reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

A moje dziecko cały czas śpi :szok:.Oby już się nie obudził chyba że na mleko:baffled:.Katin pewnie Ampar3 wypije sobie z tobą piwko:tak:;-).natalka90 ale ty młodziutka jesteś :szok:.To my stare dupy przy tobie jesteśmy;-).

reklama
Sylwia szkoda:-(wiec musisz jakis dzien zaklepac a to juz my sie do Ciebie dostosujemy:tak:
Kasia 8118 stare dupy powiadasz:baffled: kurcze moja corcia ma 10 lat,ale jaja:szok:

mojadzidzia - ja tez nie zabardzo lubie stac przy kuchni, zwlaszcza, ze ostatnio non stop stoje, bo kazdy je o innej porze :wściekła/y::crazy: ale akurat chinskie sie szybko robi, i ja tez wole jak mi podaja na talerz juz gotowe, jakos tak inaczej smakuje

katin - no wlasnie, szybko i prosto i to nie ja bede stala przy grillu :tak::-p:-D

natalka - fajne imie dla dziewczynki

Ja tam sie staro nie czuje, wrecz przeciwnie, ostatnio czuje, ze zyje. Jakbym sie narodzila na nowo :tak::-D

Wow dziewczyny ale sie rozpisalyscie:szok::szok:
SYLWIA -no czekalismy na Ciebie,szczegolnie Kubus byla bardzo zawiedziony ze ciocia nie pzryjechala:-(
I ja tez mam cos z internetem,i u mnie bylo na odwrot wszystkie strony wchodzily oprocz bb:-D:-D:-D
NATALKA-imie bardzo ladne:-)oj i mnie tez zaliczasz do tych mlodych,tak???
KATIN-ja tez z Toba wypije piwko,a co:-)ja do domu wroce autobusem sobie,bo tak i tak bede musiala sie zmywac o 21:-(bo moj J do pracy o 21.30 wychodzi:baffled::nerd:
KASIA8118-no i oczewiscie masz sie stawic kobitko:-)na poprawe humorku soczek sobie chlusniesz z Natalka i Mojadzidzia:-D:-D
ANITECZKA-norma z tymi domami ,tylko 1 Wam sie podobal??i co bierzecie go??

reklama
Hej
Ja jutro bede o 18

Natalka90- gratuluje dziewczynki- widac po usmiechu ze wszystko w porzadku- nie musieli cie zapewniac, co?:-D:-D:-D:-D
katin- ja piweczko na pewno chlapne- ani w ciazy jestem a i dupa ze mnie a nie kierowca wiec mozesz na mnie liczyc:tak::-p:-p
Doris78, sylwiam- a skad macie internet?
Kasia8118- a browarek Radek znalazl? A w tej chinskiej to frytki tez maja;-)

Jakis film mi sie zaczyna- moze wreszcie cos obejrze:-)

Do góry