sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Natalka w wizzairze wpuszczają do 34tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkam na BD8, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bede zmieniac mieszkanie ale tez na BD8.
Ano pali się pali. Jakieś targety są, jak dla mnie początkującego żuczka na razie nie do przejścia, zwłaszcza że codziennie robię coś innego.Aniteczka jak tam robotka? pali się w rękach?oo i jeszcze kociaki doszły współczuję jak zaczną biegać po domu
Aniteczka oo i jeszcze kociaki doszływspółczuję jak zaczną biegać po domu
Tynie i wiki mi wczoraj maz sprawil walki na goraco a ja tyle sie obszukalam
Doris A slyszalyscie o tym ze ryainer ma wprowadzic dodatkowa oplate od ludzi otylych?/
Tynia i wiki czesc kobietki witam sie z rana przy kawce wstawac moze frekwencja bedzie dzis dobra bo pogoda nie za bardzoa ja mam pelno praniagdzie wwy sie kobietki podziewacie
BożenaM Witam!!!!Tęskniłyscie?;-)
A i mam tesciowa od dzsiaj na miesiac....
Katin Znalazł sie moj portfelokazało sie ze zostawiłam go na fitnesiei dzis do mnie dzwonili
napisz jak w pracy