reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Nie bo muszę dziś iść do pracy:zawstydzona/y: Może następnym razem się z Wami spotkam. Chociaż miałam wielka ochotę na chińszczyznę.
Katin a Mati zachowuje się tak jakby to było naturalne że mama wychodzi. Zero reakcji. Powinnam się martwić? :)

reklama
Hej Kobitki
Pogoda taka jaka jest ,a ja musze dzisiaj do leeds:-(Po kaszke dla małej.
Ja nie wiem czy bede,bo dzisiaj odbieram autko dla siebie:-)Ale jak sie wyrobie to napewno do Was dolącze:tak:Napiszcie tylko do której bedziecie?
Natalka90 Gratuluje małej krolewny.
Sylwia.m Dbaj o siebie i malutką ,a napewno wszystko bedzie dobrze:tak:A jezeli chodzi o wagę małej to ma jeszcze troche czasu.
Rokasanna1 Super ze Ci praca odpowiada.Ja jak pierwszy raz zostawiłam mala z tata to strasznie przezywalm jak to bedzie ,ale jak tylko wróciłam z pracy steskniona to zrobiła mi jeszcze pappapa:-D:-D:-D
Kasia8118,Natalka90,Mojadzidzia Co Wy tak z tymi kilogramami?Jesteście pod ochroną trzea korzystac ,dzidzia potrzebuje;-),a po ciązy nawet sie nie obejzycie a bedziecie smigac w miniówkach:tak::tak::tak:

ALE POGODA ZASKOCZYŁA:happy:
u mojego Hubcia na fali sa teraz banki mydlane:-Djaki spokoj ,poł dnia gania i probuje je złapac:-D
JSTYSIAK mysle ze do 20.30 napewno,dobrze zebys miała tel.ktorejs z nas:tak:
jezeli jeszcze nie masz to daj znac:-)
Roksanna mozesz byc dumna z cory:happy:a dokumetow nie znalazłam :no:bez prawka nigdzie oczywiscie sie nie ruszam,załatwie zaswiadczenie z PL ze posiadam prawko,i bede starac sie juz o angielskie.
Kasia j ,Doris bardzo dziekuje za ciuchy,kobieta przeszczesliwa:happy:

Hej dziewczynki:-)

My u rodziców dzisiaj:tak: Wpadłam tylko na chwilkę pochwalic się, że ja też będę dziś wieczorem:tak:
Hurrrraaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczynki!
widze ze sie wypogadza,no i moze bedzie ladna pogoda na dlugi weekend i szansa zeby gdzies sie wybrac :sorry:
fajnie ze bedzie nas wicej na dzisiejszej posiadowce :-D
tynia i wiki mam nadzieje ze wiktorii szybciutko przejdzie,a moze to jest jeszcze reakcja na szczepionki? ja to sie nie znam bo nie mam za bardzo doswiadczenia :-(
roksana1 no to masz dzielna dziewczynke i powinnas byc dumna zamiast sie martwic chyba tobie jest trudniej niz jej :-D:-D

reklama
Hej
Mam nadzieje ze nie zacznie lac na wieczorem:wściekła/y:
Sylwiam- fajnie ze bedziesz:tak:
Roksanna1- moj maly mi tez pozwolil wczoraj i dzisiaj wyjsc- tylko spytal co on bedzie w tym czasie robil:-D:-D
tyniaiwiki- szymon mial taka reakcje po szczepieniu- objawy jak przeziebienie wiec moze wiki tez;-)

A szymus jutro ma 2 razy urodzinki u dzieci- jedne w tej knajpce kolo nas o 12 a potem na 18 jedziemy kolo manchesteru:szok:- to dopiero imprezowicz rosnie:-D:-D

Do góry