reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki bardzo milo bylo poznac KASIE I MOJADZIDZIE ciasto przepyszne chyba musze KATIN wziasc od ciebie przepis wiki toszke plakala miala 2 szczepionk w ta samo raczke pani prykleila poloplaster a wiki do mnie mamusiu to mnie bolallo :-(a mi sie tak przykro zrobilo nastepne szczepienie hib ma miec ja bedzie miala 3,5 roku a na nastepne szczepienia ma przyjsc list:-):-)bylam dzisij w ikei ale wiellki sklep no super fajne rzeczy ale nic nie kupilam :-:)-(musze sie tam wybrac nastepnym razem z moim mezulkiem moja wikusia w powrotnej drodze usnela w aucie i spi jeszcze ciekawe o ktorej pojdzie spac milego wieczorka:-):-)

reklama
hej jeszcze raz dziewczynki:-)
doris-juz mam upatrzone 3 domki jutro idziemy obejrzeć ten co mi się podoba na drugim miejscu:sorry:
roksana-no to gratulacje za pracę i trzymam kciuki żeby wypaliło:-):-):-)
agnieszkaUK-mojemu Nikosiowi to już we dwie z mamą musimy pampersa zmieniać,bo się wyrywa:eek: a silny jest jak cholerka:baffled::tak::-D

aha i uważajcie żebyście się nie zmęczyły wstawianiem emotikonków,bo niektórym to może spędzić sen z powiek
z dedykacją dla violik----:happy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie aż odciski mam na palcach:baffled::baffled::baffled::baffled::confused2::-D

JUSTA-bez obrazy,ale jak masz swoja dzidzie to raczej powinnas jej zdjecie wstawiac,a nie kogos innego:crazy::crazy::crazy::crazy:Troche to dziwne:baffled:
ROKSANA-no to powodzenia:-)ale mam nadzieje ze nie zapomniasz o nas:tak:
ANITECZKA-tobie tez zycze powodzenia jutro z domkami,oby wam sie jakis spodobal:tak:
TYNIA I WIKI-oj to poszaleje ci dzisiaj mala:-D
KATIN-a Ty gdzie??pewnie sprzatasz ten balagan:-D:rofl2:

Dorota - ja tez tak mialam z Kubusiem, on to traktowal jako swietna zabawe, niezle sie musialam z nim nasilowac, zwykle przewieszalam go przez wanne i tak mu czyscilam tylek, albo przegniatalam go nogami do podlogi (brzmi moze drastycznie, ale jak bylam sama w domu to nie bylo innej metody)

U mnie dzieciaczki spia. Jak ja to lubie, cisza, wykladam sie na sofie z laptopem i nadrabiam zaleglosci.

Kasiaj- moje dzieciaczki tez sie usypiaja a ja na kanapie z laptopem:tak:
Roksanna1- no to powodzenia w pracy zycze. No wlasnie i co z matylda?
Aniteczka- a ty w jakiej dzielnicy szukasz domku?

Ide jeszcze do kompletu herbatke sobie strzele:tak::-p:-p

Doris78 jeżeli chodzi o imiona to w sumie dużo nie rozmyślaliśmy nad wyborem zostały te same co były brane pod uwagę w pierwszej ciąży czyli Oliwka lub Oliwier:tak:.No podoba mi się jeszcze Fabian ale Radek cos tam marudzi ze jak nie będzie Oliwki to niech chociaż będzie Oliwier:tak::-D tak podobnie brzmi :-D.Oj zobaczymy co to się urodzi mi ostatnio przestało zależec na dziewczynce i chyba nawet bym wolała chłopaka:baffled:.Roksanna no to powodzenia;-)

reklama
Witam z wieczorka
Ja tez sie dołaczam ale z piwkiem jabłkowym,chyba wieki nie piłam ciekawa jestem jak to sie skończy:-D
Misio z dzimdziusią juz dawno spią ,a ja własnie skończyłam porządki i sie relaksuje a co :tak:
Roksanna 1 Gratuluje i powodzenia :tak::tak::tak:
Kasia 8118 Jak na moje oko to rośnie Wam śliczna Oliwka;-)
Natalka90 Jak szukasz jeszcze lóżeczka dla dzidzi to dzisiaj jak byłam w shipley to jest tski nowy sklep z meblami z wyprzedazą Argosa i widziałm śliczne drewniane z mamas and papas za 49Ł

Do góry