi? U mnie. To się napisze na forum :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BożenaM Witam!!!!:biggrin2:Tęskniłyscie?:p;-)

Pewnie że tęskniłyśmy.

A i mam tesciowa od dzsiaj na miesiac....

A szukasz pracy. Ja zaczęłam niedawno w next pracować. Nie wiem czy nei szukaja jeszcze, bo nowi przychodzą i rezygnują. Podobno na 6 tygodni praca jest.
Agencja: Esprit people w Leeds, LS4 2AG, tel. 0844 8482424.
No i witaj z powrotem. Sukienka cała po imprezie?

Owocella właśnie doczytałam że mieszkasz blisko Lister Parku :-D:-D

Katin Znalazł sie moj portfel:happy2::happy2:okazało sie ze zostawiłam go na fitnesie:-Di dzis do mnie dzwonili

Ta, no cos wspominałas że jesteś roztargniona i wszystko gubisz. :-D:-D:-D

napisz jak w pracy

Nie jest tak źle, ale człowiek nei przyzwyczjony do stania 8 godzin i cierpi. Ale mam nadziej, że po weekendzie jak odpocznę już będzie lepiej. Pakuję ciuchy albo wypakowuje z pedełek i rozkładam na wieszaki. Taka normalna fizyczna praca.:-D:-D

Dziendobry

doris - no pogoda nie byla najgorsza, ale jak slonko sie chowalo za chmury to zimno bylo i dzis mnie gardlo boli :(

aniteczka - teraz jakos do mnie to dotarlo, ale mozesz przeciez w agencji powiedziec, ze chcecie to mieszkanie, ale dopiero od np 28 maja i wtedy nic Wam nie przepadnie, jesli wlasciciel sie zgodzi, to Wam wynajma

Witam kobietki
Ja juz o 10 wyciagłam Dawida na zakupy,dokładnie to chciałam zorentowac sie w sukienkach,Oczywiscie jest bardzo duzo,ale jak nie kolar,to fason nie ten:no:
jeszcze mam bardzo duzo czasu,bo wesele brata jest dopiero w lipcu.ale same wiecie jak to jest:baffled:Teraz Dawid pojechał z dzieciaczkami do kulkolandi,aja szykuje obiadek,i zaraz zmywamy sie do Skipton.
Doris chyba jaja sobie robia:szok:dobrze ze autem jezdzimy do Polski,to do Chinskiej i na piwko moge dalej smigac:tak:tylko beda jaja ,jak przed wejsciem na prom zaczna wazyc:-D:-D:baffled::baffled:
Roksanna cała ja ,nawet nie wiedziałam gdzie dokłodnie zgubiłam:-Dwazne ze sie odnalazły
Owocella2szkoła i przedszkole to ST JOSEPHS CATHOLIC PRIMARY SCHOOL
adres; Park Lane Bradford
BD5 ORB
jezeli bedziesz mieszkac blisko listr parku, do tej szkoły bedziesz napewno miała kawałek,odległosc tez jest wazna

Witam Wszystkie mamy po dłuższej przerwie.

Co zasiadam żeby coś napisać to weny brak, w ogóle ostatnio jakaś roztargniona jestem. W czwartek zapomniałam na angielski iść. Przypomniałam sobie dopiero przed samym spaniem jak książkę zobaczyłam. Kasia.j a właśnie czy angielski jest w tym tygodniu bo coś ostatnio babka wspominała że mało ludzi i że chyba zwiesi lekcje do września.:baffled::baffled:

roksana początki trudne po długiej pzrerwie. Ja pamiętam jaka zmęczona byłam na początku pracy w szpitalu. A pracowałam tylko 3,5 godz. dziennie:szok::szok: Zastanawiałam się czy też się tam nie zgłosić ale robert już nie pracuje do 14 więc mi nie pasuje:baffled::baffled: a do tego my znowu do Polski lecimy. Siostrzenica Roberta ma Pierwszą Komunię

owocella witaj na forum, ja też mam Julkę i też ma 2 lata:-):-):-)

Witam mi też weny do pisania brak więc wpadłam się tylko przywitac:tak:.Mam pytanko do naszych ciężarnych czy wybrałyście już szpital w którym będziecie rodzic?Jak tak to jaki bo ja jestem ciemna w tych sprawach:baffled:.I czy za zdjęcie z drugiego usg musiałyście płacic?No i jeszcze jedno pytanie do wszystkich czy ktoś wpadnie na kawkę w środę o 11???

reklama
kasia8118 ja chce rodzic w tym szpitalu na bd9 ;-) i chyba Sylwia i moja dzidzia tez tam beda cos mi sie tak wydaje ze mowily , a ja z drugie zdjecie z usg nie placilam ;-) a co do srody to jak nie bede pracowala to wpadne :tak:

Do góry