reklama
tynia i wiki
Fanka BB :)
katin wiki ma sie dobrze dzis jeszcze kupilam w patsonie rutiniscorbin i wapno polepsza jej sie powolutku oby wyzrowiala zanim dzidzius sie urodzi ;-);-);-);-)
a jutro wyruszam na zakupy ciekawe co sie kupi rano na carboot a pozniej na miasto:-):-):-)
a jutro wyruszam na zakupy ciekawe co sie kupi rano na carboot a pozniej na miasto:-):-):-)
tynia i wiki
ampar3 ten twój tygrysek jest słodziutki oczywiscie ze zdam relacje :-):-):-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc dziewczyny:-):-)
Ja wkoncu w domu
KATIN-akurat internet jakos chodzi:-)ale z rana jak zawiozlam Kube,to poptem pojechalysmy do makro i potem do mamy,potem na plac zabaw:-)
4muchy-pytalam sie pani Basi,o te zapisy i powiedziala ze jeszcze mamy czas,ze wystarczy pol roku wczesniej ich zapisac:-)
ROKSANA-a Ty masz dzisiaj wolne??a jak Ty wogole pracujesz?/codziennie i co ile masz wolne?/
AMPAR-no tygrysek super,Kuba do tej pory nie da sobie pomalowacoj odwazny ten wasz synek
Ja wkoncu w domu
KATIN-akurat internet jakos chodzi:-)ale z rana jak zawiozlam Kube,to poptem pojechalysmy do makro i potem do mamy,potem na plac zabaw:-)
4muchy-pytalam sie pani Basi,o te zapisy i powiedziala ze jeszcze mamy czas,ze wystarczy pol roku wczesniej ich zapisac:-)
ROKSANA-a Ty masz dzisiaj wolne??a jak Ty wogole pracujesz?/codziennie i co ile masz wolne?/
AMPAR-no tygrysek super,Kuba do tej pory nie da sobie pomalowacoj odwazny ten wasz synek
katin
mama Natalki i Huberta
ampar3 no mozna powiedziec,dzieło sztuki
Roksana pisz co w pracy,jakim systemem pracujesz?
Doris tez byłas poł dnia na wyjezdziemysle ze wpadniesz na kawke w tygodniu
Całuje wszystkie,my juz uciekamy PA
Roksana pisz co w pracy,jakim systemem pracujesz?
Doris tez byłas poł dnia na wyjezdziemysle ze wpadniesz na kawke w tygodniu
Całuje wszystkie,my juz uciekamy PA
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Katin-WLASnie udanej imprezki:-):-):-):-)imprezowiczko
zmila checia wpadne w tygodniu:-)
zmila checia wpadne w tygodniu:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-)
Ja też dzisiaj cały dzień w locie Teraz dopiero co przysiadłam ale nie na długo bo zaraz trzeba będzie mojego bąka do spania przygotowac.
Ampar jestem w szoku, że Szymon pozwolił sobie tak buzię pomalowac Mój to nawet jednej kropki nie pozwoliłby namalowac
Super wygląda
Tynia byłam na kilku takich osiedlowych carbootach i zawsze było tylko kilka aut Ciekawe jak będzie u was.
Roksanna widac że zmęczona po pracy jesteś Zawsze piszesz takie duże posty a dzisiaj tylko jedno zdanie:-(;-)
A ze mną to nikt na kawę się nie umówi:---rofl2:
Ja też dzisiaj cały dzień w locie Teraz dopiero co przysiadłam ale nie na długo bo zaraz trzeba będzie mojego bąka do spania przygotowac.
Ampar jestem w szoku, że Szymon pozwolił sobie tak buzię pomalowac Mój to nawet jednej kropki nie pozwoliłby namalowac
Super wygląda
Tynia byłam na kilku takich osiedlowych carbootach i zawsze było tylko kilka aut Ciekawe jak będzie u was.
Roksanna widac że zmęczona po pracy jesteś Zawsze piszesz takie duże posty a dzisiaj tylko jedno zdanie:-(;-)
A ze mną to nikt na kawę się nie umówi:---rofl2:
N
natalka90
Gość
ampar3 sliczny ten Twoj tygrysek
roksana no chyba naprawde zmeczona jestes nie masz nawet sily pisac co ?
roksana no chyba naprawde zmeczona jestes nie masz nawet sily pisac co ?
kasia8118
Dziewczyny ledwo żyje tak się objadłam.Też dzisiaj ruszyliśmy na zakup a po drodze wzieliśmy jedzonko na wynos i teraz nie mogę oddychac.Ampar3 byłam dzisiaj po piwko okazało się że znamy ten sklep tylko dawno tam nie byliśmyale cena jest zupełnie inna niż mówiłaś.Dużo drożej .Kupiłam dzisiaj koszyk dla maleństwa do spania i nie mogę odpędzic Krystiana bo wiecznie do niego wchodzi i udaje że śpi i mówi dzidzia.On to jest pocieszny.
reklama
N
natalka90
Gość
kasia8118 no to widze juz zakupy dla dzidzki zaczelas ;-) to pewnie musi smiesznie wygladac jak Krystianek tak wchodzi do tego koszyka
Podziel się: