reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej to i ja się witam w ten słoneczny ale niestety wietrzny poranek:-).My już po ryneczku zakupy zrobione skromne ale zawsze coś tam człowiek wyrwie za grosze:tak::-D.Niestety żadnej z was nie spotkałam:no::-(.A myślałam sobie że może wpadnę na którąś buszującą w starociach :-D:tak:.mojadzidzia tak kupiłam mouses basket bo wydaje mi się że na początek będzie idealny :tak:;-).Kupiłam na ebay standardowo i wczoraj jechałam go odebrac do Halifaxu:tak:.W sumie to mogłam kupic dzisiaj na rynku bo chyba z trzy widziałam,ale co zrobic jak człowiek w gorącej wodzie kompany i chce mniec wszystko odrazu:baffled:.Marta84 a właśnie wczoraj myślałam o tobie i jeszcze mój coś wspomniał o was:tak:;-).Ja tam żadnych planów szczególnych nie mam na dziś i jutro.Pewnie zaliczymy jakiś spacer w parku i takie tam:happy:.owlocella2 Witaj serdecznie i czuj się jak u siebie pisz dużo i często:-):-);-):tak:.

reklama
hEJ DZIEWCZYNY
moja Mama dzisiaj pojechała i jest mi źle :-:)-(
a na dodatek mama masę roboty ponieważ jutro się przeprowadzamy do nowego domku ,choć może i to dobrze bo nie będzie czasu na smutki
no i witam wszystkie nowe mamy :tak:

Sylwia - to tak jak my szukalismy, tez wiedzielismy czego szukac, na co zwraca uwage i mnostwo domow odpadalo, nawet takich co byly w bardzo dobrym stanie :baffled: a kupilismy czerwonego wolsvagena tourana, autko mniej wiecej gabarytowo jak nasz kombik, tylko na 7 osob

Monika - powodzenia z przeprowadzka, a mama moze sie zdecyduje znow wpasc tak na pare dni :)

U mnie impreza za chwile rusza. :tak:

kasia.j widzę że mamy podobny gust jeżeli chodzi o samochody:tak:.My tez rozważamy kupno tego tourana po nowym roku jak już się rodzina powiększy ale mamy jeszcze dylemat bo mąż wiecznie jeszcze ogląda inne marki i sam już nie jest pewny jaki chce:baffled:.Teraz też mamy wolsvagena i powiem szczerze że jesteśmy zadowoleni:tak:;-).Daj znac za jakiś czas jak wam się sprawuje pewnie mój mąż będzie ciekawy:tak:;-).

Witam
Ta, to zostałam ciocią, babcią, nie wiem jak to nazwać. Okociła mi się kicia w nocy. Wczoraj przyszła do domu, bo chyba już czuła że zaczęła się jakaś akcja, ale zwiała jak Mati ją dopadła. Dziś rano zaglądam do niej do komórki, a tam 4 kociaki małe. Więc przeniosłam ją do domciu. Teraz ma ciepło. Sama jak była nie była za bardzo chętna do zostania w domciu, ze względu na dziecko. Ale za dużo gadania to ona dziś nie miała. Złapałam pudełko z nią i z małymi i na górę. Dziecko jeszcze nie wie. :-) Niedługo będę miała wesoło.

Acha, no i jakby któraś chciała kotka to jeden na wydaniu, reszta już zamówiona.

W ogóle tyle działo od rana, że zapomniałam o obiedzie. Carboot był, strasznie malutki. Ale pierdoły i tak kupione. Kilka aut, dosłownie sprzedających. Miejmy nadzieję że się ruszy.

Witam nową koleżankę na forum. Pytałaś o przedszkole. Z czystym sumieniem mogę Ci polecić St Edmunds Nursery na Washington street. Właśnie na BD8

Znalazł sie moj portfel:happy2::happy2:okazało sie ze zostawiłam go na fitnesie:-Di dzis do mnie dzwonili,a taka radosc była w domu:-D od dzis uwazam co w nim nosze ,mam nauczke:tak:
Roksanna nowy obawiazek,napisz jak w pracy?
Kasia j autko faktycznie super,i jakie wygodne.
Jakie plany macie na jutro??mozna fikołka dostac,w taka pogode:baffled:
Tak mi szkoda dzieciaczow,bylismy na spacerku ,ale dla nich to mało:-(musze cos wymyslic na jutro,tylko brak mi pomysłu:dry:

Owocella2 jeszcze zadna z nas nie narzekała na przedszkole.wiec mysle ze po prostu sa one dobrze przygotowane:tak:na pewno musisz szukac blisko miejsca zamieszkania:tak:ja trafiłam na seketarke mowiaca po polsku,a to dla mnie było bardzo wazne bo ,tak jak i Ty przyjechałam bez jezyka:baffled:ja mieszkam na bd5 wiec nie moge poradzic Ci przedszkola z Twojej dzielnicy:no:a i juz mozesz złozyc podanie,czasami na miejsce trzeba czekac

KATIN-:-D:-D:-Dale sie nasmialam jak przeczytalam twojego posta o tym Tropical world,bo wlasnie tam pojechalismy:-D:-D:-D
Ale ludzi bylo:szok::szok::szok::szok:ja juz tam pare razy bylam,ale takiej kolejki jak dzisiaj to ja tam nie widzialam:no:
No i masz z glowy dzwonienie w sprawie dokumentow:-Dale radosc napewno cie ogarnela:tak:
ROKSANA-no to masz wesolo teraz,ale twoje kotki maja wziecie:-D
KASIA8118-JA pisalam o tym przedszkolu w polskiej szkole,bo chce zeby Dawid tez chodzil,ale tam jest jeszcze czas:-)
A ten koszyk super sprawa,ja tez mialam dla Dawidka i chwalilam sobie bardzo :))
OWOCELLA-ja mieszkam na bd 12 wiec cie nie doradze w sprawie przedszkola na bd8,ale wejdz sobie w stronke www.upmystreet.co.uk i tam wpisz swoj kod i pokaze cie najblizsze przedszkola od Twojego domu:-)
KASIA J-jejku juz twoi tescie wyjezdzaja??ale ten czas leci,nidawno pisalas ze wlasnie przyjechali:-D
A autko super tez mi sie podoba,jeszcze czerwony kolor ,moj ulubiony:-)
MONIKA1213-NO to czeka Cie teraz urzadzanie ,super sprawa:-)
MARTA84-oj zimno tutaj zimno,:confused:a jak tam Maja grzeczna byla na chrzcinach???

Ostatnia edycja:
reklama
Rokasnna1 ale masz teraz wesoło w domku:-)jak bym miała warunki i mozliwość to chetnie jednego bym sobie wzieła, uwielbiam koty:-):-):-)
a co do tego przedszkola to jest tam tylko przedszkole bo chciala bym zeby była zerowka tez tam???
Kasiaj gratuluje samochodziku!! to juz jest kawał auta my niestety jeszcze bez:-(
Katin mozesz mi cos wiecej napisac o tym przedszkolu bo bd5 nie jest znow tak daleko!!

Do góry