reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki:-):-)

Info dla tych które za mną tęskniły........ I"M BACK:-D:-D:-D:-D

Co do piątku to ja niestety nie mogę:-:)-( Jak wiecie takie wypady muszę planowac wcześniej żeby mój mąż załatwił sobie wolne. Na ten piątek jest już umówiony na lekcję i kończy o 20, wiec to już za późno:-(
A szkoda:-:)-:)-(

Byłam wczoraj u ginekologa w Polsce. Kolejny raz potwierdziła dziewczynkę:-) Ale poza tym to nioeciekawie:-( Mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi poród przedwczesny a Oliwia jest jeszcze malutka, za malutka bo waży dopiero 1.40kg:-:)-(
Dostałam leki i muszę naciskac na położną żeby skierowała mnie do ginekologa bo to trzeba kontrolowac:baffled:
No i zero akcji:sorry::baffled::sorry::baffled:

reklama
AGNIESZKAUK-ale my nie bedziemy tam siedziec do nocy:no:spotykamy sie o 18 tej ,wiec do 20 spokojnie mozesz posiedziec,nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja na balety sie nie wybieram:no:pewnie Natalka i MOJADZIDZIA tez:-D:-D:-D
KASIA8118- ty tez sie nie wykrecaj tutaj:wściekła/y:potem to juz wogole nie bedziesz mogla z wiadomych przyczyn,a my sobie pojemy i pogadamy w spokoju,nawet Twoj R moze Cie pptem odebrac:tak:
SYLWIA -no to nie ciekawie:-(ciekawe jak tutaj zareaguja jak im o tym powiesz

natalka90 domyślam się ze gumki starczy w pasie ale czy starczy materiału na d....bo tam też pewnie centymetry się zwiększą :baffled:niestety:zawstydzona/y:.sylwia.m ja miałam podobny problem przy Krystianie jeżeli dobrze pamiętam to też brałam jakieś leki żeby nie urodzic wcześniej.Nie pamiętam dokładnie co mi wtedy powiedział lekarz ale wiem że było to związane z szyjką macicy :baffled:.Co do akcji to mnie to nie dotyczyło bo przez większosc ciąży byłam sama.A o tym problemie dowiedziałam się juz w ostatnich miesiącach.Fakt że jak juz doszło do akcji to dzień pozniej urodziłam:tak::-D:-D.

sylwia.m to uwazaj kochana teraz na siebie :tak: bedzie dobrze ;-) no ja tez jestem ciekawa co Ci tutaj powiedza ale na moje to popros lekarza o jak najwiecej tych tabletek bo tutaj moga Ci ich nie dac jak Ci zabrakna bo ja jak bylam na swieta w polsce zaczelam krwawic i lezalam na podtrzymaniu w polsce 5 dni i dostalam tabletki luteine no i lekarz powiedzial ze mam ja brac do 36 tyg i tutaj mi maja przepisac wiecej , no to ja przetlumaczylam wypis ze szpitala w polsce u tlumacza i zanioslam tutaj do poloznej i powiedzialam ze potrzebuje wiecej tabletek a ona na to ze tutaj tych tabletek sie tak nie bierze tylko jak sie zacznie krwawic do mometu az sie przestanie :baffled: to poszlam do GP i tam to samo no i przestalam brac bo juz ich nie mialam na szczescie nic sie nie dzieje zlego tak mi sie wydaje ;-) no i nic mi z tym nie robia juz wiec lepiej wes sobie zapas tabletek :tak::tak::tak:

Posta mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natalka teraz to już i tak za późno bo jestem już w UK:-p:-p Ale mam zapas tych tabletek:tak:

Kasia8118 ogólnie to zaleca się akcję jak już masz termin żeby przyspieszyc poród bo sperma rozmiękcza szyjkę:tak: Przy Marcelu na nas to wogóle nie działało:no: ale teraz wolę nie ryzykowac:baffled:

SylwiaM smutna wiadomosc,ale to chyba tylko oznacza ze musisz na siebie uwazac:-(jeszcze zeby to twoj maluszek zrozumiał:sorry:
Tynia i Wiki a jak Ty w piatek , idziesz?Jak dzis czuje sie Wiki?
AgnieszkaUk spokojnie dwie godzinki mozesz nam poswiecic:tak:
Mojadzidzia moja propozycja jest taka :Dawid na pewno bedzie mnie zawoził wiec mozemy po Ciebie podjechac:tak:

Mi tez sie humor zepsoł,okazało sie ze zgubiłam prawo jazdy i dowod osobisty,i nawet nie wiem co w takiej sytuacji zrobic tutaj:no: moze wiecie co mam zrobic??

katin jej wspolczuje :eek: ale moze gdzies podzialas w domu i znajda sie ;-) a jak nie to chyba da ambasady musisz zglosic i tam wyrobic nowe ;-)

reklama
Do góry