W koncu boska cisza w domu zapanowala
Przez moj dom dzis przewinal sie tabun dzieciakow od sasiadow, gorzej niz szarancza
jutro musze isc na zakupy, bo lodowka pustkami swieci
katin - to chyba Ty pisalas, zrobilam troche porzadkow w szafie i sie uzbieralo troszke ciuszkow, wiec jakby co, to moge w jakis sposob podrzucic
Dorota - Kubus chodzi do Heaton Tennis & Sqash Club jakos od stycznia i wtedy zaplacilismy cos 30-pare funtowi to byla obnizona stawka, bo kurs byl w toku, ale teraz juz nie wiem za jaki okres to jest
B twierdzi, ze to do konca roku szkolnego, a mnie sie wydaje, ze to za jakas okreslona ilosc lekcji, postaram sie dowiedziec nastepnym razem.... My chodzimy w poniedzialki na 16 po szkole. 45 min lekcja i sie wybiega za pilkami
Maciek tez....
Z takich dodatkowych zajec tez wiem, ze na stronce Bradford oglaszal sie koles, ze uczy aikido dzieci, fajna sprawa, ale jak z nim rozmawialam to mowil, ze nie wczesniej niz 5 lat u dziecka, bo to musi byc pewna dyscyplina na lekcji.
agnieszkauk - no z jednej strony fajnie, ze tu telefonicznie sporo spraw mozna zalatwic, ale czasem to moze cos czlowieka trafic przy sluchawce, my teraz probowalismy sie dowiedziec co na temat dostaw gazu i pradu, ceny, warunki i takiem tam u kilku dostawcow, no nie bylo mocnych, wszedzie gadali "wybierz na, a napewno bedziesz placil mniej niz u innych"