reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!
kasia8118
no to w sumie masz racje odnosnie swojego podejscia,mnie rowniez bylo obojetne ale jak polozna powiedziala ze to dziewczynka to oboje sie poplakalismy ze szczescia :-D
a tak wogole to co planujecie w piatek?
Dziewczyny czy ktoras moze slyszala o wodospadach w Ingleton? wczoraj znalazlam to miejsce w interecie no i dlugi weekend sie zapowiada wiec nie wiem czy nie warto byloby tam pojechac :sorry:
katin wspomnialas o pierogach... ja juz wieki nie jadlam a narobilas mi apetytu tylko nie mam gdzie kupic sera w poblizu a nie chce mi sie isc az na miasto :baffled:

reklama
MOJADZIDZIA-ja kiedys mialam ulotke z tymi wodospadami,no ale ja jak zwykle zgubilam ale duzo osob mi to juz polacalo:tak:
A w piatek mamy isc do chinskiej,ale tak pod wieczor,bez dzieci,posiedziec pogadac i przy okazjii cos zjesc:-)Idziesz tez??

Katin obiecałaś dzieciom pierogi to już teraz nie masz wyjścia :-D:-D:-D No przecież im nie odmówisz.:-D:-D Ale się wkopałaś. Trzeba było im wczoraj obiecać jak było 6 rąk do pomocy:-D:-D
Doris78 w takim wypadku ja się na razie nie umawiam, jak się coś zmieni to przybędę, w przeciwnym wypadku z znowu mnie ominie chińskie :-:)-(

Matylda wtrąbiła całą cebulę, samą :szok::szok::szok:. Śmierdzi niesamowicie.

cześć kobitki:-)
roksana-nie no ja z Ciebie nie mogę,ale dowaliłaś z tymi buźkami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie musisz mi gratulować niestety,bo to nie z zadnego hausingu te domki tylko na własną rękę się staramy zmienić..z cholernego Accentu mamy 30 punktów i lipę,jakieś slipy dostaliśmy do wysyłania co 3 miesiące,że nie rezygnujemy z mieszkania od nich:eek:tylko narazie nie mają nic dla nas:baffled::baffled::baffled::happy:
a w Home haunterze też lipa,bo jak chcialam zabidować to np58 lub47 miejsce więc szukamy sami,bo się nie doczekamy a nam ciasno i grila nie można zrobić..o!:-p:sorry::-):-):-):-)
ampar-szukamy na bd8 lub bd9 żeby mój męzuś miał blisko do pracy,trochę czrno ale idzie przeżyć:tak::-D:szok::-D:-D
kasia8118-piękne imię na chłopca Oliwier:tak::tak::tak:

dziewczyny chetnie bym poszła z Wami do tej chińskiej ale niestety mam już wieczór zaplanowany w piątek:sorry::happy::-);-);-);-)

hej dziewczynki :-D
bylam dzis na tym cukrze :eek: i w tym bib tez mi nie powiedzieli o dodatkowym skanie w 34 tygodniu , ale poszlam tam do okienka gdzie jest skan i sie zapytalam czy moze sprawdzic kiedy bede miala bo jestem juz w 26 tygodniu i mam dopiero jeden tutaj robiony no i babka sprawdzila i powiedziala ze jutro moze mnie dac na skan ale na bd 5 do innego szpitala no i sie zgdzilam i dala mi list wiec jutro ide zobaczyc dzidzka ale sie ciesze :-):-):-)

kasia8118 no ja tez bym dziewczynke bardzo chcialam a teraz to mysle zeby zdrowe tylko bylo bo to najwazniejsze :tak::tak::tak: no ale u Ciebie podobno widac kreseczke no ja sie na tym nie znam :-p

dziewczynki ja w piatek tez moge isc do tej chinskiej :tak::tak::tak:

roksanna nie moge z Matyldy :laugh2: cala cebule jak to mozna zjesc:-p:szok:

ja byłam w chinskiej na Thorton Rd.,ale kolezanki wspominały ze warto tez isc koło pabu loyds,
wiec moze wszystkie spotkamy sie koło duzego telebima??tylko o ktorej??
mi posuje 18. a Wam?

Roksanna ja sie kiedys udławie przez twoje i Doris opowiesci :-D:-D jak ide czytac co naskrobałyscie to zawsze mam cos w rece do jedzenia, no i jak trafie na opowiesci o dzieciach co one potrafia to wymniekam:-D:-D
Natalko90 bedzie nam miło jak dołczysz,tylko wypowiedz sie o ktorej Ci pasuje?
Czekamy na zdjecia ze skanu,:tak: Doris zaraz rozszufruje co to za płec:-D

roksana-ALE taka surowa cebule????:szok:normalnie szok:szok:ale wiesz to dobrze jak lubi:-Dcebula zdrowa,daj jej jeszcze czosnek:-D:-D
No i moze w piatek bedziesz miala wolne:-)
NATALKA-no to fajnie ze masz skan,to jutro bedziesz wiedziala co tam masz w brzuszku:-)albo i nie:-D
KATIN-mi tez pasuje 18 ta:-)Ja bym proponowala ta chinska przy lloydsie latweij bedzie sie umowic:-)
Tylko szkoda ze tak w sumie malo dziewczyn bedzie:-(

reklama
Do góry