reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
katin wiki ma sie dobrze dzis jeszcze kupilam w patsonie rutiniscorbin i wapno polepsza jej sie powolutku oby wyzrowiala zanim dzidzius sie urodzi ;-);-);-);-)
a jutro wyruszam na zakupy ciekawe co sie kupi rano na carboot a pozniej na miasto:-):-):-)

Czesc dziewczyny:-):-)
Ja wkoncu w domu:tak:
KATIN-akurat internet jakos chodzi:-)ale z rana jak zawiozlam Kube,to poptem pojechalysmy do makro i potem do mamy,potem na plac zabaw:-)
4muchy-pytalam sie pani Basi,o te zapisy i powiedziala ze jeszcze mamy czas,ze wystarczy pol roku wczesniej ich zapisac:-)
ROKSANA-a Ty masz dzisiaj wolne??a jak Ty wogole pracujesz?/codziennie i co ile masz wolne?/
AMPAR-no tygrysek super,Kuba do tej pory nie da sobie pomalowac:-D:-Doj odwazny ten wasz synek:tak:

ampar3 no mozna powiedziec,dzieło sztuki:-D
Roksana pisz co w pracy,jakim systemem pracujesz?
Doris tez byłas poł dnia na wyjezdzie:tak:mysle ze wpadniesz na kawke w tygodniu
Całuje wszystkie,my juz uciekamy PA

Hej:-)

Ja też dzisiaj cały dzień w locie:baffled: Teraz dopiero co przysiadłam ale nie na długo bo zaraz trzeba będzie mojego bąka do spania przygotowac.

Ampar jestem w szoku, że Szymon pozwolił sobie tak buzię pomalowac:szok: Mój to nawet jednej kropki nie pozwoliłby namalowac:-D
Super wygląda:tak:

Tynia byłam na kilku takich osiedlowych carbootach i zawsze było tylko kilka aut:baffled: Ciekawe jak będzie u was.

Roksanna widac że zmęczona po pracy jesteś:tak: Zawsze piszesz takie duże posty a dzisiaj tylko jedno zdanie:-(;-)

A ze mną to nikt na kawę się nie umówi:-:)-:)-:)rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ampar3 sliczny ten Twoj tygrysek :tak::tak::tak::-D

roksana no chyba naprawde zmeczona jestes:tak: nie masz nawet sily pisac co ?

Dziewczyny ledwo żyje tak się objadłam:szok:.Też dzisiaj ruszyliśmy na zakup a po drodze wzieliśmy jedzonko na wynos i teraz nie mogę oddychac:baffled:.Ampar3 byłam dzisiaj po piwko okazało się że znamy ten sklep tylko dawno tam nie byliśmy:tak:ale cena jest zupełnie inna niż mówiłaś:tak:.Dużo drożej :baffled:.Kupiłam dzisiaj koszyk dla maleństwa do spania i nie mogę odpędzic Krystiana bo wiecznie do niego wchodzi i udaje że śpi i mówi dzidzia:baffled:.On to jest pocieszny:tak::-D.

reklama
kasia8118 no to widze juz zakupy dla dzidzki zaczelas :tak::tak:;-) to pewnie musi smiesznie wygladac jak Krystianek tak wchodzi do tego koszyka :-D

Do góry