reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m najgorsze w tym wszystkim jest to ze tutaj raczej nie robia zadnych badan i nie wiadomo jakie sa zagrozenia :wściekła/y::angry: a jak cos sie stanie to ci GP mowi ze w przyrodzie przezywa najsilniejszy-myslalam ze go udusze jak to uslyszalam!!!
katin jak cos to ja podejde do ciebie jutro,nie mam daleko ;-) wspolczuje z dokumentami, a wiesz kiedy moglo sie to stac??
kasia8118 ja kupilam sobie 2pary spodni w mathercare,pierwsza ok 13t.c i do tej pory je nosze,sa z grubego jeansu-oczywiscie tylek mi urosl ale spodnie nie sa za ciasne Chyba najtaniej jest w newlook lub dorothy perkins no i duzo wyprzedazy :tak:

reklama
natalka90 ja tez krwawilam no i przez internet skontaktowalam sie z polskim ginekologiem-zalecil mi luteine ale jak pojechalam do szpitala to powiedzieli mi ze w anglii od dosyc dawna nie stosuje sie tego leku poniewaz badania dowiodly ze tak naprawde nie ma zadnego wplywu :baffled: na szczescie mi przeszlo po kilku dniach ale strasznie sie martwilam

katin poszukaj moze znajdziesz mam taka nadzieje chyba masz takiego pecha jak ja jak nie znalazlas to idz na policje to zglosic tam ci dadza taka karteczke ktora potem bedziesz musiala dac w ambasadzie bo ja twz zgubilam dowod ale dzis przyszdl mi email bo wyslalm do ambasady bo trudno sie tam dodzwonic i mam ustalona wizete dopiero na 21 maja potem jak zlloze wniosek to bede musiala jeszcze czekac 6 tygodni do odbioru paszpory bo tytaj nie wyrabiaja dowodow tylk omusze zglosic ze mi zginal dowod do swojego urzedu miasta i gmiy a co do piatku to pewnie bede siedziala w domku bo mmu pawel to teraz konczy pozniej a wiki to by mnie nie poscila za chiny udowe wiec bardzo mi przykro ze sie z wa mi nie spotakm

hellou

Ja w piatek odpadam, bo juz mam inne plany wczesniej ustalone. Takze zycze Wam smacznego i milych pogaduszek.

Sylwia - no to faktycznie dobrych wiadomosci nie przywiozlas, to teraz maluszek szybko musi rosnac

katin - przykre z dokumentami, troche bedzie Cie czekam w PL zalatwiania, prawko angielskie czy polskie? a tutaj zglos na policje zaginiecie wlasnie na wypadek uzycia przez kogos nie powolanego, poza tym chyba beda tego wymagac w Polsce

Kasia8118 - no ja musialam sobie dokupic nowe spodnie pod koniec ciazy, bo mi tylek troche urosl :baffled::-(

natalka - ale z drugiej strony dobrze, ze nie bierzesz zadnej chemii, to lepiej dla dzidzi, a widac nie potrzebnie bys sie faszerowala jakims swinstwem

A ja juz odliczam dni. Moj mezus pracuje do piatku i potem nieokreslonej dlugosci urlop. Chyba sie wybierzemy na wakacje do Chorwacji, na razie taka propozycja padla. Ale u nas to nigdy nic nie wiadomo, gdzie nas droga poprowadzi :tak: Mam nadzieje, ze tym razem sie nawigacja nie popsuje.

sylwiambedzie dobrze:-) silna mama to silny dzidzius
katin-ja ci powiem ze zawsze wszystko gubie,a pozniej sie znajduje.:-D:-D zreszta ja powinnam brac lecytyne bo moja pamiec jest strasznie slaba:-(

no i jak przeczowalam fryzjerka zrobila mnie w jajo:wściekła/y::wściekła/y:.jestem zla na nia(napisalam nawet do niej kulturalnego sms-a).wyobrazcie sobie ze dzwonielam do niej z 10razy,a moze i wiecej, a ona nie odbierala tel,a pozniej go wylaczyla:wściekła/y:.co za babsko.nie unioslam sie tak strasznie tylko dlatego ze zalatwilam sobie fryzjera na jutro na 14-bez problemu.aaa szkoda gadac,wlasnie ta dziewucha wlaczyla tel. ale nie bede sie denerwowac malo-inteligentnymi ludzmi.ciekawe c\zy mi cos odpisze:baffled::baffled:
ja jestem taka glupia,ze takie dosc blache sytuacje potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi a pozniej ciagle o tym mysle zamiast to olac.a wkurzajace jest to ze staram sie zawsze robic dobrze i fair w stosunku do innych a drugi "ktos" ma mnie w dupie.:no:no idalej zla jestem.ale jutro mi przejdzie:-):tak:
no to dobranoc, aaaa co do chinskiej to naprawde nie wiem.powiem wam ze maz bedzie sie pultal:no: dobry z niego czlowiek ale,ma dziwny charakter:-:)-(

Mojazidzia podejrzewam ze stało sie to w niedziele,ale dopiero dzis był mi potrzebny portfel i okazało sie ze go nie mam.dobrze ze nie miałam tam kasy i kart płatniczych:no:tylko prawko i dowod. Wiesz wstyd sie przyznac ,ale zabrałam ze soba portfel na car boody , madra ???wcale:wściekła/y:
Do polski pojade bo mam poszport,wiec nie bedzie problemu.
AgnieszkoUk nie fajnie zagrała to osobka:baffled:
Kasia j własnie tak zrobie zgłosze tutaj na policje ,a w PL dopiero latem.
gdzie Twoj maz pracuje? ze moze pozwolic sobie na taki długi urlop,oczywiscie jezeli to nie jest tajemnica?

Kurcze dziewczyny piszecie dzisiaj same zle wiadomosci:-(
AGNIESZKA UK-a ta laska pierwszy raz miala ci wlosy robic??
KATIN-oj tez bym sie wsciekla:wściekła/y::wściekła/y:ja sobie mysle teraz o moim dowodzie:baffled:wlasciwie to nie wiem gdzie go mam:baffled:jutro musze go poszukac:eek:
KASIA8118-ja sobie spodnie ciazowe kupilam jakos tez tak 4 miesiac,ale niestety juz na koniec ich nie moglam ubrac,wlasnie w udach juz nie wchodzilam:sorry:

agnieszkauk - to faktycznie jakas stuknieta kobitka, chyba stracila klientke, a tak raczej sie interesow nie robi :confused:

katin - nie, to nie tajemnica, jest informatykiem, wlasnie sie mu konczy kontrakt, rok juz przepracowal, a w tej firmie maja przepisy, ze kontraktor nie moze pracowac dluzej nic rok, bo wtedy nabywa takich samych praw co zwykly pracownik, wiec co najmniej miesiac przerwy, a co dalej to zobaczymy, jest nutka szansy, ze cos w PL bedzie mogl prowadzic, bo znalazl tu chetna firme, wiec kto wie, moze juz wrocimy na swoje

dziendobry dziewczynki ;-);-)
ja dzis pierwsza :tak: nie moglam spac :wściekła/y:

agnieszkaUK znajdz sobie inna fryzjerke tamta to jakas dziwna :baffled::baffled:

kasia.j czy Ty widzialas wczoraj moja mame ?? ;-):-D

reklama
Do góry