reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Goscie sobie juz poszli. Troche posprzatalam, gary sie myja, jedzonko wyszlo dobre i tyle go bylo, ze bedziemy miec jeszcze conajmniej na jutro :szok:

owocella - witam Cie na watku :tak:

Kasia8118 - no mnie sie bardzo spodobalo to autko, bo nie jest duze, a wlasnie na 7 osob, co jest dla nas istotne, bo czesto mamy gosci, zwykle pary i sie nie miescimy w autku, i mam nadzieje, ze bedzie sie sprawowac dobrze, bo to bylo pierwsze autko, ktore ogladalismy

doris - no juz wyjechali, ale 4 tygodnie to za duzo, wierz mi, i oni juz czuli przesyt i my, tylko Kubus bardzo plakal, ze babcia juz wyjezdza :-(

Czesc dziewczyny:-):-)Wstawac!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ale pogoda dzisiaj:baffled::baffled::baffled:
KATIN-ja wlasnie tez mam problem gdzie by tu pojechac:baffled:A wszystkie miejsca sa przewaznie na zewnatrz.W Hull jest oceanarium i jest zakryte:-)albo w Blacpool:-)
OWOCELLA-no my jak jest ladna pogoda spotykamy sie w Lister parku:-)Ale widze ze czeka Cie urzadzanie:-):-):-)oj zaszalejesz sobie:-D
KASIA J-no to pogoda wczoraj dopisala :-)
ROKSANA-a co Ty tak milczysz??:-:)-(
NATALKA-przygotuj sie na jeszcze wiecej rzeczy,zobaczysz jak zabawki dojda,nie ruszysz sie z miejsca:-D:-D:-D:-D

Witam!!!!:-)Tęskniłyscie?:p;-)

Ja tylko na chwilunie wdepnełam sie przywitać:).
Juz znou w UK:/, pogoda lipna:/.
Ale w skrócie: weselicho superowe:):tak:<kiecka w realu sie podobiła>, urlop spedzony aktywnie imprezki itp:-D:-D:-D<tylko malutko czasu>,,,,,,a pogoda od 1 dnia do wczoraj zajebista.....UPAŁY:tak::tak::tak:

Ale tutaj widze nie marnowałyscie czasu!
Tyle jak zwykle namodziłyscie pisania ze chyba nawet nie bd usiłowała sie doczytać.Pewnie omineło mnie niejedno spotkanko.....

A i mam tesciowa od dzsiaj na miesiac....

A traz spadam na wielkie zakupy bo w domu ani grama jedzenia:/.....Buziole
Miłego dnia!

Ps. Witam nowe kolezanki!:-)

DZIĘKI DZIEWCZYNY MAM NADZIEJĘ ŻE UPORAMY SIĘ SZYBKO A POTEM UKŁADAĆ WSZYSTKO MOŻNA POMALUTKU
A KACPER JAK NARAZIE ZŁOTE DZIECKO JE ROBI W PAMPERSY I SPI ,A NO I JEST NA MLEKU DLA "GŁODNYCH DZIECI ":tak::szok::-D

NIEWIEM KIEDY BEDĘ MIAŁA TAM PODŁĄCZONY INTERNET ,WIĘC DO NASTEPNEGO PODŁĄCZONEGO RAZU :-D:-)

czesc kobietki witam sie z rana przy kawce wstawac moze frekwencja bedzie dzis dobra bo pogoda nie za bardzo:-):-) a ja mam pelno prania:wściekła/y::wściekła/y:gdzie wwy sie kobietki podziewacie:confused::confused:

witam dziewczynki ;-)

pogoda dzis okropna a ja do miasta musze isc bo balsam mi sie skonczyl :baffled:

BożenaM super ze urlop Ci sie udal :tak: jak ja wam zazdroszcze tez bym sobie poleciala chociarz na pare dni i tak sie zastanawiam moze w czerwcu na pare dni polece zobacze jeszcze ;-)

Natalka w czerwcu już chyba będzie dla Ciebie za późno:baffled:

Bożena witaj spowrotem:-)

Ja przez tą pogodę mam dzisiaj deprechę więc nie zanudzam:-(

sylwia.m a do ktorego tygodnia mozna latac? bo ja macierzynskie mam od 1 czerwca do 1 jeszcze do pracy bede musiala chodzic :baffled:

reklama
A slyszalyscie o tym ze ryainer ma wprowadzic dodatkowa oplate od ludzi otylych?/:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-DNormalnie smiech na sali.I nie wiem ktora linia oplaty za toalety:-D:-D
Niedlugo to chyba wszyscy beda jezdzic autami,bo sie to robi bardziej oplacalne:-)
Nam wyszly bilety w sierpniu 600f z oplatami:szok::szok:
No ale ze jedziemy autem to nas wyniesie polowa:-):-)
BOZENA M-tesknilysmy i to bardzo:-)To znaczy ze dalej szukasz pracy,jak jest tesciowa z wami??
MONIKA1213-no to sie rzadzaj na nowym domku i wracaj do nas szybko:-)

Do góry