reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
natalka90 co do wagi to nie masz co się dołowac bo dziewczyny bardzo szczupłe mogą sobie pozwolic a nawet jest to wskazane żeby przytyły trochę więcej niż te które są już z natury pulchne:tak:;-).

cześć dziewczynki!!!:-):-):-)
u mnie to samo co zawsze,więc nie będę się rozpisywać:-)domki obejrzne aż 3..ale tylko jeden przypadła nam do gustu...:sorry:
natalka-TO JA SIĘ Z TWOJĄ MAMUSIĄ ZGADAŁAM.:-):-):-)taka podobna jesteś i jak mi powiedziała,że jej córa ma skan jutro to jakoś sama skojarzyłam,że to Twoja mamusia:tak::tak::tak:;-);-);-)

natalka - nie, nie ide, bo juz mam inne plany na piatek, a chinszczyzne mialam wzoraj w domu i dzis na obiad :tak: tyle nagotowalam, ze az na dwa dni starczylo :-)

aniteczka - to pochwal sie co to za domek :tak: szukacie jeszcze dalej czy juz sie decydujecie?

Ranyyyyyy, ja znowu pół dnia internetu nie miałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Miałam się wybrac do siostry na kawę bo pewnie się za mną stęskniła ale Marcel obudził się dzisiaj w beznadziejnym humorze i kilka razy wyprowadził mnie z równowagi i mi się odechciało z domu wychodzic:sorry:

dziewczynki bylam na tym usg z dzidzka wszystko dobrze :tak: no i bede miala coreczke :tak::tak: ale sie ciesze ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratuluję dziewczynki:tak: a przede wszystkim zdrowej dziewczynki:tak: Jak dasz Jej na imię?

tylko ja mam nadal jakies dziwne przeczucia ze bedzie chlopiec a tu kolejne sukienusie zakupione :-D:-D

Ja miałam to samo:baffled: Nawet teraz przed wyjazdem do Polski obawiałam się że tym razem lekarz dopatrzy się siusiaka ale już trzeci lekarz wypatrzył pipkę więc chyba już nie ma wątpliwości:-D

natalka90 ja poki co przytylam ok 9,5kg no i pewnie jeszcze troche dojdzie,troche poszlo w tylek i nogi ale najwiecej oczywiscie w brzucholek :laugh2:

Ja przytyłam 12:baffled: Ale jakoś tego nie czuję:no:

aniteczka1981 Ty jak detektyw normalnie :tak: dobrze ze chociarz jeden domek Ci sie spodobal ;-) i co przeprowadzicie sie do niego czy dalej bedziesz szukala ??

sylwia.m malutka bedzie miala na imie Klaudia :tak: chyba ze mi sie cos odmieni :-p

sylwia.m a co ty masz takie problemy z tym internetem? odnosnie wagi ja rowniez nie odczuwam tego az tak bardzo,a jeszcze przed ciaza balam sie przytyc nawet kilogram :laugh2::laugh2: no tak ty mozesz spac spokojnie,ja mialam tylko jeden scan wiec troche sie obawiam,dobrze ze w razie czego moge odsprzedac sukieneczki natalce90 :-D:-D:-D
kasia.j ja tez mialam chinszczyzne dzis na obiad ale z checia zjem jak sama nie bede musiala przyrzadzac,ostatnio szlag mnie trafia jak musze stac przy kuchni :wściekła/y:
a dzisiaj sie wkurzylam w jobcentre,chcialam zlozyc aplikacje na maternity allowance no i gosc dal mi do wypelnienia ksiazeczke ponad 30stron!!! troche mi sie z tym zeszlo bo musialam obdzwaniac rodzine zeby uzyskac wszystkie dane po czym kobitka mnie poinformowala ze to jednak niewlasciwa aplikacja i dala mi kolejna!!!! siedzialam tam jak glupia ponad dwie godziny a para to mi chyba uszami wychodzila taka bylam zla :-D:-D:-D

Doris wiesz ostatnio jakos sie tak w moim zyciu układa ze cały czas cos sie dzieje:-D chyba juz swoje wysiedziałam sama w domu :tak:Raz tylko byłysmy na kawie.a jedna z tych mam ma 3 tygodniowego bobaska ,wiec spotkanie było u mnie , bo najblizej mieszkam przedszkola
Natalko 90 dobra wiadomac ,chłopcy nasi beda mieli wiekszy wybor .sliczne imnie:tak: ja oczywiscie ide na chinska.
Roksanna kobietko pracujaca,jeszcze sie zakwasow nabawisz:-Doczywiscie czekamy na wiesci
Kasia j na dworze szykowanie imprezki jest duzo łatwiejsze,kilka sałatek ,sosy ,cos dobrego na grila i po kłopocie
Aniteczka zdecydowałas sie na ktorys??
Sylwia no widzisz ,dzidzia jednak nadal jest bezpieczna

Mojadzidzia masz racje tam bedziemy miały podane,i taki wielki wybor,jestem przekonnana ze wszystkiego nie sprobojemy ,a przy okazji znow sie spotkamy.
Tylko z kim ja sie piwko napije:baffled:
Mojadzidzia-ciaza
Natalka90-ciaza
Doris-kierowca
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KTO JESZCZE IDZIE?

reklama
sylwia.m malutka bedzie miala na imie Klaudia :tak: chyba ze mi sie cos odmieni :-p

Bardzo ładnie:tak:

sylwia.m a co ty masz takie problemy z tym internetem?

Weź mi nawet nic nie mów:wściekła/y::wściekła/y: ja już z siebie wychodzę:wściekła/y: Teraz np nie wchodzi mi żadna strona oprócz BB:sorry: Dobrze, że chociaż to:tak:
Wyobrażam sobie twoją wściekłośc w tym jobcentre, współczuję:sorry:

Katin mnie nie będzie:-:)-:)-( Chociaż bardzo bym chciała ale za bardzo się pospieszyłyście:-(

Do góry