reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No to i ja sie melduje:-):-):-)
Ja tez proponuje czestsze takie wypady:-)u MNIE tez juz dzieci spaly:-)ale Dawid zasnal dopiero o 20.30:szok::szok:
AMPAR-a Ty jak dojechalas???
NATALKA-oj sie nie dziwie ,ze nie zjadlas tych mega lodow:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem jestem- cala i zdrowa. Moj maly tez spi ale tak gdzies od 9.50 podobno
Suuuuuuuuper wieczor byl
Natalka90- mi tez milo bylo poznac- no a porcyjke lodow to rzeczywiscie mialas:-D:-D:-D:-D
Sylwiam, Doris78- dzieki za podwozke spalilam tylko jednego i nikogo nie musialam przypalac ani straszyc- dzieki za to:tak:
katin- dziekuje za checi podwiezienia mnie moze nastepnym razem skorzystam albo sama zaproponuje:tak:
mojadzidzia- ty tez mialas gorke na tych lodach:-p:-p:-p

tak sobie mysle ze na tych wyjsciach czas za szybko mija. Jak sie siedzi z dziecmi to czasem jedna godzina sie ciagnie i ciagnie a dzisiaj te 3 godziny to nie wiadomo kiedy zlecialy. Juz sie nie moge doczekac nastepnego razu;-)

dziendobry dziewczynki :-D

chyba ladny dzien sie zapowiada bo sloneczko troszke swieci ;-);-);-)
a co tutaj taka cisza :szok:
milego dnia :-)

czesc dziewczynki z rana widze ze spotkanko bylo udane :-):-):-)to super dzis pogoda fajna sloneczo świeci wiec małe zakupy musze zrobic a jutro to moze na carboot z rana b mam 5 minutek do niego choc pewnie za pierwszym razem nie bedzie duzo osob wstawajcie szkoda dnia:-D:-D:-D:-D

Witam z rana:-).No pogoda za oknem fajna :tak:.Mam nadzieje że się taka utrzyma chociaż do poniedziałku bo mój ma trzy dni wolnego:tak:.Dzisiaj wybieramy się do Halifaxu bo mamy coś do załatwienia.Czy ktoś jutro wybiera się na rynek koło lotniska?Bo my chyba tak bo dawno tam nie byłam;-).Ampar3 a Ty kiedy wracasz z imprezki urodzinowej?Może spotkamy się w poniedziałek?

czesc dziewczynki!
ja wczoraj sie tak najadlam ze do 2 nie moglam zasnac :baffled::laugh2: dzidzia mi sie wiercila,chyba od tej glosnej muzyki byla taka poruszona :-D no i wstalam dopiero o 11 :szok:
sylwia.m rzeczywiscie to duzy plus jak wiadomo ze nie trzeba sie budzic wczesnie, zostalo mi jeszcze 2miesiace i chyba zaczne bardziej to doceniac :-D:-D:-D

Czesc
ja ze spaniem problemu nie miałam,tylko mnie cały czsa do toalety goniło to piwko:-D:-D
Zgłosiłam dzis na policje zgubienie dokumetow,pozniej wyladowałam w centrum i do tej pory ganiałam po sklepach,jestem podnieta.
wieczorem mamy wypad do znajomych na imprezke wiec regerenuje siły:-D
Tynia i Wiki jak corcia sie czuje?
ampae3 oj tak czas za szybko leciał, ile przy dzieciach trzeba sie nagłowkowac zeby były zadowolone.a man tak duzo nie trzeba : piwko , lody i zeberka:-D
mojadzidzia chyba Twoj nie uwierzył ze o 9-tej w domu byłas jak spałas do tej godziny:-D:-D
Kasia 8118 jutro chyba sobie rynek odopuszcze,marzy mi sie długie spanie
Doris,Sylwia chyba znow problemy z internetem?:-(

reklama
hej
My juz po jednych urodzinach. Zaraz wam wkleje zdjecie mojego tygryska:tak:
katin- oj tak zeberka;-) mniam mniam byly. ja tez dobrze spalam tylko jak szymon wstal o 6 to sie przerazilam ze musze wstac ale grzecznie wzial mleczko i 2h ogladal tomka:-)
kasia8118- wracam jutro wiec w poniedzialek jestem chetna:tak:
mojadzidzia- oj korzystaj korzystaj- chyba ze potem tomka albo jakas inna bajke kupisz i bedziesz mogla sobie rano dospac:-D:-D:-D
tyniaiwiki- zdaj jutro relacje jak tam na gieldzie

A tu zdjecie i do jutra wieczorem

Załączniki

• tygrysek.jpg
    tygrysek.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 24
Do góry