reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Natalka90- to ja tez sie nie bede wyglupiac;-):-D:-D
Kasia8118- tak do tej chinskiej:tak: Leszek jest w B&M obok wilkinsona i polskiego sklepu w centrum:-p:-p A ciazowe to jeszcze w dorothy perkins na foster przy next i tam jest tez nowy sklep asda living i tam tez powinny byc :tak:

reklama
witam dziewczyny
ja juz od 5.30 zagladam na forum i kontroluje wszystko na bierzaco,nie pisalam wczesniej bo weny nie mialam, a pozniej wzielam sie za robote,okno w kuchni umylam no i pozniej obiad.
ja wlasnie zakupilam przez neta dekoracje na roczek nikoli:happy:,chcialabym aby byla ladna pogoda-wtedy bysmy zrobili grill:-)mam nadzieje,ale wiadomo jakto z nasza pogoda:-( ja mam teraz relaxik-tatus z coreczka usneli:-)
wlasnie dzwonilam do tej mojej fryzjerki ktora ma mi jutro zronic wlasy,aby potwierdzic wszystko co do jutra, ale onanie odbiera:baffled::baffled::baffled: :crazy:hmmm dziwne.mam zle przeczucia.jak mnie wykiwa to sie zdenerwuje.tak sie nastawialam na te wloski:tak:
co do chinskiej to wam bardzo zazdroszcze,przed ciaza i w czasie ciazy czest tam chodzilam:tak:,ale niestety mi piatek nie pasuje bo w sobote do pracy mam na rano:-:)-(szkoda.milej zabawy

agnieszkauk szkoda ze Cie nie bedzie :-( a jestes juz umowiona na godzine z ta fryzjerka? napewno zrobi ci wloski nie martw sie pewnie jej tez zalezy zeby sobie zarobic no nie :tak::tak::tak:

natalka90-ja tez zaluje ze mnie nie bedzie,ja to zawsze mam pecha,zawsze mi musi cos wypasc jak zaplanujecie spotkanko.ale coz:-( :tak:nastepnym razem napewno nie odpuszcze:-)
a co do tej fryzjerki to ja ciagle wierze ze jutro bede miala nowe wloski.moje terazniejsze to jedna wielka szczota.ale mimo to -dzwonilam do niej juz 3 razy i nie odbiera:baffled::baffled::baffled::-:)-( ale nie poddam sie i bede dzwonic dalej.najwyzej pomysli ze jestem szurnieta jak zobaczy ile ma nieodebranych polaczen:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki za wszystkie stronki odnośnie ciuszków ciążowych chyba w sobote lub niedziele ruszę na miasto mierzyc:tak:.Chociaż mam troche dylemat bo nie wiem czy jeszcze nie poczekac aż bardziej utyje :baffled:.Bo jak na razie brzuszek nie jest szczególnie duży ale moje terazniejsze spodnie lekko mnie cisną :sorry: ale nie jest jeszcze tak zle;-).I tak sobie myśle czy jak kupie spodnie teraz to czy pozniej będa dobre pod końiec ciąży :baffled:.Bo oprócz brzucha pewnie i reszta przytyje :sorry:.

reklama
kasia8118, natalka90-co do tych spodni to powiem tak.mialam takie pdczas cizy i caly czas mi z tylka lecialy,nawet pasek nie pomogl.ja sobie chwalilam takie ,ze gumke zakladalo sie na brzuch.pod bluzka jej nie widac,nawet jesli wydaje sie za duza.ale jak kasia przymierzysz to sama zadecydujesz w ktorych sie bedziesz lepiej czula

Do góry