reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

TYNIA I WIKI-wow 22 cale:eek:no to bedziesz teraz wszystko widziala:-D
A z tym samochodzikiem,to racja ,nawet wydaje mi sie ze bardziej bedzie sie z rowerka cieszyla:-)

A umnie pada:wściekła/y:

reklama
Ja tez juz po zakupach. Na zewnatrz calkiem przyjemnie, cieplutko, gdyby nie ten deszcze bylo by znosnie.
A mnie czeka w niedziele imprezka urodzinowa meza i na sama mysl glowa mnie boli. Zaprosil sobie tyle gosci, ze jak bedzie padac, to w domu bedzie scisk jak w metrze w godzinach szczytu :baffled: A do tego tyle jedzenia musze zrobic. :szok: Ide sie dolowac dalej...

Hej dziewczyny jakoś nie mam dzisiaj nastroju do pisania:no:.Właśnie mały padł więc w domu cisza ciekawe o której się obudzi:baffled:.natalka90 jakoś nie jestem zdziwiona że będzie dziewczynka:no:;-).To ja pewnie jako jedyna w tym roku urodzę chłopczyka:tak::-D.

reklama
kasia8118 az glupio sie przyzac ale niestety juz 20 kg przytulam :szok: wczoraj mnie wazyli i nie wiem wogole jak to sie moglo stac ze tak duzo :-( mam nadzieje ze schudne pozniej ....:zawstydzona/y: a Ty juz przytulas cos?? moze Ty tez dziewczynke urodzisz :tak::tak::tak: wiesz jak fotki dodac tutaj na forum ?

Do góry