reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witam dziwczyny
katin-ja to mam tak ze strasznie zaluje biednych ludzi , bo kazdy znas moze sie znalezc w takiej sytuacji-"szlachcic moze stac sie chlopem" i ja tez staram sie pomagac jak tylko moge.niestey nie ma ciuchow dla 3.5latka i nieznam nikogo takiego kto mialby takie ciuchy.ale jak tylko cos bede wiedzila to tam znac i popytam jutro w pracy.;-)
my dzis z rodzinka bylismy w kulkolandzie na bd4,fajnie bylo.nikola zadowolona:-) a pozniej little shoping:-) aaaa roksane spotkalam rowniez z rodzinka w morisonie;-) od razu ja poznalam:-D
uciekam bo jutro ide do pracy, a remi sie czepia i mowi ze jak bede siedziec dalej na forum to ja bede wstawac do nikoli w nocy(w weekendy on ma dyzur).wiec uciekam.
dobranoc

reklama
Tak AgnieszkaUK i jak odchodziłam to słyszałam jak mówiłaś "to moja koleżanka, z forum" :-D:-D:-D
Ty to masz przejścia, ciągle coś Ci się przytrafia. Pomalowany samochód, komputer.
No i jak smakuje schab z grilla:baffled::confused::confused:

A ja dziś poszłam do miasta. Trzymałam się za portfel :-D:baffled:. Więc mało wydałam. Chciałam kupić rowerek dla Mati a tym czasem kupiłam sobie rolki. A Matylda dalej bez rowerka. Prawda jest taka że nie było takiego którego wybrałam.
Na rolkach oczywiście już byłam, zobaczymy jutro.:szok::szok::szok:

Katin ja też nic nie mam, ale jak tylko kogoś spotkam, poznam albo coś to popytam.
Natalka90 może potrzebujesz pomocy w malowaniu, jak coś to ja chętnie.
Doris78 bo Ty się mnie nie pytałaś czy nie mam ochoty na chińszczyznę, ja bym na pewno poszła :-D:-D:-D

Agnieszka własnie o to chodzi ,ze nigdy nie wiadomo co człowieka w zyciu czeka,a to mama Filpka mowi ze od kilku miesiecy nie stac ja nawet na PRIMARK:-( ja juz kilka zeczy odłozyłam , moze kiedys laos mi wynagrodzi.
ROKSANNA w chinskiej kazdy znajdzie cos dla siebie;kurczk,warzywa, zupy ,owoce morza,deserki
Daris ja mysle ze poczatkiem tygodnia wpadniecie do mnie poniedziałek ,wtorek,a na koniec babski wieczor,ale to tylko moja propozycja:sorry: ja tez bardzo duzo zeczy podaje do Polski dla mojej siostry,synka
Faktycznie była tu cisz przez momet:baffled:

roksanna1 mojej mamy facet bedzie mi malowal ja tam sie lepiej tego nie tykam :-) ale dzieki za propozycje :-)
a jak tam jazda na rolkach ?? A jaki rowerek chcesz dla malutkiej ?

katin no ja nie mam niestety takich rzeczy , kurcze ale sie dzieje teraz masakra
:baffled:

Tynia i wiki poszla bym jutro z checia ale nie moge bo musze pochowac rzeczy z pulek i wogole do tego remontu przygotowac...

My juz po basenie. Szymon to jest wariat- niczego sie nie boi:szok: strach go trzymac:szok:
Roksanna1- to na nastepne spotkanie Matylda na plecy a ty na rolkach:-D:-D:-D:-D
katin- a w jakim wieku te pozostale dzieci? ja sporo ciuszkow oddalam tu angielce ale zawsze cos sie znajdzie;-) A na kiedy zapraszasz do siebie i na jakim bd mieszkasz?
natalka90- a gddzie ty pracujesz ze taka padnieta wrocilas?
Doris78- a to wyjscie to z baletami takie?;-):tak::-p

No i gdzie reszta was????????????? Zameldujcie sie chociaz ze na chinczyka pojdziecie;-)

AMPAR-Ja nie wiem jak reszta dziewczyn :no:ale ja,jak na balety to nie bardzo,bo Janusz przeciez na nocki robi :tak:a wolny piatek,albo sobote to ma chyba za 4 tygodnie:szok:wiec ja bym sie pisala tylko na takie wieczorne spotaknie:-)

No i piatek mi pasuje :))

Roksana-i jak Ci szlo na tych rolkach?/dalas rade??ale corci nie kupic rowerku,no wiesz co :)))nu ,nu ,nu....zartuje oczewiscie

Ostatnia edycja:
Fajny tydzien sie zapowiada
Ampar3 mieszkam na bd5 jakis 10 min od cntrum spacerkiem,a co do baletow to zobaczymy? Starsze dzieci maj juz koło 6 lat ,
Doris mi piatek tez pasuje,ale poczekamy na reszte dziewczyn:tak:

Witam Was dziewczyny.
Kurczę wybieram się na spacerek. Rano słońce świeciło jak szalone i gdzie się podziało. A ja już Mati ubrałam na krótko :-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled::baffled:
Na rolkach było ok. Jeszcze czasami mnie znosi. Dobrze że to jak jazda na rowerze i że się tego nie zapomina. Myślałam że mnie będzie wszystko bolało rano a tu nic. A czerwona wczoraj byłam.
Katin przyjdź lepiej dziś do parku, poznamy się wreszcie :-D:-D
Piątek też mi pasuje na chińszczyznę, ale czy ja z Wami zabaluję to nie wiem :-D:-D:-D
Doris78 nie było tych rowerków o których rozmawiałyśmy a inne albo były drogie albo mi się nie podobały. Był jeszcze jeden w mother and care ale drogi, ale naprawdę był super. Ale faktycznie powiedziałam do mojego, "No skoro nei kuoiliśmy rowerka to może rolki mi kupimy"
Natalka90 dobrze ze Ci ktoś pomoże.

reklama
ROKSANA I TYNIA tak strasznie zmarzłam w tym parku ze do tej pory pod kocykiem lezałam:baffled:oczywiscie wczesniej zaliczyłam mielone i kawke:-D
Miło było was poznac,czas zleciał super :tak:
Doris jak tam szlenstwo z mama w centrum?
Mnie te z jeszcze dzis czekaja zakupy,spozywka,ale jakos weny brak

Do góry