reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

natalka - 20kg? :szok: moze cos z waga mieli nie tak? bo jak Cie widzialam u Sylwi to wygladalas tak w normie, jesli moge to tak nazwac, a przeciez to bylo jakies 3-4 tygodnie temu?

reklama
kasia.j wtedy jak bylam u Sylwi to mialam 17 na + :-( ja bylam strasznie chuda przed ciaza czasami to rozmiar 6 na mnie wisial ale dobrze sie czulam taka chudziutka ale jak zaszlam w ciaze to zaczelam strasznie tyc :-:)-(

mojadzidzia a Ty ile juz przytulas?? ja na poczatku tez jak bralam ta luteina bo to hormony sa on tego przytulam tez trochce tak mi sie wydaje . a Ty bedziesz miala jeszcze skan tutaj czy tylko 2 robia??

natalka90 no faktycznie w pierwszej ciąży wszystko poszło w brzuszek:tak:.Ale teraz to mam wrażenie że idzie wszędzie.I ten brzuszek też mi się wydaje taki jakiś rozlany na boki:tak::-D.Co do jutra to nic nie obiecuje bo mam coś kiepski humor i chęci na chińzczyzne też zerowe:baffled:.

reklama
a odnosnie scanu to chyba byloby na tyle... no moze jeszcze przed porodem zeby sprawdzic ulozenie dzidzi??? w przyszlym tygodniu mam spotkanie z midwife to sie wszystkiego wypytam :tak:

Do góry