reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia cos sie pogoda psuje ,wiec podaj mi swoja ulice,to podjedziemy poCiebie:tak:jak zacznie podac nie bedziesz przeciesz do mnie leciec;-)

reklama
katin jak bedzie padac to zadzwonie ok 17 i sie dogadamy, a jak nie to wtedy podejde,do ciebie mam tylko 5minut wiec maly spacerek dobrze mi zrobi :tak: tylko napisz mi o ktorej bedziecie wyjezdzac

no kobietki ja juz sie melduje :-D:-D a tutaj co tak cichutko nikogo nie bylo ...

mojadzidzia katin ampar3 milo bylo was poznac :tak::tak:;-)

jstysiak szkoda ze jednak nie dotarlas ale jeszcze pewnie bedzie nie jedna okazja sie poznac :-)

natalka90 ale ty szybka jestes :laugh2: mi rowniez bylo milo ciebie poznac,no i wogole super spedzilam czas tylko chyba przesadzilam z tymi lodami na koniec bo teraz taka sie ciezka czuje :sorry::rofl2:

I ja się melduję po bardzo sympatycznym spotkaniu:tak::tak:
Moje dziecię smacznie śpi co oznacza, że wcale za mną nie tęsknił:-( Ja za to za nim aż za bardzo:sorry::-D

Liczę na to, że zaliczę choc jeszcze jedno takie spotkanko zanim urodzę bo później może byc już ciężko:sorry::-D

mojadzidzia no ja juz tych lodow do konca nie zjadlam chyba ze duzo sobie nalozylam :-p:-p

sylwia no ja tez bym chciala jeszcze takie spotkanie przed porodem bo pozniej to juz tylko z dzidzka bede musiala wychodzic i pewnie trochce czasu minie az sama sie gdzies wyrwe

reklama
Było bardzo miło,u mnie tez juz cisza.Szybkie mycie i dzieciaczki do łozek
Napewno bedzie powtorka,:tak:
ja tez jestem przejedzona i przepita:-D
Oczywiscie miło było Was poznac:Sylwia,Natalka
tylko moj maz chyba troszke zdziwiony ,mysle ze spodziewał sie powrotu koł połnocy:-D
Ja uciekam ,dobranoc;-)

Do góry