reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczynki!
no wlasnie pogoda :baffled: mam wizyte w job center i chcialam sobie zrobic spacerek ale chyba nie da rady :no:
wczoraj kupilam mase sukieneczek na ebay'u-normalnie szal mnie ogarnal :-D

Witam.
Z tego wszystkiego zostawiłam całe pranie na noc na dworze, i oczywiscie wszystko zmokło:baffled:Zaraz zabieram sie do przeszukania jeszcze raz mieszkania ,moze gdzies jednak lezy:sorry:
Dzis mam spotkanie z mamami dzieciaczow ktore chodza z Hubercikiem do przedszkoła,tez fajne babaki:tak:oczywiscie mowa o Polkach,a jest nas az 4

Cześć dziewczynki
Kasia8118 ja sobie kupiłam spodnie ciążowe już na samym początku, już pod koniec 3 miesiąca. Ja niestety nie wytrwałam do końca, ale ja tyłam na potęgę. :-D:-D:-DPamiętam natomiast jaką ulgę poczułam jak założyłam takie spodnie ciążowe, :eek:niby brzucha nie było dużego. Także jak mówisz że Cie Twoje cisną, to może już warto.
Katin współczuje z praniem i z dokumentami też. Nie pojeździsz sobie teraz autkiem. A może sobie już wyrobisz angielskie?:tak:
Sylwia i jak tam spotkanie z koleżankami?
Chyba dobrze że trafiłaś do Polskiego lekarza, bo inaczej byś chodziła nieświadoma. Przykra to wiadomość, ale teraz na Siebie uważaj.:nerd:
KasiaJ może dobrze że są takie przepisy, bo inaczej pracowałby non stop, a tak ma przymusowy miesięczny urlop :-)
Doris78 z tym czosnkiem to ja nwet nie próbuje czy zje. Wiesz jaki był smród wczoraj od zwykłej cebuli :szok::szok::szok:. Dobrze że nie jest całuśna.
AgnieszkaUK nieładnie ta fryzjerka zrobiła, nieładnie. Ja bym się też wkurzyła. Nie lubię jak się z ludzi robi balony. :wściekła/y:

A w pracy wczoraj było fajnie. Pół dnia szkolaenie BHP potem jakiś egzamin ze znaków. Ale wiecie co mam problem, coś mi się porobiło i normalnie nie rozumiem o czym mówią. Straszne jest to, byłam załamana. Dopiero przy stanowisku pracy rozumiałam, ale to juz było wszystko pokazywane palcem i gestami. Praca mi się podoba, byle tylko była. A zmęczona wróciłam. Nie pracowałam odkąd z Mati w ciąże zaszłam.:-D

Wiecie ze moje dziecko jeszcze spi:szok:a poszedł spac całkiem normalnie koło20.30,
Mojadzidzia widze ze i Ciebie ogarneło juz szlenstwo:-Dwiec juz wpadłs,:-)przynajmniej ja tak miałam jakies 10 lat temu,jak kupiłam pierwsza zecz Dla Natalki . Do dzis z miasta wracam z cichami dla dzieciaczkow,a ja zeszłam na drugi plan:baffled: i czasami jestem sama na siebie wsciekła:wściekła/y:

katin no widzisz jakie masz grzeczna dziecko :tak::tak: niech spi sobie masz czas dla siebie przynajmiej to korzystaj ;-)

roksanna1 no to super ze praca Ci sie podoba ;-) nie dziwie sie ze zmeczona wrocila ale przyzwyczaisz sie :tak::tak::tak: a co tam robilas ??

Czesc dziewczyny:-):-):-)
ROKSANA-No to fajnie ze jestes zadowolona z pracy,to jest tez wazne:-)ale pogodzicie to razem?
Aha i co w piatek idziesz do pracy??
MOJADZIDZIA-oj w tym ebayu mozna oszalec ,nie?/tyle tam tego jest:-D
KATIN-ale tymasz duzo kolezanek:-D:-D:-D:-Dcodziennie masz jakies spotaknia:-Dfajnie,przynajmniej sie nie nudzisz:-)
A z tymi ze szkoly to sobie gdzies na kawe spotykacie?Oj fajnie masz:-)

Ale na dworzu jest paskudnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czyzby juz sie skonczyly ladne dni??

Wiecie co,a ja dostalam list z Kubusia szkoly,na temat jego obecnosci w szkole.Jakas kobieta z education social worker spradza obecnosc uczniow-albo uczni:baffled::baffled::crazy:nie wiem sama:-D:-D
I KuBUS ma ponizej 90% no i tam gadka....ze powinien chodzic regularnie,bo bedzie mila zaleglosci,no i ze moze miec problemy potem dostac sie do secendary school.No i ze beda go obserwowac.No ale przeciez on bez powodu nie opuszcza szkoly,nie wiem jakim cudem mu sie uzbieralo tyle dni:-(Kurcze na wszystko trzeba tutaj uwazac:wściekła/y:

Dziendobry

U mnie Kuba tez dzis dlugo spal, po 9 dopiero sie obudzil i zupelnie mu nie przeszkadzalo, ze Maciek kolo ucha mu spiewal.

natalka - to nie ja chyba widzialam Twoja mame, bo zupelnie nie wiem jak wyglada :tak:

roksanna - no tu sie ciesze, bo mojego to wolami trzeba odciagac od pracy, ale juz wiem, ze cos kombinuje :baffled::crazy:

katin - to sporo Hubert ma polskich kolegow w szkole

doris - no prosze jak tutaj pilnuja :baffled: ale dobrze wiedziec o czyms takim na przyszlosc

reklama
czesc ja melduje sie dopiero teraz bo wczesniej weny nie mialam ale pgoda paskudna:-:)-(wczoraj moj pawel znowu zrobil zakup na ebayu zamowil nowy monitor do komputera bo my mamy taki maly a te co zamowil to chyba 22 cale bedzie mial bede musiala sie do niego przyzwyczaic :tak::tak::tak: a wiki zamiast tego samochodu kipimy rowerek bo na tym czterokolowcu tylko iwekszym zabila sie dziewczyna ale w polsce wiec jej tego nie kupimy:no: dzisiaj frekwencja powinna byc bo pada

Do góry