reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
natalka90 zeczywiscie 20kg to sporo szczegolnie ze jeszcze troche przed toba,moze zwaz sie jeszcze raz dla pewnosci
N
natalka90
Gość
kasia.j wtedy jak bylam u Sylwi to mialam 17 na + :-( ja bylam strasznie chuda przed ciaza czasami to rozmiar 6 na mnie wisial ale dobrze sie czulam taka chudziutka ale jak zaszlam w ciaze to zaczelam strasznie tyc :--(
kasia8118
natalka90 w pierwszej ciąży przytyłam 10kg ale jestem pewna ze w tej przytyje więcej:-(.Usg mam 23 czerwca.
N
natalka90
Gość
mojadzidzia a Ty ile juz przytulas?? ja na poczatku tez jak bralam ta luteina bo to hormony sa on tego przytulam tez trochce tak mi sie wydaje . a Ty bedziesz miala jeszcze skan tutaj czy tylko 2 robia??
N
natalka90
Gość
kasia8118 jej jak fajnie 10kg to pewnie tylko brzuszek mialas ;-) a Ty idziesz jutro do tej chinskiej ??
kasia8118
natalka90 no faktycznie w pierwszej ciąży wszystko poszło w brzuszek.Ale teraz to mam wrażenie że idzie wszędzie.I ten brzuszek też mi się wydaje taki jakiś rozlany na boki.Co do jutra to nic nie obiecuje bo mam coś kiepski humor i chęci na chińzczyzne też zerowe.
mojadzidzia
natalka90 ja poki co przytylam ok 9,5kg no i pewnie jeszcze troche dojdzie,troche poszlo w tylek i nogi ale najwiecej oczywiscie w brzucholek
N
natalka90
Gość
kasia8118 do jutra humorek jeszcze Ci sie nie raz pewnie zmieni mam nadzieje ze bedziesz jutro miala lepszy nastruj ;-)
reklama
mojadzidzia
a odnosnie scanu to chyba byloby na tyle... no moze jeszcze przed porodem zeby sprawdzic ulozenie dzidzi??? w przyszlym tygodniu mam spotkanie z midwife to sie wszystkiego wypytam
Podziel się: