reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

katin ciebie rowniez bylo milo poznac a mnie chyba cos bierze bo mi straszie zimno i pod kodra caly czas leze nawet nie gotuje obiadu bo nie mam sily :-:)-(ale mam nadzieje ze mi przejdzie do jutra bo mnie to trzyma przewaznie tylko jeden dzien

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Widze ze sie spacer udal,fajnie:tak::-)
KATIN-zakupy sie udaly:-)wparawdze bylysmy tylko w jednym sklepie:-D:-Dale troche kupilysmy:-)znaczy sie ja sobie w sumie nic nie kupilam,bo nie bylo nic ciekawego,ale J i dzieci tak:tak:
Aha i spotakalm Twojego meza w jjb:-)
4MUCHY-wiesz co ja tak sobie mysle zeby zapisac gdzies Kube:-)A Ty gdziesz posylasz Adasia na jakies dodatkowe zajecia chodzi mi o sport i takie tam....:-)To moze by razem gdzies poszli??

Jakie plany macie na jutro,my mamy ochote jechac do Bolton Abbey,tylko pogody sie troszeczke obawiam,ale tak sobie mysle , ze po sniadanku koło 11 juz bedzie wiadomo jak jest.Moze sa chetne na wyjazd??

DORIS super sprawa takie zajecia dodotkowe:tak:

No wlasnie tak szukam w internecie cos na ten temat i nic nie moge znalesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuba stwierdzil ze chce chodzic na sport autobusowy:-D:sorry::baffled::rofl2::confused2:
Ale zdecydowal sie na basen i na tenis.
W poniedzialek pojade zapytac sie o basen ale ten tenis ..hm nie wiem gdzie go szukac:no:
KASIA J-moze Ty mi pomozesz bo ja nic nie moge znalesc na ten temat,chodzi mi o to gdzie sa takie szkoly i ile godzin jest w tygodniu i jaki jest koszt:-)
Katin-no CHCe troche Kube pokierowac,zeby czyms sie zainteresowal,bo ostatnio zauwazylam ze zaczyna byc swiatem znudzony:baffled:cos mu tam proponuje,a jego odpowiedz jest taka-ej mama to jest nuda:nerd::eek:cos innego proponuje-to tez jest nuda:wściekła/y:
Kolo nas w kosciele sa takie spotkania dla chlopcow w wieku 5-8 w piatki,pojade go zapisac na cos takiego.Tylko jestem ciekawa co oni tam robia:-)
A my jutro nie wiem co bedziemy robic,J idzie do pracy wiec ja sama gdzies do parku pojade,Kuba chce jechac do shibden parku,wiec pewnie tam pojedziemy:-)
ROKSANA-ja tez w piatek jak wyjdzie nam ten wypad,to tylko na chinczyka ,bez baletow,bo na 10.20 maksymalnie musze byc w domu:-)

No to jak dziewczyny z piatkiem??idziemy???czy co?/

doris ale trawiłaś z tym tematem:szok::szok::szok:, bo my właśnie chcemy Adasia na tenis zapisać. Chcieliśmy go zapisać w klubie tenisowym na Heaton. Jeszcze nie rozmawialiśmy z trenerem ale kasia.j mówiła że chyba koszt to 70 funtów za 10 lekcji. Jest możliwość w niedzielę rano.Tylko że my w maju lecimy do Polski i nie wiem czy teraz zaczynać czy dopiero po przyjeździe. Basen też był na tapecie ale w lutym. Niestety Adaś często się przeziębia, więc chyba nauka pływania latem:-)

4muchy-A wiesz moze gdzie jes jeszcze ten tenis???bo heaton to odemnie z 30 minut samochodem:szok:

KASIA8118-a Ty juz jestes ????halo odezwij sie do Nas :))))
MOJADZIDZIA-a Ty co??mialas byc juz dzisiaj na forum :((

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki!!! nareszcie znowu mam internet :-) nie bylo mnie tu zaledwie 3tygodnie a tyle sie pozmienialo ale nawet nie zabieram sie za nadrabianie bo znajac was to i tak nie dam rady,musialabym spedzic tydzien przed komputerem 24na dobe :-D
doris78 wlasnie jestem ;-) przesylam buziaczki dla wszystkich,ale sie stesknilam...

W koncu boska cisza w domu zapanowala :tak: Przez moj dom dzis przewinal sie tabun dzieciakow od sasiadow, gorzej niz szarancza :szok: jutro musze isc na zakupy, bo lodowka pustkami swieci :baffled:

katin - to chyba Ty pisalas, zrobilam troche porzadkow w szafie i sie uzbieralo troszke ciuszkow, wiec jakby co, to moge w jakis sposob podrzucic

Dorota - Kubus chodzi do Heaton Tennis & Sqash Club jakos od stycznia i wtedy zaplacilismy cos 30-pare funtowi to byla obnizona stawka, bo kurs byl w toku, ale teraz juz nie wiem za jaki okres to jest :baffled: B twierdzi, ze to do konca roku szkolnego, a mnie sie wydaje, ze to za jakas okreslona ilosc lekcji, postaram sie dowiedziec nastepnym razem.... My chodzimy w poniedzialki na 16 po szkole. 45 min lekcja i sie wybiega za pilkami :-D Maciek tez....
Z takich dodatkowych zajec tez wiem, ze na stronce Bradford oglaszal sie koles, ze uczy aikido dzieci, fajna sprawa, ale jak z nim rozmawialam to mowil, ze nie wczesniej niz 5 lat u dziecka, bo to musi byc pewna dyscyplina na lekcji.

agnieszkauk - no z jednej strony fajnie, ze tu telefonicznie sporo spraw mozna zalatwic, ale czasem to moze cos czlowieka trafic przy sluchawce, my teraz probowalismy sie dowiedziec co na temat dostaw gazu i pradu, ceny, warunki i takiem tam u kilku dostawcow, no nie bylo mocnych, wszedzie gadali "wybierz na, a napewno bedziesz placil mniej niz u innych" :baffled:

reklama
KASIA J bardzo sie ciesze,ja tez troszke juz zeczy mam .jezeli masz ochote przyjechac do mnie to zapraszam,moge podac adres i tel .
MOJADZIDZIA witamy :happy:jak mieszkanko?jak sie czujesz?

Do góry