Cześć dziewczynki
Kasia8118 ja sobie kupiłam spodnie ciążowe już na samym początku, już pod koniec 3 miesiąca. Ja niestety nie wytrwałam do końca, ale ja tyłam na potęgę.
Pamiętam natomiast jaką ulgę poczułam jak założyłam takie spodnie ciążowe,
niby brzucha nie było dużego. Także jak mówisz że Cie Twoje cisną, to może już warto.
Katin współczuje z praniem i z dokumentami też. Nie pojeździsz sobie teraz autkiem. A może sobie już wyrobisz angielskie?
Sylwia i jak tam spotkanie z koleżankami?
Chyba dobrze że trafiłaś do Polskiego lekarza, bo inaczej byś chodziła nieświadoma. Przykra to wiadomość, ale teraz na Siebie uważaj.
KasiaJ może dobrze że są takie przepisy, bo inaczej pracowałby non stop, a tak ma przymusowy miesięczny urlop :-)
Doris78 z tym czosnkiem to ja nwet nie próbuje czy zje. Wiesz jaki był smród wczoraj od zwykłej cebuli
. Dobrze że nie jest całuśna.
AgnieszkaUK nieładnie ta fryzjerka zrobiła, nieładnie. Ja bym się też wkurzyła. Nie lubię jak się z ludzi robi balony.
A w pracy wczoraj było fajnie. Pół dnia szkolaenie BHP potem jakiś egzamin ze znaków. Ale wiecie co mam problem, coś mi się porobiło i normalnie nie rozumiem o czym mówią. Straszne jest to, byłam załamana. Dopiero przy stanowisku pracy rozumiałam, ale to juz było wszystko pokazywane palcem i gestami. Praca mi się podoba, byle tylko była. A zmęczona wróciłam. Nie pracowałam odkąd z Mati w ciąże zaszłam.