reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
AMPAR-my mamy z 3 internet,Sylwia tez:tak:i wczoraj wieczorem nie mialam i dzisiaj tez chodzi jakby go nie bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ROKSANA-a Ty zyjesz po drugim dniu pracy??
KATIN-tak myslalm zeby jechac autem,ale stwierdzilam ze nie bede miala gdzie zaparkowac:rofl2::-DNo i mam okazje chociaz sobie chlapnac piwka:tak::-)

Hej dziewczynki
ja sie nie odzywam bo mam mamusie u siebie ,niestety leci juz w niedzielę do Polski ,a ja sie w poniedziałek przeprowadzam do nowego domku ,malutki ale sliczniutki :-) i z ogródkiem .
Buziaczki dla wszystkich

a i mam już swojego pieska u siebie :happy:

[/ur

czesc dziewczynki z rana pogoda dzisiaj nie za bardzo moja wiki przeziebiona dzis musze leciec do apteki po leki :-:)-(dobrze ze nie zlapalo ja przed szcepieniem bo bym musiala przekladac
natalka gratulacje dziewczynki:-):-)

witam kobietki ;-)

tynia i wiki biedna wiki :-( oby szybciutko wyzdrowiala :tak::tak:

roksana jak po drugim dniu pracy ? zyjesz jeszcze ?:-p

Dziendobry
Ja dzis troszke wczesniej na nogach, szykowałam corcie na wycieczke do Safari Park.Biedne dziecko poł nocy nie przespała,tak strasznie cieszyła sie z tej wycieczki:happy:
Tynia i Wiki to pech akurat na długi weekend:-(
Monita1213 domek z gorode przy dwoch maluszkach to prawie podstawa:tak:
Roksanna napisz choc kilka słow,umieramy z ciekawosci,jak radzisz sobie w pracy?iw domu?co Mati na Twoje wyjscia?
Ampar super ze bedziesz:rofl2:
Doris oj nie zaparkujesz na pewno nigdzie:-D:-D:-D

I ja się witam dziś z rana. A co Wy dziewczyny jeszcze śpicie? Tylko Tynia na posterunku. :-)

Natalka90 śliczne imię wybrałaś dla córusi. Nic się nie przejmuj kilogramami. Po samej ciąży na pewno zrzucisz. To że ja tak wyglądam to nie efekt ciąży :-D:-D:-D Po samej ciąży schudłam duużo. Później się doprowadziłam do takiego stanu.;-) Teraz jak już się dowiedziałaś że to córcia to możesz wyruszyć na zakupy.
Doris78 żyję, żyję, ale wczoraj byłam tak padnięta, plecy mnie bolały. Tak to jest jak się takiego leniwca jak ja pośle do pracy i zasmakuję prawdziwego życia :-):-):-) Z każdym dniem będzie lepiej.
Monika1213 to super że masz swojego ukochanego zwierzaka w domciu. Za nimi się tęskni tak samo jak za dzieciakami.
Katin A Ty w końcu odnalazłaś te dokumenty czy chciałaś bez prawa jazdy jechać :angry::angry::-)
Aniteczka81 W sumie to miałaś szczęście że Ci się jeden spodobał. Nieraz się człowiek naogląda i nic nie pasuje. Kiedy się przeprowadzacie? Bliżej mnie czy dalej?

Ostatnia edycja:
reklama
roksanna1 a Ty dzis pracujesz czy idziesz z nami do chinskiej ? no ja wczoraj juz kupilam jej troszkie ciuszkow nareszcie wiem ze na rozowe mam patrzec ;-) :-D

Do góry