reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

doris- nie bede miala problemu ze spaniem pewnie pojdzie spac tak jak zawsze czyli kolo 11 lub 11:30 ;-);-)
tylko marudzi mi ze raczka ja boli :-(ale jej to przejdie wkoncu to dzisiaj szczepionka byla i to dwie w tę sama roczke katastorfa powiedziala ze dwie da jej w te sam wiki jak byla szczepiona w polsce to jedna szczepionke miala w jedna raczke a druga w druga raczke a tu tak dziwnie:baffled::baffled:
roksanna powodzenia w pracy

reklama
kasia8118 widze ze wybraliscie takie same imiona jak moj brat-urodzila sie dziewczynka i jest Oliwka ale chlopczyk (urodzil sie rok pozniej) zeby nie bylo zbyt podobnie ma na imie Oskar :-) a dlaczego przestalo ci zalezec na dziewczynce?
ampar3 jak juz pisalam mi rowniez bylo bardzo milo Was poznac :tak:
tynia i wiki mam nadzieje ze twoja niunia nie bedzie jakos strasznie przechodzila tych szczepionek,ale ze az dwie na raz i to w ta sama roczke...
roksana1 no to teraz bedziesz kobieta pracujaca-powodzenia zycze ;-)

Czesc dziewczyny:-):-)
KASIA8118-ja tez sie ciesze ze mam drugiego chlopaka:-)bo coraz lepiej sie dogaduja z Kuba i momentami mam spokoj jak sie bawia,ale niestety po 5-10 minutach musze wkroczyc i uspokojac ich:wściekła/y:no ale takie sa uroki rodzenastwa:-D
Ja tez pamietam jak sie z Sylwia klocilam i bilam:-D:-D:-D
TYNIA I WIKI-twoja mala jest niesamowita ,ja chodze wczesniej spac od niej:-D:-D:-D:-D
JSTYSIAK-to juz macie calkowicie skonczone mieszkanie???czy macie cos tam do roboty?/no i jak sie mieszka,jak sasiedzctwo???

Dzięki za gratulację. Chciałabym żeby wypaliło, zawsze to troszkę kaski wpadnie. Pracy podobno jest na 1,5 miesiąca ale zawsze to coś.
Doris78 ja zapomnę :-D:-D:-D:-D, jak ja żyć bez Was nie mogę hihihi
Ja podobno tłukłam brata. Potem on tłukł mnie. :-D:-D:-D
Mojadzidzia nio kobieta pracująca, nie pracowałam od 2 lat i 8 miesięcy, a co dziwne to ja nie z tych obiboków.
Tynia i Wiki to współczuje Wiki, moja jednego razu się zrywała prawie całą noc z bólu. Powiem Ci że dwóch w jedno miejsce jeszcze nigdy nie dostała, a szczepiliśmy nieraz 3 na raz.
Aniteczka to trzymam kciuki za domek, super że tak szybko Wam się udało

Czytam tak o Waszych perypetiach z dziećmi z przewijaniem i jestem przerażona. Nigdy nei miałam takich problemów, czasami tylko bardzo płakała podczas przewijania.

:-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)szok::szok::szok::no::no::no::no::no::-p:-p:-p:-p:confused2::confused2::confused2::sorry::sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy::happy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry::angry:
Aniteczka wybacz ale już więcej nie dam rady, bolą mnie cholercia palce :-D

Swoją drogą między mną i moim bratem jest 11 miesięcy różnicy. Mając dziecko podziwiam moją mamę, że sobie radziła z dwójką maluchów. Ja podobno nie byłam łatwym dzieckiem.

Witam
My juz po sniadanku ,mała ogląda bajki ,a ja popijam kawkę :tak:
Doris78 ujme to tak,zanim wbije ostatni gwożdz to chyba minie ze dwa lata:-D
Jak narazie mam skonczone gładzie wszedzie ,podłogi i meble(bo my musimy wszytko kupować)a pieniążki znikają z konta w mega tępie:-Dzresztą co bede pisać :-Dzapraszam do siebie na kawkę same same ocenicie;-)
A jezeli chodzi o sąsiedztwo to niemogę nazekać jest może z 3 rodzinny polskie troche anglików i chyba z 12 mieszkań jeszcze czeka na lokatorów.Cisza ,spokój az sama jestem w szoku:szok:a i mamy jednego lisa co spaceruje w nocy:-D

A je jezeli chodzi o rodzeństwo to sama nie wiem co gorsze:confused2:nas było trzy dziewczyny ,a takie numery odstawiałyśmy ze az wstyd opowiadać:zawstydzona/y:Myślę ze to nie ma róznicy czy bracia ,siostry,mieszane .wszedzie są awantury i zadymy:-D

Heh, hej
Wstałam juz bardzo zmeczona ,nie mam ochoty nic robic,a najgorsze jest to ze obiecałam dziecia pierogi ,wiec musze je jakos wymeczyc

Roksanna wczoraj nie miałam czasu na kawke,ale czesto bywam w tamtych stronach,napewno kiedys wpadne.Powodzenia w pracy
Jestysiak to kawał rematu robicie ,mozna powiedziec generalny:tak:
Doris ze sprzataniem nie było tak zle ,zabawki na gore,talerzyki do kosza:-D:-D
pojechałam jeszcze po sklepach polatac i wrociłam podnieta , oczywiscie na forum byłam tylko weny brakło do pisania:-D
ha,ha wczoraj gadu , gadu a do chinskiej zapomniałysmy sie umowic:-D

Hej dziewczynki witam z rana w pen słoneczny poranek:tak::-).Kiepsko coś sypiam budzę się wcześnie rano i już nie mogę uleżec dłużej a jestem śpiąca:baffled:.No i mały standardowo zagląda około 3 nad ranem i śpi już z nami do rana:crazy:.Jakoś ta robota mi w domu nie idzie strasznie zrobiłam się leniwa:-(.Chodzę po chałupie i tylko patrze gdzie tu dupsko ulokowac:tak::-D.No i apetyt też mi ostro dopisuje aż się boje co to będzie dalej:szok:.mojadzidzia w sumie to nie wiem jak to się stało że przestało mi zależec na dziewczynce jakos tak samo przyszło:baffled:.W tym czasie co planowaliśmy dziecko bardzo chciałam dziewczynkę a od czasu jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży to jakoś stało sie to dla mnie obojętne:confused:.I w sumie bardzo sie z tego ciesze że takie mam podejscie bo wiem że przynajmniej co kolwiek usłysze na kolejnym usg to będzie dlamnie super wiadomosc a nie np.rozczarowanie.

Wiecie co,ale rano bylo zimno brrrrrrrrr..........:-(ale jak juz wracalam ze sklepu to sie ladnie zrobilo:tak:
KATIN-no wlasnie ja tez o tym sobie wczoraj wieczorem przypomnialam:-Doj pierogi robisz,a jakie???
No i super ze twoje dzieci jedza:tak:
JSTYSIAK-no to malo macie mieszkancow,no i fajnie ze sa jacys polacy:-)U mnie tez jest wieczna rotacja w tych mieszkaniach, jest tylko 11 mieszkan a juz w 6 sie lokatorzy zmienili:szok:

No to jak z tym piatkiem???Zapisy robimy,ktora chetna???Aha i na ktora sie umawiamy???

reklama
czesc wam kobietki my z wiki wstalysmy o 9:30 takze wyspalam sie dzisijwiki w nocy nie wstawal na szczescie fajna pogoda musze wywiesic pranie zeby wyschlo bo kisi sie w domu ja oczywiscie przy kawce w wikusia bajki oglada chyba dzis jaki wypad na spacerek zrobie tylko nie daleko bo kasia moze rodzic i lepiej zeby nie zostawala sama w domku ;-)

Do góry